Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Ερωτήσεις αλλαγή σασμαν |
|
20-10-09, 20:28
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ερωτήσεις αλλαγή σασμαν
Καλησπέρα,
Έχω ένα Corolla VVTi Liftback του 2000 στο οποίο τα έφτυσε το σασμάν.
Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο το οποίο είναι αν κατάλαβα καλά είναι από το πιό παλιό Corolla 1300 με κωδικό 4E-FE. Μπορεί αυτό να μπει στο 4ΖΖ?
Ευχαριστώ
|
20-10-09, 20:47
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Δεν κολλαει φιλε μου, ειναι διαφορετικη η χελωνα.
|
20-10-09, 20:53
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ευχαριστώ άρα πάμε για άλλο ή θα δούμε να μπορούμε να επιδιορθώσουμε το υπάρχον.
|
20-10-09, 21:00
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Η επισκευη ενος σασμαν εκτος απο ακριβη υποθεση, ειναι πανω απ' ολα ρισκο. Κανεις δεν εγγυαται οτι θα πετυχει η επισκευη. Καλυτερα ψαξε λιγο ακομα και βρες καποιο μεταχειρισμενο (παθων ημουν κι εγω πριν δυο περιπου χρονια). Αν μενεις Αθηνα μπορεις να πας μια βολτα στην Λιοσιων, που ειναι γεματος ο τοπος απο ανταλλακτικα.
|
|
|
|
20-10-09, 21:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τα σασμαν τα μεταχειρισμένα πάντα είναι σε λογικες τιμές και σου βγαίνει (πολλές φορές) ποιό φτηνά από τις επισκευές και συμφωνώ με τον JL, εμένα όταν είχα στον 4E-FTE σασμαν από το ατμοσφαιρικό 2Ε-Ε και μου έσπασε το συχρονιζε, ο μηχανικός λέει ότι ίσως να μπορεί να το φτιάξει αλλά και παραπάνω μέρες θα έτρωγε και δεν σύμφερε οικονομικά, άσε που μπορεί να είχε προβλήματα ή να ξαναχαλάσει τπτ. Το σασμαν που πήρα ήταν από Starlet GT (4Ε-FTE) και το βρήκα 300 ευρώ. Το δικό μου της 4Ε-FE αυτό που βρήκες και εσύ το είχα δώσει 200. Οι τιμές τους είναι καλές, η φασαρία είναι η τοποθέτηση, και αν θες και δίσκο-πλατό τα σκας! εμένα μου άλλαξαν το σασμαν, δίσκο-πλατο-ρουλεμαν και ντίζες- επιλογέα γιατί σπάσαν όλα προκειμένου να βάλω ταχύτητα να μη μείνω στον δρόμο (έφυγα με 2αρα και συμπλέκτη για 10χλμ) και μου πήγαν όλα μαζί 650 ευρώ. Αυτά τώρα τα φοράει η ΕΕ111 corolla μου.
Υπόψην ανάλογα σε τι κατάσταση είναι ο δίσκος σου μπορεί να χρειαστεί να τα αλλάξεις! εμένα πατίναρε από πριν. Βάζω και φωτος που φαίνονται τα χάλια που είχε! γιαυτό πάντα σε αλλαγή σασμαν ελέγχεται και αυτός και το πλατό και το ρουλεμαν.
|
20-10-09, 21:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
21-10-09, 01:04
|
Νεότατος
|
|
|
|
Εμένα από τι μου είπε ο μηχανικός το πιθανότερο να είναι πρόβλημα στα ρουλεμάν. Πάντως έχω ακούσει αρκετούς με Toyota να έχουν πρόβλημα με σασμαν-ρουλεμάν τελευταία.
|
21-10-09, 01:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Κοιτα. Τα ΤΟΥΟΤΑ εχουν μα ευαισθησια με το διαφορικο τους. Εγω βασικα γι αυτο το λογο αλλαξα σασμαν, και απο τοτε αποφευγω το χαζοσπιναρισμα στις ανηφορες και την ζυγοσταθμιση με τον τροχο πανω στο αμαξι, γιατι ειναι δυο παραγοντες που με την παροδο του χρονου φθειρουν το διαφορικο. Κι εγω στην αρχη ετσι πιστευα, οτι φταιει το ρουλεμαν συμπλεκτη, και μολις αλλαξα δισκο-πλατω πηγε πακετο και το ρουλεμαν συμπλεκτη, αλλα συνεχισε να κροταλιζει το αμαξι. Κι ετσι αλλαξα σασμαν.
|
23-10-09, 01:41
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΦΑΡΣΑΛΑ
|
|
Φίλε μου καη μένα πριν 2 μήνες μου έσπασε το διαφορικο της corollitsas μου κ ο μηχανικός μου μου έβαλε μεταχειρισμένο μαζί με δίσκο πλάτος exedy λίγο πιο καλό από το μαμά μου κόστισε 600 €
|
23-10-09, 01:50
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αργυρούπολη, Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kallileo
Εμένα από τι μου είπε ο μηχανικός το πιθανότερο να είναι πρόβλημα στα ρουλεμάν. Πάντως έχω ακούσει αρκετούς με Toyota να έχουν πρόβλημα με σασμαν-ρουλεμάν τελευταία.
|
Ένα tip για τα ρουλεμαν είναι:
Όταν βάζουμε μπροστά, να έχουμε νεκρά στο κιβώτιο και όχι πατημένο συμπλέκτη με ταχύτητα μέσα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16634393 seconds (82,14% PHP - 17,86% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|