Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Αυστηρα για υπερκυβισμενους (προγραμμα) |
|
25-08-10, 17:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αυστηρα για υπερκυβισμενους (προγραμμα)
Μιας και οι διακοπες κι η αδεια τελιωσαν για μενα ηρθε η ωρα να τελιψσω με το αμαξι μου.Οπως γραφω και στον τιτλο ηρθε η ωρα για προγραμμα.Ομως δεν εχω καταληξει που θα παω.Θα ηθελα για αυτο το λογο να μου προτεινετε εσεις.Ξερω ο Ανδριανακης θεωρειται ο καλυτερος αλλα η δυσκολια να τον βρεις,να κλεισεις ραντεβου και τα χρηματα(450 ευρω) που ζηταει με εχουν κανει να κοιταξω και αλλου.Ο Μαλιωρας μου ζητησε 300 ευρω χωρις δοκιμη.Η απαντηση του ειναι οτι τωρα πια ξερει τι χρειαζεται η μετατροπη και εχει ετοιμα προγραμματα.Π.χ. αλλο με φιλτροχοανη κι αλλο χωρις.Δεν με καλυψε η απαντηση του...Ενας αλλος στην Αγ.Παρασκευη που μου προτειναν ζητησε 300 με δοκιμη στον δρομο αλλα δεν εχει ξανακουμπησει τον συγκεκριμενο εγκεφαλο Bosch που φοραει η Ε12.Αρα γινομαι πειραματοζωο...Γι'αυτο και θελω την γνωμη κυριως των ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΩΝ που εχουν προγραμματισει αν μειναν ικανοποιημενοι εκει που πηγαν ή κι αυτων που δεν εχουν αλλα εχουν κατασταλλαξει.Δεν θα με βοηθουσε πιστευω απαντησεις παιδιων που εχουν π.χ. τουρμπισει και πηγαν σε καποιον λογω αλλης μετατροπης και αλλου εγκεφαλου.Δεν ανεφερα για καποιον αν ειναι καλος ή κακος παρα ειπα οσα μου ειπαν και μπορει να τα μαθει ο καθενας.
|
26-08-10, 09:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγώ από τον Ανδριανάκη έμεινα ικανοποιημένος και έχει λογική τιμή. Στην powerchips μου είχαν πεί "φέρτο από εδώ να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αλλά δεν μπορούμε να σου υποσχεθούμε κάτι". Ο Δημητριάδης στον Πειραιά που θεωρείται από τους καλύτερους μου ζήτησε 700ευρώ, τα οποία είναι υπερβολικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
|
26-08-10, 16:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Ο Ανδριανακης σου ανεβασε κοφτη;Κι αν ναι στις ποσες στροφες εχεις κοφτη τωρα;Κι απο τιμη;Οσο εγραψα;Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο το προγραμμα;Αξιζε ή να το αφησω ετσι;Σε ευχαριστω που απαντησες Gorillas.
|
26-08-10, 17:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Κόφτη μου πήγε στις 6900. Τιμή όσο είπες χρέωσε. Το καλό είναι ότι έχει έτοιμο πρόγραμμα να πατήσει πάνω. Στο περνάει, θα κάνει και 1-2 πατήματα για διορθώσεις και είσαι έτοιμος. Σου στέλνω με πμ το κινητό μου να με πάρεις...
http://www.corollaclub.com/forums/sh...?t=9617&page=2
Eδώ έχω και την δυναμομέτρηση και τα specs μου.
|
26-08-10, 18:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Κόφτη μου πήγε στις 6900. Τιμή όσο είπες χρέωσε. Το καλό είναι ότι έχει έτοιμο πρόγραμμα να πατήσει πάνω. Στο περνάει, θα κάνει και 1-2 πατήματα για διορθώσεις και είσαι έτοιμος. Σου στέλνω με πμ το κινητό μου να με πάρεις...
http://www.corollaclub.com/forums/sh...?t=9617&page=2
Eδώ έχω και την δυναμομέτρηση και τα specs μου.
|
Σε ευχαριστω Νικο!Υπερπολυτιμη η βοηθεια σου.
|
13-04-11, 12:08
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Να ρωτήσω σαν καινούργιος και άσχετος, το πρόγραμμα μετά τον υπερκυβισμό τι παραπάνω σου δίνει?
|
13-04-11, 12:11
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από man1ac
Να ρωτήσω σαν καινούργιος και άσχετος, το πρόγραμμα μετά τον υπερκυβισμό τι παραπάνω σου δίνει?
|
καλημερα και καλως ηρθες... καλυτερη λειτουργια του μοτερ, πιο safe και επισης σου αυξανει αλογα και ροπη... μην φανταστεις τρελα νουμερα
my page
|
13-04-11, 12:14
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Καλώς σας βρήκα! Πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή?
Υ.Γ: καλά με το φόρουμ έχω βρει την χαρά μου πραγματικά! Εύγε γίνεται καταπληκτική δουλειά εδώ μέσα!
|
13-04-11, 12:29
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από man1ac
Καλώς σας βρήκα! Πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή?
Υ.Γ: καλά με το φόρουμ έχω βρει την χαρά μου πραγματικά! Εύγε γίνεται καταπληκτική δουλειά εδώ μέσα!
|
κοιταξε καλο στο μοτερ σου θα κανει το προγραμμα παρα κακο...εγω που το δουλευω χωρις προγραμμα για πανω απο 55000 χλμ δεν εχω κανενα προβλημα οπως και πολλα αλλα παιδια εδω στην βορεια ελλαδα....
my page
|
13-04-11, 19:11
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εγώ είμαι ακόμα νέος, ούτε 8000χλμ και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Νιώθω σαν να το ξαναγόρασα απο την αρχή και μάλιστα αναβαθμισμένο το corolla μου! Για πρόγραμμα θα κοιτάξω αν μόνο χρειαστεί μελλοντικά ειδάλλως μια χαρά είμαι κ έτσι!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16717196 seconds (82,34% PHP - 17,66% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|