Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
Καλησπερα φιλοι μου.
Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι μεναν τριγμο εδω και λιγο καιρο.Εντοπιζεται στο μερος της κονσολας πισω απο το τιμονι.Το περιεργο ειναι οτι ερχεται και παρερχεται και ετσι δεν με βοηθα στο να εντοπισω τις συνθηκες κατω απο τις οποιες εμφανιζεται.Αλλωτε οταν στριβω το τιμονι και αλλωτε οταν ειναι ισιο.Δεν ξερω μηπως ειναι τριγμος που προερχεται απο το γνωστο προβλημα με την κολωνα τιμονιου.ευχαριστω που με ''ακουσατε'',οποιαδηποτε εκτιμηση καλοδεχουμενη.
Δύναμη Σεβασμού: 0
Eυχαριστω για την απαντηση.
Η αληθεια ειναι οτι καμια φορα το βαζω πλαγια σε πεζοδρομια.Στις λακουβες δεν εχει καμια διαφορετικη αποκριση ,το τριξιμο παραμενει ιδιο.Παιζει να θελει κανα λαδωμα η κρεμαγιερα?η να εχει παθει καμια βλαβη?τωρα για τα σινεμπλοκ (χωρις φυσικα να ειμαι και ειδικος) πως μπορει να συνδεονται με ενα τριγμο πισω απ το τιμονι?
Δύναμη Σεβασμού: 239
φιλε μου καλησπερα θα μας βοηθουσε πολυ να μας εδεινες καποια στοιχεια του αυτοκινητου σου.μοντελο,χρονολογια για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε και μεις να λυσεις το προβλημα σου
Δύναμη Σεβασμού: 239
φιλε μου να επισκευθεις καποιο συνεργειο να σου αλλαξουν κολωνα τιμονιου υπαρχει ενα θεμα με τις ρυμαδες τριζει ενα πλαστικο στο εσωτερικο τους.μην σε αναστατωσω δεν προκειτε για θεμα ασφαλειας απλα τριζει.
Δύναμη Σεβασμού: 1033
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=15926
Δείτε και το παραπάνω link και σε εμένα σε ΕΕ111 το κάνει αλλά είναι καθαρά κάτω από την κολόνα, πιστεύω είναι οι σύνδεσμοι με τις υγρασίες κτλ.Το κάνει κυρίως όταν βρέχει.