Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ |
|
22-08-11, 22:20
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Καλησπερα σε ολους.Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια να κανω καναδυο ερωτησεις σχετικα με κατι τιμες που ηθελα.πηρα στις αρχες του χρονου το ε12 f/l 1400 2006 μοντελο με 47.000 απο μαντρα μεταχειρισμενων.πανω στην κουβεντα του λεω να μου πει τι καταχωρηση εχει οσον αφορα τα χλμ. του αμαξιου(τι το ηθελα) γιατι ηξερα οτι τα σερβις του ηταν εκει μεσα.αρνιοταν να μου απαντηση με προφαση οτι δεν ειναι σωστο για τον προηγουμενο ιδιοκτητη να μου πει οσο και για να μην του φερω μπελαδες.αφου τον αφησα για λιγη ωρα να ηρεμησει και τον ρωτησα σχετικα με τα πραματα τα οποια ειχα παει να τον ρωτησω πριν φυγω τον λεω πες μου τουλαχιστον αν ειναι πολυ παραπανω απο τα χλμ. που σου ειπα πως το αγορασα η ειναι οντως με αυτα που το πηρα.και τελικα μετα κοπων και βασανων μου απαντησε πως ειναι παραπανω απο οτι οταν το αγορασα αλλα οχι πολυ.λαθος που δεν το εψαξα στην αρχη και εμπιστευτηκα καποια ατομα.απογοητευση για μενα που με κοροιδευσαν.πολυ ασχημη η αισθηση οταν σε πιανουν κοροιδο.αποφασισα να το ξεχασω το γεγονος και να κανω πως δεν εγινε τιποτα μιας και να παω δεν προκειται να μου αλλαξει το αμαξι.αλλα το μαθημα το πηρα για ακομη μια φορα.εμπιστοσυνη μονο στον εαυτο μας.σε κανεναν αλλο οτι και να λενε.ευτυχως μεχρι τωρα ολα καλα με το αμαξακι μου(φτου να μην το ματιαξω κιολας).
παρεπιμπτοντος:λαμπες optic-bright της toyota 43ευρω
καθαριστηρες 23ευρω για μπροστα και 7ευρω για τον πισω
πατακια τα χοντρα με λογοτυπο toyota γυρω στα 34-37
ασημενια λεπτομερεια σαν του auris στο πισω
πορτ-μπαγκαζ στο κατω μερος του(η οριζοντια γραμμη) 120ευρω.
|
22-08-11, 22:24
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
αυτο δυστυχως ειναι μια πραγματικοτητα ειδικα με καινουργια αυτοκινητα αλλα και με παλια ολοι τα γυρνανε τα χλμετρα και γενικα οπου ακους :φιλαρακι μην το ψαχνεις ειναι τζαμι και δουλευουν ολα και το προσεχα σα τα ματια μου μυριζει υποπτα η υποθεση!ξεπερασε το...
|
|
|
|
22-08-11, 22:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εγώ οταν πήρα το σταρλετ το 2001 τοτε δεν ηξερα και πολλα πραγματα βιαστηκα να το παρω! μου ελεγε ο μαντράς πως ειναι ελεγμενο και ατρακαριστο και ιστοριες. Μετα τον χειμωνα αρχισε να μπαζει νερα απο πισω, εβαλα αρμοκολλα και βαψιμο, ανακαλυψα πως ηταν τρακαρισμενο απο πισω πολυ κιολας τοσο που να μην μπορει να μπει ο προφυλακτηρα του GT! ηθελε τραβερσα! μπροστα το ιδιο και ξανακολλημενα και διαφορα αλλα τρελα, ακομα και το καθισμα οδηγου ειχε αλλη πλατη!!! μεχρι και μια βιδα στο δαπεδο ελειπε και ειχε τρύπα!!! το κοντερ ελεγε 58000χλμ!!!! και ηταν του 1995, τρελο? εγω αρχισα να βαζω πραγματα πανω τι να του πω μετα?
2η περιπτωση βρισκει ο αδερφος μου ενα octavia Rs 220hp με 7000 ευρώ! του 2003 απο μαντρά. Του λεω ΜΗΝ το παρει γιατι σιγουρα θα εχει προβληματα! ε μαντεψτε. Ηθελε λαστιχα ΟΚ λεω λογικο, ηθελε αμορτισερ οκ μεταχειρισμενο ειναι, ομως ΕΛΕΙΠΑΝ οι αεροσακοι!!!! δεν δουλευε η ηλιοφορη, δεν δουλευε το A/C, ειχε μηχανικα προβληματα και θορυβους, τα ηλεκτρικα ηταν σαν να ειχαν ξαναμπει και μετα απο ελεγχο πρεπει να ειχε φαει τουμπα και ειχαν κολλησει ουρανο και ειχαν αλλαξει το μπροστινο τζαμι!!! με τα πολλα αναγκαστηκε μεσα σε 1 week να το δωσει χανοντας πανω απο 1000 ευρώ! και καλα που βρεθηκε καποιος να το παρει!!!
ΜΑΚΡΙΑ απο μαντραδες! δεν υπαρχουν χειροτερα λαμογια! αλλα ακομα και απο ιδιωτες θελει πολυ ελεγχο!!! την corolla μου που πηρα το 2008 ενω την ελεγξα σε δικους μου και παλι χανει λαδια η κρεμαριερα, εχανε και του υδραυλικου η αντλία αλλα την επισκευασα και εχω αλλαξει σχεδον ολα τα αναλωσιμα, δλδ λαστιχα, αμορτισερ, ελατηρια, ακρα ζαμφορ μπρος-πισω, μπαλακια ψαλιδιων, ημιμπαρα κρεμαριερας, τα εξαεριστηρια στο ταμπλο ηταν ολα σπασμενα! ακρομπαρα και μοτερ (αυτο το αλλαξα επειδη ειχα το 4E-FTE). Δυστυχως ετσι ειναι τα μεταχειρισμενα παντα κατι σου τυχαινει και κατι σου βγαινει! ειδικα αν παρεις απο μαντρα! δεν πρεπει να σε παραμυθιαζουν! αυτο το octavia που λεγαμε....ο αλλος μαντρας που το πηρε το πουλαει 13.000 ευρώ ενώ το πηρε 6.000!!!! και τι εκανε? απλα του εριξε ενα πλυσιμο και ενα γυαλισμα για να βρεθει ενα αλλο κοροιδο να το παρει!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-08-11 στις 22:57.
|
23-08-11, 00:11
|
|
|
|
|
Όντως έτσι είναι. Με τόσα που άλλαξα και εγώ στο αμάξι αρχισα να το σκέφτομαι αν άξιζε! και όπως θα δείτε και σε αλλα θέματα έχω και αλλα πραγματα να αλλαξω! Το πήρα έτοιμο (με την μετατροπη δλδ) μονο και μονο για να αποφύγω την μανουρα της μετατροπης αλλα τελικα αποδείχτικε πως καλύτερα να την έκανα μόνος μου!
Το θέμα είναι να σου αρέσει το αμάξι και να το χαίρεσαι. Αν στα προσφέρει αυτά τότε (εν μέρει) δικαιολγούνται τα λεφτά. Εγώ τέτοιο αμάξι ήθελα και κάθε φορά που μπαίνω μέσα το χαίρομαι και ξεχνάω όλα τα στραβά του.
|
23-08-11, 04:57
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
Ποπο τι λετε ρε παιδια εγω ευτυχως την ψιλοπατησα με το σταρλετ αλλα στην corollara μου ουτε ευρω περα απαυτα που εβαλα για δικη μου καψα!τιποτα ηταν ολα τζαμι πολυ προσεγμενη !φτου φτου!
|
|
|
|
23-08-11, 09:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παντως αυτο το ψαξιμο εννοειται το κανεις πριν αγορασεις το αμαξι. Αμα το παρεις, τρεχα γυρευε.
Και η δικαιολογια που σου ελεγε να μην κανεις ερωτησεις για το αμαξι γιατι δεν ειναι σωστο για τον προηγουμενο ιδιοκτητη ειναι ό,τι πιο γελοίο εχω ακουσει. Πες του οταν παει αυτος να παρει αμαξι να του δωσουν γουρουνι στο σακι και να μην ρωτησει τιποτα για το παρελθον του αυτοκινητου για να δειξει οτι εχει καλους τροπους και savoir vivre... Ρε τι ακουμε... Δεν παμε καλα...
Παντως αν το θεμα ειναι ΜΟΝΟ τα χιλιομετρα, μην σε απασχολει και τοσο γιατι τα κορολακια ειναι χιλιομετροφαγοι. (Εκτος βεβαια αν εχει κανει 500.000 ).
Αυτο που θα απασχολουσε εμενα ειναι οτι για να πει ψεματα σε αυτο το θεμα, πως ξερεις οτι εχει πει αληθεια για ολα τα αλλα, δλδ για το αν ειναι ατρακαριστο, κτλπ.
Οπως και να εχει, επειδη τωρα οσο και να στεναχωρεθεις δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι... καλυτερα ξεχνα το, αρχισε να χαιρεσαι το αμαξακι και ευχομαι να μη σου βγαλει τιποτα.
|
|
|
|
23-08-11, 09:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Όντως έτσι είναι. Με τόσα που άλλαξα και εγώ στο αμάξι αρχισα να το σκέφτομαι αν άξιζε! και όπως θα δείτε και σε αλλα θέματα έχω και αλλα πραγματα να αλλαξω! Το πήρα έτοιμο (με την μετατροπη δλδ) μονο και μονο για να αποφύγω την μανουρα της μετατροπης αλλα τελικα αποδείχτικε πως καλύτερα να την έκανα μόνος μου!
Το θέμα είναι να σου αρέσει το αμάξι και να το χαίρεσαι. Αν στα προσφέρει αυτά τότε (εν μέρει) δικαιολγούνται τα λεφτά. Εγώ τέτοιο αμάξι ήθελα και κάθε φορά που μπαίνω μέσα το χαίρομαι και ξεχνάω όλα τα στραβά του.
|
Μη το λες! περισσοτερα χαλας αν την εκανες μετα! και αν σου κανει ιστοριες ο μηχανικός-ηλεκτρολόγος παλι θα τρεχεις! και εγω που την εκανα μετα δλδ παλι δεν ειχα μερικα προβληματα? αυτα τα γνωστά που λεγαμε? το θεμα ειναι πως μεταχειρισμενο αμαξι εχει φθορες και θες αναλωσιμα να αλλαζεις, μπορει να μην τα βγαλει με την μια αλλα μετα σου ερχονται ενα ενα! αν εισαι τυχερος και τα εχει αλλαξει ο προηγουμενος μπορει να την γλιτωσεις αν οχι τα σκας μετα. Το θεμα ειναι να σου λενε την αληθεια και οχι μουσια προκειμενου να το αγορασεις. Εγώ μετα την corolla αν και δεν σκοπευω να αλλαξω αμαξι δεν προκειτε ποτε να ξαναπαρω μεταχειρισμενο! και αυτη την πηρα επειδη δεν καταφερα να πουλησω τον 4E-FTE και τον λυπομουνα, και την πηρα αποκλειστικα και μονο με σκοπο να βαλω πανω το μοτερ! αλλιως ήμουν ετοιμος για καινούριο! τελικά εκανα την καλυτερη επιλογη και δεν το μετάνιωσα!
|
23-08-11, 10:08
|
|
|
|
|
χίλιες φορές να πέρνεις αμάξι χέρι με χέρι η να το ξέρεις
πχ ποιός δεν θα αγόραζε το δικό μου? η του μιχάλη? η του κάθε μηχάλη που ξέρεις το
|
23-08-11, 13:20
|
Μέλος
|
|
|
|
Γεια σου νίκο,
απλά σκέψου ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα...
μόλις τώρα έπεσα σε αυτό:
http://www.toyotaownersclub.com/foru...entry 1141076
(είναι λίγο μεγάλο βέβαια)
Για όσους δεν ξέρουν αγγλικά, με λίγα λόγια, αγόρασε μεταχειρο με δάνειο και μετά από 2 βδομάδες αναψε το λαμπάκι της μηχανής, τou ESP. Αφού το πήγε στο συνεργείο που το αγόρασε, αντι να το φτιάξουν, βάλανε μαύρη σιλικόνη στο μερος που ήταν τα λαμπάκια ώστε να μη φαίνονται αναμένα..
ενώ παρατήρησε αυτός ότι δεν ανάβουν πριν βάλει μπρος, το ξαναπήγε αλλά του είπαν ότι είναι οκ (ε και το πίστεψε αυτός)
μετά από κάποιους μήνες η μηχανή παρέδωσε....
|
|
|
|
23-08-11, 13:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpriskot
Γεια σου νίκο,
απλά σκέψου ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα...
μόλις τώρα έπεσα σε αυτό:
http://www.toyotaownersclub.com/foru...entry 1141076
(είναι λίγο μεγάλο βέβαια)
Για όσους δεν ξέρουν αγγλικά, με λίγα λόγια, αγόρασε μεταχειρο με δάνειο και μετά από 2 βδομάδες αναψε το λαμπάκι της μηχανής, τou ESP. Αφού το πήγε στο συνεργείο που το αγόρασε, αντι να το φτιάξουν, βάλανε μαύρη σιλικόνη στο μερος που ήταν τα λαμπάκια ώστε να μη φαίνονται αναμένα..
ενώ παρατήρησε αυτός ότι δεν ανάβουν πριν βάλει μπρος, το ξαναπήγε αλλά του είπαν ότι είναι οκ (ε και το πίστεψε αυτός)
μετά από κάποιους μήνες η μηχανή παρέδωσε....
|
Εκατσα και το διαβασα ολο και ΕΠΑΘΑ. Και μετα λεμε για την Ελλαδα! Τετοια λαμογιά δεν την εχω ξανακουσει!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17704201 seconds (83,37% PHP - 16,63% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|