Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
ECU
Παλιά 10-05-10, 22:44
NioS2000 Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
NioS2000 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ECU

Γεια σας παιδες...προσφατα ενα φιλαρακι μ αγορασε το corolla G6 μοντελο 2000,και σκεφτεται να του βαλει προγραμμα.το θεμα ειναι πωσ ο μηχανικοσ του του ειπε πως μπορει να του περασει προγραμμα μονο αν ο εγκεφαλος ειναι της bosch και οχι της denso.ολα τα εξαρτηματα που φοραει πανω ειναι denso.το ερωτημα μου ειναι καταρχας: ο εγκεφαλοσ ειναι τοποθετημενος πισω απο την κεντρικη κονσολα (πισω απο το ραδιοκασετοφωνο)? και αν ναι πωσ θα μπορεσω να δω αν ειναι denso η bosch χωρισ να βγαλω την κεντρικη κονσολα?...γιατι ειναι καλα κρυμμενος...μηπωσ μπορουμε να το αναγνωρισουμε με καποιο αλλο τροπο?πχ απο τον αριθμο πλαισιου...

προκαταβολικα ευχαριστω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-10, 22:47
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αν βγαλετε το ντουλαπακι δεν θα φανει τπτ?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-10, 22:56
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ο μοναδικός τρόπος είναι να τον δείς! αλλά νομίζω είναι της Denso συνήθως, δεν γνωρίζω εγώ αν έχει corolles με bosch δεν έχω δει ποτέ προσωπικά. Αλλά και πρόγραμμα να βάλει αν δεν αλλάξει και άλλα πράγματα στο μοτερ δεν θα κερδίσει και τπτ, νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο. Τι μοτερ έχει ξέρεις? είναι η στρογγυλοφάναρη? ή η facelift? 1300 ή 1600cc? ο εγκέφαλος εμένα ήταν πίσω από την κεντρική κονσόλα αλλά κάτω χαμηλά, δεν ξέρω αν είναι εκεί σε όλες. Πάντως τουλάχιστον στα τουρμπάτα δεν ξέρω αν βάζουμε και στα ατμοσφαιρικά χρησιμοποιούμε το apexi S-AFC αντί για πρόγραμμα στην ECU και μπορούμε έτσι να ξεγελάμε στην ουσία την ECU και να πειράζουμε διάφορα πράγματα όπως τα μίγματα, αν θέλει να κάνει αυτό μπορεί λογικά με το apexi S-AFC.

http://www.apexi-usa.com/products/?id=5347

Υπάρχουν και το Ι και ΙΙ που επειδή είναι παλιότερα βρίσκονται σε πολύ χαμηλές τιμές και πιστεύω χαμηλώτερες από την τιμή του να βάλει πρόγραμμα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-10, 00:39
NioS2000 Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
NioS2000 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι οντως εκει που λες εχει τον εγκεφαλο,στην κεντρικη κονσολα χαμηλα.Η corolla του ειναι 1400 με τα μακροστενα φαναρια μπροστα.Σκεφτεται να βαλει προγραμμα αλλα να μην δωσει και μια περιουσια γτ οι περισσοτεροι του ειπαν να βαλει παραλληλο εγκεφαλο ...που δεν αξιζει προσωπικα τα λεφτα του.Το apexi S-AFC που λες παντως πρεπει να ειναι μια καλη λυση...θα κοιταξω να δω και τι παιζει και απο τιμη και τι χρειαζεται για να μπει και θα του το προτεινω αν αξιζει...

και κατι αλλο...ειπες αμα βαλει μονο προγραμμα δεν θα δει διαφορα???δλδ καλυτερα να μαζεψει φραγκα για μετατροπη με σαλιγκαρο???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-10, 00:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
κοίτα για μένα δεν αξίζει ΚΑΘΟΛΟΥ! ειδικά αφού είναι και το 1400! υπάρχουν διάφορες λύσεις, είτε μετατροπή σε turbo, είτε να γίνει υπερκυβισμός κτλ που τα λένε εδώ μέσα στο φορουμ αν ψάξεις, εγώ ξέρω για 4E-FTE, 4E-FE ktl δεν ξέρω από το μοτερ που έχει η corolla του φίλου σου. Τα apexi Ι και ΙΙ τα βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές στο ebay, το ΝΕΟ που είδες είναι πανάκριβο! μήπως αυτά εννούσαν λέγοντας παραλληλο εγκέφαλο? συνδέονται στην πλεξούδα της ECU. Παντως αν δεν γίνουν αλλάγες στο μοτερ, εξάτμιση και φίλτρο με ένα σκέτο πρόγραμμα δεν κερδίζεις τπτ! ουτε αξίζει να το συζητάς καν!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-10, 14:17
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα 1400 έχουν bosch τα 1600 denso.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-10, 17:45
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νομίζω πως αυτό μπορείς να το δείς και από την άδεια..Αν ο αριθμός,γράφει και JT τότε είναι γιαπωνέζικο,άρα έχει denso.Εμένα είναι 1400 και γράφει JT.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-10, 23:08
kpagonaris Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 222
kpagonaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε μου NioS2000 για ρίξε μια ματιά στην αγγελία του Corollakias Mixalis. Ισως σε ενδιαφέρει!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-10, 03:35
vaggosss1 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Καρδιτσα
Δύναμη Σεβασμού: 255
vaggosss1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κοιτα φιλε, γιατι και εγο ε11 f/l εχο οχι g6 ομος και το ειχα πσακσει το θεμα λιγακι...καπιος εμπιστος μηχανικος μου ειπε οτι θα εχει διαφορα αν βαλεις ενα καλο φιλτρο, προγραματακι, και ολοκληρη εκσατμιση...εκει θα δεις οτι γκαζι εχει να σου δοσει το μοτερ σου...αν θες κατι παραπανο, μια ειναι η λιση...αλαζεις μοτερ...για τουρμπισμα στο παρον, θες πολα λεφτα και αν δεν το υπερκιβισεις μπορει να μην αντεκσει...αυτα απο μενα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-10, 12:53
alexx Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: G6 1,6
Δύναμη Σεβασμού: 237
alexx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaggosss1 Εμφάνιση μηνυμάτων
κοιτα φιλε, γιατι και εγο ε11 f/l εχο οχι g6 ομος και το ειχα πσακσει το θεμα λιγακι...καπιος εμπιστος μηχανικος μου ειπε οτι θα εχει διαφορα αν βαλεις ενα καλο φιλτρο, προγραματακι, και ολοκληρη εκσατμιση...εκει θα δεις οτι γκαζι εχει να σου δοσει το μοτερ σου...αν θες κατι παραπανο, μια ειναι η λιση...αλαζεις μοτερ...για τουρμπισμα στο παρον, θες πολα λεφτα και αν δεν το υπερκιβισεις μπορει να μην αντεκσει...αυτα απο μενα...
Ολα αυτα που αναφερεις ποσο κοστιζουν? (Λεω για φιλτρο, προγραμμα, και εξατμιση).Θα θελα και γω λιγο γκαζι παραπανω αλλα χωρις τουρμπισμα, υπερκυβισμους, κτλ. Αξιζει να τα βαλω σε g6 1.6 η θα ειναι πεταμενα λεφτα?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16233993 seconds (80,59% PHP - 19,41% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:49.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com