οπως πολλοι εχετε παρατηρησει για τον Κ20 της honda οι βελτιωτες εχουν βγαλει περισοτερα καλουδια απο οτι για τον 2ΖΖ . το throttle body spacer το εχω δει για χρονια στο internet αλλα μονο για honda ,για 2ΖΖ ουτε λογος.
οι τυποι της P2R υποσχονται 4,5 hp στο civic.
www.powerrevracing.com
ετσι αποφασισα να το φτιαξω . δεν ξερω ακομα τι θα αποδωσει αλλα θα σας ενημερωσω. βεβαια το πλακακι αυτο θα φανει πιο χρησιμο σε οσους εχουν νιτρο γιατι εκει μπορει να ανοικτει σπειρωμα και να τοποθετηθει το μπεκ του νιτρου η του καυσιμου για τα υπερτροφοδοτουμενα .
το παληκαρι που εχει το cnc και μου το εφτιαξε τον λενε Γιωργο, μου το χρεωσε 50 ευρω και θα τον βρειτε στο 6972013304. μπορει να φτιαξει τον ανταπτορα με δειγμα την φλατζα για ολα τα μοτερ και μπορει να κανει και το σπειρωμα για εξτρα μπεκ αλλα και πλακακι ανταπτορα για να τεριαξετε στην πολλαπλη εισαγωγη σας οτι πεταλουδα θελετε.
οι πρωτες 3 φοτο ειναι απο το πλακακι που μου εφτιαξε και οι αλλες δυο απο το site της P2R που δειχνει πλακακι με σπειρωμα για νιτρο και πλακακι ανταπτορα που τοποθετει στην πολλαπλη εισαγωγης την πεταλουδα που θελουμε και απο οτι μου ειπε μπορει και τα κατασκευαζει.