Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
Μακρυα απο την Paint Bull Λ. Αμφιθεας |
|
22-08-11, 17:01
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μακρυα απο την Paint Bull Λ. Αμφιθεας
Γεια χαρα, την προηγουμενη εβδομαδα εβαλα Global μεμβρανες στο Lexus μου στη Paint Bull που βρισκεται στη λεωφορο αμφιθεας, στην περιοχη του παλιου Φαληρου. Θα σας προτεινα να μην το επισκεφτειται το μαγαζι και να μεινετε μακρυα. Ο λογος; Η μεμβρανη στο πισω τζαμι δεν τοποθετηθηκε σωστα και η αιτια οπως μου ειπαν ηταν οτι εφταγαν οι ξεραμενες αντιστασεις του αυτοκινητου μου. (Ρωτησα τη Lexus service και μου απαντησαν δεν γινεται αυτο!!). Μου ειπαν να ξαναπερασω σημερα και θα μου το ξαναφτιαχνανε αλλα σημερα αποφασισαν να μου πωλησουν αλλο παραμυθι αντι να μου βαλουν καινουργια μεμβρανη η' να φτιαξουν τη λανθασμενη. Μου ζητησαν να κανω ασφαλεια για θραυση κρυσταλλων, να αλλαξω το τζαμι και να ξαναπαω να μου βαλουν αλλη μεμβρανη. Οπως καταλαβαινετε δεν δεχτηκα την λυση τους αλλα και εκεινη δεν δεχτηκαν να με αποζημιωσουν...Κυριοι αυτη ειναι η Ελλαδα του 2011. Ενα μεγαλο χαλι ειμαστε.
|
22-08-11, 21:08
|
|
Moderator
|
|
|
|
Απατεωνιές και εξυπνάδες. Black list το μαγαζί
|
22-08-11, 21:32
|
|
|
|
|
Κυνηγησετο. Τι θα πει σου πρότειναν αλλαγή κρυστάλλου και ασφάλεια!!!!!????
Αν είναι δυνατόν. Στην τελική πες τους ότι δεν είσαι καθόλου ευχαριστημένος και ζήτα να στα βγάλουν και να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω.
|
22-08-11, 21:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παλι καλα που δεν σου προτειναν κανα καλο μαγαζι που βαζει αντιηλιακες μεμβρανες...Θα σε εστελναν στανταρ αν ηξεραν!
Κι απο μενα κυνηγα τους.Ειναι τρελη απατεωνια φιλε.
|
22-08-11, 23:23
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Αν τελικα αποφασισεις να στα βγαλουν , τοτε θα εχεις προβλημα με την αντισταση... Ετσι κ γω στο Carina, μου την τοποθετησε κ ειχε κανει κατι νερα η μεμβρανη, μου λεει : << καλοκαιρι ειναι ασε το αμαξι στον ηλιο και θα εισαι οκ ! >> Το συμπερασμα ειναι οτι την ειχε κολλησει λαθος.
Του ζητησα να την αντικαταστησει, μου την αλλαξε, κ το χειμωνα που θολωνε το τζαμι, σε μερικα σημεια καθαριζε κ σε αλλα οχι !!! Καλυτερα να απευθυνθεις στην αντιπροσωπεια... Μπας κ σου δωσουν καποια λυση στο προβλημα σου !
|
23-08-11, 00:11
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Κυνηγησετο. Τι θα πει σου πρότειναν αλλαγή κρυστάλλου και ασφάλεια!!!!!????
Αν είναι δυνατόν. Στην τελική πες τους ότι δεν είσαι καθόλου ευχαριστημένος και ζήτα να στα βγάλουν και να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω.
|
Του ζητησα να με αποζημιωση για τη δουλεια που εκανε, και μου ειπε οτι ηδη δοκιμασε να βαλει 3 μεμβρανες και εχει μπει μεσα, μαλιστα μου ειπε οτι δεν ειμαι διαλακτικος και οτι που να ηξερε οτι θα εχουν προβλημα οι αντιστασεις του παμπριζ. Καταλαβαινεις για τι ανθρωπο μιλαμε...αλλα δεν θα το αφησω ετσι, χωρια τη δυσφημιση που θα του κανω θα απευθυνθω στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών και στα κεντρικα της Paint Bull.
|
23-08-11, 11:11
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθέα
|
|
Βασικα παρε την ασφαλιστηκη σου, πες τους τι ακριβως σου ειπε οτι δλδ σου ζητησε να κανεις χρηση της ασφαλειας σου χωρις λογο επειδη αυτος ειναι "πολυ μαγκας" για να αναλαβει τη ζημεια που προκαλεσαι και καντου καταγγελια!!! στην τελικη ζητα απο την ασφαλεια σου να ερθει μαζι σου καποιος πραγματογνωμονας να το επιβεβαιωσει ο ιδιος για να τον κυνηγησει και η ασφαλιστηκη σου μετα για ασκοπη χρηση!!! και να δει μετα ο "μαγκσς" τη σημαινει προβλημα.....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,14138603 seconds (79,76% PHP - 20,24% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|