Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
Παλιά 12-08-11, 19:00
pcline Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 192
pcline είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΑΔΙΟΥ

θελω να βαλω ενα οργανο θερμοκρασιας λαδιου ξερει κανεις που ακριβως συνδεεται για να παρω ενδειξη? το αμαξι ειναι corolla ee90
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-08-11, 01:05
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 295
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Φιλε μου καλησπερα. Ποιος ο λογος να δεις θερμοκρασια σε περιπτωση που εισαι μαμα?? Τελος παντων, για να βαλεις οργανακι μετρησης της θερμοκρασιας λαδιου πρεπει να βαλεις ανταπτορα στο φιλτρο λαδιου και εκει να βιδωθει ο αισθητηρας θερμοκρασιας απο το οργανακι. Μια αλλη λυση ειναι να βγαλεις το καρτερ, να το τρυπησεις και με μια μουφα να βιδωσεις τον αισθητηρα. Περισσοτερο κοπο η δευτερη επιλογη αλλα ποιο ακριβης νουμερα θερμοκρασιας.
Παλιά 13-08-11, 01:12
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Γιρωγο την τρυπα στο καρτερ μου την ειπαν κι εμενα οταν πρωτοεβαλα το ιδιο οργανο στο Swift (εκανα ταξιδια Αθηνα-Ξανθη τοτε). Και φυσικα τους εβρισα, και μεχρι σημερα δεν εχω ασχοληθει. Αν κανει το ιδιο πραγμα, αλλα να προσαρμοσει τον αισθητηρα στην ταπα του καρτερ δεν θα ναι το ιδιο?
Παλιά 13-08-11, 07:36
pcline Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 192
pcline είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιρωγο την τρυπα στο καρτερ μου την ειπαν κι εμενα οταν πρωτοεβαλα το ιδιο οργανο στο Swift (εκανα ταξιδια Αθηνα-Ξανθη τοτε). Και φυσικα τους εβρισα, και μεχρι σημερα δεν εχω ασχοληθει. Αν κανει το ιδιο πραγμα, αλλα να προσαρμοσει τον αισθητηρα στην ταπα του καρτερ δεν θα ναι το ιδιο?
οταν λες στην ταπα του καρτερ ενοεις την ταπα που ανοιγουμε για να αδιασουμε τα λαδια?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-08-11, 11:45
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 295
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Οχι δεν ειναι λυση αυτην να βιδωσεις τον αισθητηρα λαδιου στην ταπα του καρτερ. Ο σημαντικοτερος λογος ειναι οτι με την δευτερη τριτη αλλαγη λαδιων θα σπασει και επισεις ειναι σε σημειο που με καποια μικρη αντισταση απο πετραδακι ή οτιδηποτε αλλο θα σπασει. Το ρισκαρεις??? Εγω οχι παντος.
Παλιά 13-08-11, 14:30
THEMIS2281 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 220
THEMIS2281 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδες επειδη με ενδιαφερει κι εμενα να βαλω οργανακια για θερμοκρασια και πιεση λαδιου στον ιδιο ανταπτορα δεν συνδεοντε και τα δυο?
Επισης ξερεις κανεις καποιο site απο ευρωπη για παραγγελια του ανταπτορα γιατι στο αγγλικο ebay δεν βρηκα κατι και δεν ψηνομαι ουτε να περιμενω κανα μηνα,ουτε να πληρωνω τελωνεια απο αμερικη!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-08-11, 14:38
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ όταν το πήρα το αμάξι είχε τρύπα στο κάρτερ και εκεί ήταν βιδωμένος ο αισθητήρας. Θεωρείται ο πιο αξιόπιστος τρόπος μέτρησης της θερμοκρασίας λαδιού.
Έχω δει όμως και κιτ πχ της Greddy που έχουν αντάπτορα που βιδώνει στο φίλτρο λαδιού.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-08-11, 15:50
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Είναι ΜΕΓΑ λαθος να συνδεουμε αισθητηρα τετοιον κατω στο καρτερ! ναι μεν μετραει σωστά αλλα είναι πολύ επικύνδυνο να συμβει κατι και να μας αδειασουν τα λαδια στον δρομο! το εχω συζητησει το θεμα με μηχανικους και μου ειπαν μακρια δια ροπάλου!!! το καλύτερο σημειο ειναι εκει που ειναι το φιλτρο λαδιου εχει μια ταπα διπλα του, που ειναι με αλεν, μπορουμε εκει να βαλουμε και θερμοκρασια και πιεση λαδιου, αν και σε μαμα καταστασεις μοτερ δεν θεωρουνται σημαντικα οργανα, γιαυτο και δεν εχω βάλει και εγώ. Επισης το οργανο πιεσης λαδιου εχει αλλα που εχουν ενα βαρελακι εξωτερικο και παιρνει λαδι μεσα μαλλον και βγαζει καλωδιο για το οργανάκι που έχουμε μεσα στο αμαξι και εχει αλλα που εχουν ενσωματωμενο συστημα και εχουν σωληνακι και παει λαδι στο οργανακι!!! αυτα τα δευτερα να τα αποφυγετε γιατι τυχον διαρροη θα σας ερθουν λαδια μεσα στο ταμπλο! εχει συμβει αυτό!

Αυτου του τύπου να προτιμήσετε : http://www.grandprix.net/images/oilpressurediagram.jpg
και http://www.newsouthperformance.com/i...ure/OP_all.jpg
Η σωστη σύνδεση και ΟΧΙ στο κάρτερ!!! http://www.miracerros.com/mustang/gauge_oil_send1.jpg

και ενα how to : http://www.miracerros.com/mustang/gauge.html

Eπίσης παλιά που ήθελα να βάλω στο σταρλετ τοτε ειχα κανει μια συστολη σε τορνο για να μπει στο καρτερ! στην ταπα! ΛΟΛ! φυσικα ολοι μου ειπαν ΠΟΤΕ να μην το βάλω εκει και ακόμα εχω την συστολή!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-08-11, 16:05
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο το αν ειμαι μαμα ενα αμαξι Νικηφορε. Τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση το εβαλα γιατι τα χιλιομετρα που εγραφε τοτε ηταν πολλα για τα δεδομενα του αυτοκινητου (ανεβα-κατεβα Αθηνα-Ξανθη ειναι 703 χιλιομετρα), ενω για μενα ειναι λαθος σου που δεν εχεις εσυ στο τουρμπατο μοτερ σου.
Παλιά 13-08-11, 16:38
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Και παλι θα επιμεινω οτι δεν ειναι τοσο χρησιμα σε μαμα μοτερια. Αν κανεις πολλα χλμ οκ, εγώ δεν κανω. Με τοσα οργανα που εχω θα ειναι το ταμπλο σαν διαστημικος σταθμος της ΝΑΣΑ! προτιμω πχ το halmeter (αναλογια καυσιμου) που με εχει σωσει 2 φορες που εκανα βλακειες, και επισης το βολτομετρο, και το μπαρομετρο ειναι το νουμερο 1 οργανο σε turbo moter. Δεν υπαρχει χωρος για αλλα στην κολονα και μετα πρεπει να κανουμε μοντιφες αλλου και δεν λεει. Ποιο χρησιμο θα ηταν αν ειχες πχ ψυγειο λαδιου για να βλεπεις διαφορες στις θερμοκρασιες! οπως ειπα και πριν πολλοι λενε πως ειναι επικυνδυνο το οργανο πιεσης λαδιου και αποφευγουν να βαζουν. Τουλαχιστον εμενα μου το ειπαν αρκετοι γνωστοι μηχανικοι που το εχω συζητησει. Καποτε ειχα ενα και το πουλησα και δεν το εβαλα ποτέ! μη μιλησω για διαρροες κτλ ξερω απειρες περιπτωσεις! μουφες, συστολες και βιδωματα στα σημεια που περναει ζεστο λαδι δεν ειναι οτι καλύτερο για αξιοπιστια. Εξαλου αν αλλαζεις λαδια και συχνα πχ εγώ καθε 5000χλμ με ελεγχο καθε 1000χλμ για διαροες κτλ, δε νομίζω πως χρειαζεται. Anyway οτι νομιζει ο καθενας χρησιμο!
Αλλοι μου λεγανε για πυρομετρο, για θερμοκρασια νερου, turbotimer, ειπαμε αμαξι εχουμε οχι αεροσκαφος!

Το τοπικ λεει ΜΟΝΟ για θερμοκρασια λαδιου και αρχισαμε να λεμε και για την πιεση! το οργανο που εδειξα με το βαρελακι ειναι ΜΟΝΟ για πιεση! της θερμοκρασιας εχει εναν αισθητηρα μονο και φευγει καλωδιακι στο οργανο που δίνει το σημα!
μπορουμε να το συνδεσουμε οπως και το αλλο στην ταπα διπλα απο το φιλτρο λαδιου και οχι στο καρτερ! στο παρακάτω site εχει το σχήμα του :
http://www.custominstrumentpanels.co...ge_install.jpg

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THEMIS2281 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδες επειδη με ενδιαφερει κι εμενα να βαλω οργανακια για θερμοκρασια και πιεση λαδιου στον ιδιο ανταπτορα δεν συνδεοντε και τα δυο?
Επισης ξερεις κανεις καποιο site απο ευρωπη για παραγγελια του ανταπτορα γιατι στο αγγλικο ebay δεν βρηκα κατι και δεν ψηνομαι ουτε να περιμενω κανα μηνα,ουτε να πληρωνω τελωνεια απο αμερικη!
ναι και τα 2 μπορουν να μπουν στην ιδια θεση οπως ειπα ποιο πριν! για οργανακια δες στο www.ebay.ie
πχ http://cgi.ebay.ie/DIGITAL-OIL-PRESS...item43a85a2416
και για την θερμοκρασία : http://cgi.ebay.ie/New-Smoke-Len-52m...item3a692218c7

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 13-08-11 στις 16:50.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Καταναλωση λαδιου VVT-ι keichi TOYOTA COROLLA 111(G6) 33 20-12-13 13:18
θερμοκρασια καλοριφερ DeathDealer SUPPORT 45 21-11-12 10:30
προβλημα με θερμοκρασια corollakias1.6 TOYOTA COROLLA E 12 6 23-09-12 12:01
Θερμοκρασια κινητηρα με λειτουργια στο αεριο. iempan www.LpgPower.gr 18 15-09-12 07:48
Θερμοκρασια Λαδιου tsaftsouf20V SUPPORT 23 11-04-06 10:25

Page generated in 0,17972994 seconds (83,61% PHP - 16,39% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com