Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
|
προβλημα 20ν απο βενζινες |
|
13-02-10, 17:54
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
προβλημα 20ν απο βενζινες
κανω αυτο το θεμα εκμερος ενος φιλου με 20ν! εχει προβλημα απο βενζινες κ δεν ξερει πιο ειναι το προβλημα! τον κανει μπερδεματα απο βενζινες κ μολις κανει reset τον εγκεφαλο δουλευει μια χαρα για λιγο διαστημα! πιθανον ειναι καποιος αισθητηρας αλλα δεν γνωριζουμε ποιος! εαν γνωριζει καποιος κατι να μας βοηθησει! το 20ν ειναι μαυροκαπακο!
|
13-02-10, 19:28
|
Μέλος
|
|
|
|
καλο ειναι να δει τα μπεκ του αμα θελουν καθαρισμα.λεω...?.εχω ξανα ακουσει παλια τετοια φαση για τον MAP...και αλλο να δει ολλες της φισες του μοτερ σιγα σιγα αμα εχει κοπη κα νενα φισακι..
|
14-02-10, 00:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
με την αυτοδιάγνωση δε βρίσκει τίποτα?
|
14-02-10, 11:40
|
Μέλος
|
|
|
|
το παιδι μενει σε ενα χωριο τις Εδεσσας κ δεν εχουν το βυσμα για το 20ν! εγω πιστευω οτι εχει χαλασει το map!
|
14-02-10, 23:33
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
για να κάνει αυτοδιάγνωση δεν χρειάζεται κανένα βύσμα. ένα βραχυκύκλωμα θα κάνει στη φίσα και θα του δείξει ο εγκέφαλος αν έχει καλή επικοινωνία με τους αισθητήρες και αν λειτουργούν καλά.
αν ξέρει αγγλικά τότε κατέβασε του αυτά
http://www.corollaclub.com/forums/ex...acktop_manual/
μετά να διαβάσει και να εφαρμόσει στο chapter 8 το κεφάλαιο diagnosis system. good luck
|
15-02-10, 09:24
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stm2001gr
για να κάνει αυτοδιάγνωση δεν χρειάζεται κανένα βύσμα. ένα βραχυκύκλωμα θα κάνει στη φίσα και θα του δείξει ο εγκέφαλος αν έχει καλή επικοινωνία με τους αισθητήρες και αν λειτουργούν καλά.
αν ξέρει αγγλικά τότε κατέβασε του αυτά
http://www.corollaclub.com/forums/ex...acktop_manual/
μετά να διαβάσει και να εφαρμόσει στο chapter 8 το κεφάλαιο diagnosis system. good luck
|
θα του πω να το κανει ευχαριστω πολυ!
|
16-02-10, 13:55
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Τα μπερδεματα πιο πολυ ηλεκτρικα θεματα ειναι.. Κοιταξτε γειωσεις-μπουζι-μπουζοκαλωδια-ηλεκτρονικη-μπεκ-μαπ-αισθητηρα πεταλουδας γκαζιου με την παραπανω σειρα, πρωτα ηλεκτρολογικα και μετα καυσιμου.. Ριξτε και μια ματια στο μηχανισμο του γραναζιου του εκκεντροφορου για το vvt..
|
|
Owned |
|
21-02-10, 16:22
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σκύδρα
|
|
Owned
Φύλε Carinaman. Το πρόβλημα το αντιμετοπίζω εγω στο δικόμου Carina.Ευχαριστώ το φύλο Κώστα που πόσταρε για εμένα.Εχω αλλάξει το ΜΑΡ τιν τρόμπα, ρυθμιστες μήπος και καταφέρω τπτ αλλα μάτεα.Οι σκεψεις μου πανε στον εγγεφαλο.Το αυτικίνητο εχει να πάρει μπροστά 5 μέρες.Αναλησε λίγο το θέμα με το νντ.Το θέμα ειναι οτι δεν εχουμε και κάποιον μάγκα ηλεκτρολόγο στην περιοχή μου, να το κοιτάξει και αναγγαστικα πρέπει να το κατεβάσω Θεσσαλονίκη.Αλλα με την Γκαντεμια που με δέρνει , ο ηλεκτρολόγος που εφτιαξε την πλεξουδα εχει κλεισει το μαγαζι του και δεν εχω ουτε καποιο τηλεφωνό του.
|
21-02-10, 23:16
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
αν θέλεις να τσεκάρεις το vvt τότε βρες 2 κομμάτια λεπτό καλώδιο, άνοιξε τη συννημένη φωτογραφία που σου έχω και θα δεις με κόκκινο βέλος την βαλβίδα που ενεργοποιεί το vvt. Ξεκούμπωσε το φισάκι, βάλε σε λειτουργία το μοτέρ και με τα 2 καλώδια θα δώσεις τάση από την μπαταρία σου στη βαλβίδα. Δεν παίζει ρόλο σε ποια ακίδα θα συνδέσεις το + και πού το - . Αν το γρανάζι VVt και η βαλβίδα είναι καλά τότε ο κινητήρας θα σβήσει ή θα ρίξει πολύ τις στροφές ανάλογα πόσο καλό είναι το μοτέρ σου.
( Επειδή δεν ξέρω πόσο γνώστης είσαι του θέματος, θα σου πω ότι η βαλβίδα είναι βιδωμένη στο καπάκι της μηχανής. Στο φισάκι που βρίσκεται στο κεφαλάρι θα δώσεις ρεύμα και όχι στο φις με τα καλώδια.)
|
23-02-10, 04:27
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Η βαλβιδα μπορει να δουλευει αλλα να τα εχει παιξει το γραναζι του vvt και να κολλαει.. Συγκεκριμενα το μοτερ μπορει να νομιζει οτι ειναι σε φαση vvt και να κοβει αβανς η να δινει αναλογως και αμα το γραναζι δεν παει στη θεση που πρεπει ειναι λαθος ο χρονισμος και κανει τα περιεργα.. Τωρα πως το βλεπεις αυτο τι να σου πω, ισως μια αλλαγη με καποιο που δουλευει να σε πεισει.. Το εχω δει παντως να γινεται και στο εξωτερικο.. Αστο για τελευταιο αν ειναι..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα 2zz-ge???? |
nikos_adamo |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
30 |
27-08-10 23:24 |
βενζινες |
nikos carina |
ΦΟΡΟΥΜ |
1 |
30-04-09 12:10 |
προβλημα με ABS |
gi@nn@kis |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
27 |
09-07-08 13:12 |
Προβλημα |
Elefsinaaaara_CorollaPowe |
SUPPORT |
4 |
11-10-05 18:59 |
Προβλημα ? |
diafanh-psyxh |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
9 |
17-06-04 02:01 |
Page generated in 0,17205095 seconds (82,25% PHP - 17,75% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|