Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 434
service 6 χρόνια
Αύριο έφτασε η ώρα για το τελευταίο service 6 χρόνων τις ts μέσα στα πλαίσια εργοστασιακής εγγύησης .
Αγορά το 10/2004 έχει αν θυμάμαι έχω 50.000χ.λ.μ.
Από ότι μου είπαν θέλει :
Αλλαγή λαδιών θα βάλω τις ΤΟΥΟΤΑ
Αλλαγή φίλτρο λαδιού θα βάλω τις ΤΟΥΟΤΑ
Αλλαγή μπουζί θα βάλω τις ΤΟΥΟΤΑ
Αλλαγή φίλτρο Α/C το έχω κάνει είναι οκ
Αλλαγή υγρά φρένων το έχω κάνει είναι οκ
Κόστος περίπου στα : 320
Δεν νομίζω να θέλει τίποτε άλλο ε?
Κανείς που να έχει κάνει κάτι άλλο σε αυτό το service ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 26-08-10 στις 10:37.
Αιτία: Χρώμα γραμματοσειράς
Δύναμη Σεβασμού: 272
Aπαντηση
Καλημερα παιδια! Εγω δεν ειχα κανει κανενα service λογω ληξης χρονου...Απ τα χιλιομετρα το κοιταγα και το πηγαινα...Εννοειται παντα καθυστερημενα γιατι δε κανω παρα πολλα χιλιομετρα...Να φανταστειτε ειναι 2000 μοντελο και το service των 90000 το κανα περσι...Κι ομως οταν χρειαστηκε να μου φτιαξουν κατι στην εγγυηση το εκαναν χωρις 2η κουβεντα...Τυχερος ημουν...
Δύναμη Σεβασμού: 244
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Καλημερα παιδια! Εγω δεν ειχα κανει κανενα service λογω ληξης χρονου...Απ τα χιλιομετρα το κοιταγα και το πηγαινα...Εννοειται παντα καθυστερημενα γιατι δε κανω παρα πολλα χιλιομετρα...Να φανταστειτε ειναι 2000 μοντελο και το service των 90000 το κανα περσι...Κι ομως οταν χρειαστηκε να μου φτιαξουν κατι στην εγγυηση το εκαναν χωρις 2η κουβεντα...Τυχερος ημουν...
Αν δε θες να κανεις σερβις με τα χιλιομετρα, τουλαχιστον φροντιζε να μη μενει το λαδι πανω απο ενα χρονο μεσα.