Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
δε βλεπω να μιλαει ο σβηστης-ξυστης ranger και ανυσηχω
|
να ΄μαι και εγώ, έτοιμος να δώσω την εμπεριστατωμένη, π@π@ρολογίστικη άποψη μου...!!!!
μπορεί η ψυχολογία του Γιώργη να είναι κάπως πεσμένη, λόγω της διαφοράς που πήρε ο Στονερ στο πρωτάθλημα, όμως φίλε Μαρμελ ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς της καρδιά του πρωταθλητή...
Ο Λορένθο ήταν ταχύτερος στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά την Παρασκευή το απόγευμα και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να είναι μέσα στην τριάδα στον αγώνα...
Τώρα οι άλλοι δύο μάλλον θα είναι οι γνωστοί πυραυλοκίνητοι της HONDA (Στονερ και Πεντρόσα), εκτός και αν πιάσουν τα βουντου του Madvinegar και φάνε καμία τούμπα (ειδικά αν πέσει ο ένας και πάρει και τον άλλο στο λαιμό του θα είναι το ιδανικό!!!!).
Εγώ φέτος γουστάρω και πολύ τον Spies, είναι μεγάλο τυπάκι το αμερικανάκι, και ελπίζω να δούμε μεγάλα πράγματα από αυτόν στο μέλλον (ειδικά αν η YAMAHA καταφέρει να του δώσει μια ανταγωνιστική μηχανή). Πιστεύω ότι θα είναι στην πεντάδα...!
Πάντως για άλλη μια φορά θα πω ότι το HONDA πετάει φέτος... Στην Ινδιανάπολη στην ευθεία προσπερνούσαν σαν σταματημένα τα άλλα μηχανάκια. Επίσης ειδικά ο Στονερ είναι πολύ σταθερός ρε γμτ... δεν πέφτει, είναι ταχύς, θεαματικός, ενώ ακόμα και στις πίστες που δεν του ταιριάζουν καταφέρνει και τσιμπάει βαθμούς. Αν δεν τον κάτσει καμία πολύ μεγάλη στραβή, θα το πάρει το πρωτάθλημα φέτος (όχι μόνο επειδή έχει καλή μηχανή, αλλά επειδή πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το κατέχει το θέμα, δεν είναι κανένας τυχαίος...)