Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Πολύ καλά τα βίντεος! μπράβο! αλλά για πείτε μας και από ανάρτηση και διαστάσεις ελαστικών τι έχετε για να έχουμε ενα μέτρο σύγκρισης! στη συγκεκριμένη πίστα ένας φίλος μου είχε τουμπάρει starlet gt (χωρίς look GT) αγωνιστικό το χε κάνει με rollcage κτλ κτλ και βγήκε άχρηστο το έκανε ανταλακτικά. Νομίζω πως η πίστα στα Μέγαρα είναι καλύτερη πάντως.
|
Τα μεγαρα οντως ειναι καλυτερη πιστα αλλα για αμαξι 80 αλογων σαν το δικο μου και γενικα 13αρια ψιλομαμα δεν ειναι...εχω κανει 6 γυρους εκει μεσα και δεν εκανα παραπανω για τον λογο οτι υπηρχαν στροφες που κρεμαγε το αυτοκινητο δηλαδη δεν προλαβαινε να μαζεψει χιλιομετρα απο στροφη σε στροφη για να μπει οριακα...γενικα τα μεγαρα ειναι power track(δηλαδη η δυναμη παιζει μεγαλο ρολο)μεγαλυτερο και απο τις σερρες που ειναι μακραν η πιο τεχνικη και καλη πιστα στην ελλαδα!Αντιθετα το καρτοδρομο προσωπικα το χαιρομαι πολυ γιατι με μικρης ιπποδυναμης αυτοκινητα μπορεις να κυνηγησεις αρκετα πιο δυνατα!
Και γω 195/50/15 φοραω με μαυρα kayaba αμορτισερ(αρκετα κουρασμενα πλεον με 50.000+ χλμ στην πλατη τους) εκατηρια χαμηλωματος hr και κατι toyo t1r σλικαδουρες
Hλια thanks για τα καλα σου λογια αγορινα!