Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Τι Θορυβος ειναι αυτος στη μηχανη??? |
|
06-09-09, 02:07
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τι Θορυβος ειναι αυτος στη μηχανη???
Καλησπερα Παιδια
Χθες που βγηκα εξω εσκισα λιγο το corolla μου στο γκαζι και εδω και δυο μερες μου κανει ενα Θορυβο κατω απ το καπω μπροστα δεξια μολις αναψεις τη μηχανη (χωρις να δοσεις γκαζι) κανει ενα χρρ χρρ διεκοπτομενο και μετα μαζι με το χρρ χρρ κανει ενα τσιριγμα (οπως κανουν τα τακακια περιπου στα τελειωματα) και αυτο δεικοπτομενο. Η λ@λ@κια ειναι οτι μου το κανει ακομα κ οταν σταματαω με αναμενη τη μηχανη και για αυτο ανησυχω...Μηπως ξερει κανεις τι ειναι??? Η τι να κανω για να φυγει??? τι να κοιταξω???
Ευχαριστω!!!
06-09-09, 03:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Aνοιξες το καπο ενω ειχες αναμενη τι μηχανη για να δεις απο που ακριβως ακουγεται?
Αυτο που μου παει στο μυαλο (χωρις να ειναι απαραιτητα σωστο) ειναι μηπως ο θορυβος ειναι απο καποιο ιμαντα ή καποιο ρουλεμαν. Κοιταξε να δεις απο που ακουγεται κ πες μας. Πηγαινε κοιταξε το σε καποιο μηχανικο, αν ισχυει η υποθεση μου δεν πρεπει να το αφησεις για πολυ ακομα. Φθαρμενος ιμαντας ή ρουλεμαν μπορουν να προκαλεσουν μεγαλη ζημεια στον μηχανοστασιο.
06-09-09, 12:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
οταν πατας συμπλεκτη σταματαει? μηπως το ρουλεμαν του συμπλεκτη?
|
06-09-09, 23:02
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
Πηγα και το ειδα ξανα σημερα...Δν εχει να κανει με το συμπλεκτη αλλα οπως ειδα ενα ρουλεμαν(το ροδακι που γυριζει με τον ιμαντα στη μηχανη) το 3ο οπως κοιτας απο πανω που ειναι μεσαιο φερνει γυρο κανονινα εχει κατι σας καπακι απο εξω, αυτο λοιπον το καπακι μερικες φορες οταν δουλευει ρελαντι φερνει κ αυτο γυρο κ μολις γυριζει σφυριζει.....Αυτο το σαν καπακι πρεπει να γυριζει η οχι??? Μπορει να δει κανενας στο Ε12 του??? κ τι πρεπει να κανω???
21-09-09, 00:43
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
Παιδια πηγα σε ενα μηχανικο εντοπισε το προβλημα ειναι στο ρουλεμαν του αιρ-κοντισιον οταν αναβεις τη μηχανη στριβει και το αιρ-κοντισον(το εξωτερικο απο το ρουλεμαν) πολυ λιγο και τσιριζει...Μου ειπε πως προ το παρον δεν θα εχεις προβλημα αλλα στο μελλον καλο ειναι να το αλλαξεις. Μου ειπε οτι πρεπει να βαλουμε κατι ροδελες ετσι ωστε να μη γυρναει και κοστος 60€. Θελω την αποψη σας διοτι το φοβαμαι καπως το θεμα ...μηπως πρεπει να αλλαξω ρουλεμαν ολοκληρο???
21-09-09, 16:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
να βάλει ροδέλες?δεν έχω ξανα ακούσει κάτι τέτοιο αλλα θα σου πρότεινα να πας και σε κανέναν άλλο
|
21-09-09, 16:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Και μαλιστα με ελαφρα πηδηματακια!!!
Ε12 Fl και δεν το εχεις παει σε ΤΟΥΟΤΑ ακομη?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
21-09-09, 16:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
και εμένα κάτι δεν μου αρέσει ρε συ Κυριάκο.από όσο ξέρω πρέπει να γυρνάει διαρκώς αυτό το ρουλεμαν αφου πέρνει κίνηση από τη μηχανή στην ουσία.απλά αν δεν αναψεις το A/C δεν κομπλάρει πάνω και στην ουσία περιστρέφεται χωρίς φορτίο.μήπως απλά θέλει τέντωμα ο ημάντας?
|
21-09-09, 17:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Μηπως εχει φαγωθεί ο ιμαντας του δυναμό και θελει αλλαγη? Εμενα τον αλλαξανε στα 40.000χιλ και οντως ειχε αρχισει να σπαει-ρυτιδιάζει σε ασχημο σημειο.
Δεν ειχα ακουσει σφυριγμα μεχρι τοτε αλλα θα ακουγα σιγουρα αν τον αφηνα.
|
21-09-09, 22:26
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
Παιδια με τα δικα μου ματια που τα ειδα δν νομιζω οτι φταιει η ιμαντας ουτε οτι θελει τεντομα ειναι αυτο που ειπε και ο διαφανος .."ξέρω πρέπει να γυρνάει διαρκώς αυτό το ρουλεμαν αφου πέρνει κίνηση από τη μηχανή στην ουσία.απλά αν δεν αναψεις το A/C δεν κομπλάρει πάνω και στην ουσία περιστρέφεται χωρίς φορτίο" Ετσι ειναι το σωστο!!! Εμενα ομως και χωρις να αναψεις αιρ-κοντισον παλι γυριζει βεβεια δν γυριζει κανονινα αλλα κανει κατι "τσακ" τσακ" και γυριζει λιγο οταν το εχεις αναμενο το αμαξι και γι αυτο και σφυριζει εντονα. Τι μπορει να φταιει?? Λετε να το παω κανα Πασπαλιαρη να το κοιταξουν??
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16380692 seconds (82,12% PHP - 17,88% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|