Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
τι εκανα? |
|
03-04-09, 14:09
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τι εκανα?
ρε παιδια ημουν σε ενα στενο περιμενοντας να περασουν τα αυτοκινητα και περναει ενα ανακριτικο φορτιγακι σταματαει μες στην μεση και μου λεει περνα ,δηλαδη να παω δεξια,του λεω εγω περαστε γιατι θελω να παω ευθεια και μου λεει καλα περνα και θα σου πω εγω τωρα.(τι εκανα λεω απο μεσα μ)περναω σταματαω βαζω αλαρμ μεσα στο στενο και του λεω θελεται να παμε λιγο ποιο εκει γιατι εχουμε κλισει το στενο,παμε μου λεει.παρκαρω σταματαει και αυτος και μου λεει αδεια διπλομα κτεο κ τ λ.τα δινω και ολλα κομπλε. μετα μου λεει εχεις εξατμιση, μπροστα στα παραθηρα εχεις φιμε? του λεω εχω αλλα τα εχω ανοιχτα τωρα και βλεπατε μεσα ποιος ηταν μου λεει για κλειστα,τα κλεινω και μου λεει τωρα ειναι κλειστα,μετα μου λεει δεν φοραγες ζωνη ενω εγω φοραγα μεχρη την ωρα που ηρθε διπλα στο παραθηρο,και το ποιο κουφο, μου λεει εχεις πολλα ηχεια ενω εγω εχω 2 ηχεια οβαλ κανονικα και τα 2 ηχεια που εχει στις πορτες μαμα το corolla και μου λεει βαλε μουσικη στο "επιπεδο" που την ειχες καλα του λεω και εγω του το βαζω τερμα και λεει μετα βαλτο τερμα του λεω τερμα το εχω και δεν με πιστευε μετα μου πειρε αδεια διπλομα και πινακιδες τις οποιες τις εβγαλα εγω για δεν ειχε δεκαρακι να τις βγαλει και παραλιγο να μου σπασει τον προφιλακτηρα μπροστα...
03-04-09, 14:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Αυτα ειναι.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.
Και κακως σταματησες.
Σε ειδανε μικρο και σε πατησανε κατω.
Τι να πεις ρε φιλαρακι.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
03-04-09, 14:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Έτυχες σε μ@κάκ@. Είναι άδικο αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
|
03-04-09, 14:23
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
αιγαλεω
|
|
δεν ξερω φιλε μ εγω ξερω οτι προσπαθουσα τοσο καιρο να μαζεψω καπια λεφτα για να παρω μοτερ αλλα τωρα εφαγα πακετο.Η φαση ειναι οτι περνω 500 ευρω απο το σηνεργειο που δουλευω τα 300 τα δινω για το αυτοκινητο επειδη το χρωσταω ακομα και δεν μου μενει και τιποτα.αλλα αυτον δεν τον ενοιαξε.Για το μονο που τον παρακαλεσα ειναι να μου δωσει το διπλομα για να πιγαινω στην δουλεια αλλα μπαααα τιποτα αυτος..με ειδαν πιτσιρικα γιαυτο με γ@μ@νe σηνεχεια..
03-04-09, 14:35
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
Tελικα ποιος ηταν ο λογος που σε εγραψε? και τι προστιμο?
03-04-09, 14:42
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
αιγαλεω
|
|
με εγραψε για φιμε τζαμια , για τη πινακιδα που ηταν πλαγια, οτι δεν φοραγα ζωνη ενω φοραγα και το ειδε, εξατμιση υπερβολικο θοριβο αυτο ειναι αλιθεια αλλα ημουν στο ρελαντι δεν με ακουσε οταν το δουλευα δυνατα και για πολλα ηχεια ενω δεν εχω. 750 ευρω και αφαιρεση πινακιδες διπλομα και αδεια αυτοκινητου για 10 μερες...αυτα τα λιγα.
03-04-09, 14:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αν τα πληρωσεις μεσα σε 10 μερες δεν ειναι τα μισα?
|
03-04-09, 15:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Αυτο ειναι το θεμα μας ρε Μιχαλη η οτι τον εγραψαν για κοτσαδορο που δεν ειχε ποτε?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
|
03-04-09, 15:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αν πιστεύεις πως έχεις αδικηθεί, πήγαινε να μιλήσεις με όμορφο τρόπο και να περιγράψεις στο διοικητή τους το περιστατικό. Μην τους προσβάλεις για κανένα λόγο απλά προσπάθησε να πάρεις πίσω αυτά που σου πήραν και να έχεις τις λιγότερες απώλειες.
Γνωρίζω περιστατικό γνωστού τον οποίον τον σταμάτησαν για έλεγχο, δεν του βρήκαν τίποτα και στο τέλος του λένε, "Δεν μπορούμε να σε αφήσουμε να φύγεις έτσι τώρα που σε σταματήσαμε, θα σε γράψουμε για ζώνη!"
Τα παίρνει στο κρανίο κι αυτός, γύρω στα 40 σε ηλικία, κατεβαίνει κάτω παίρνει το δικηγόρο του τηλέφωνό και του ζητάει να πάει στο ταδε αστυνομικό τμήμα. Ζητάει το ίδιο από τους μπάτσους που τον είχαν σταματήσει και έτσι κι έγινε όλοι πήγαν στον διοικητή επι τόπου. Ο γνωστός μου τους έκοψε τον κώλο με αυτή την κίνηση, όλοι ζητούσαν συγνώμη και να μην προχωρήσει το θέμα και να ξεχαστεί...Διοικητές και όργανα όλοι...
Έχουν καταντήσει αηδία, αλλά είναι ο λόγος τους ενάντια στον δικό σου...
|
03-04-09, 15:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Νομίζω ότι σε όσα δεν έχεις όντως, όπως τα ηχεία, κάτι που αποδεικνύεται δλδ, εάν πας απο εκεί και μιλήσεις με όμορφο τρόπο ίσως κάτι να γίνει. Αλλιώς υπάρχει και ο επίσημος τρόπος όπως ειπώθηκε πιο πανω.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16420889 seconds (82,28% PHP - 17,72% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|