Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Αισθητήρας ανάφλεξης!!!!!!!!! |
|
01-04-09, 00:50
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Agia Paraskeyh
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αισθητήρας ανάφλεξης!!!!!!!!!
SOS Τά έπαιξε ο αισθητήρας ανάφλεξης στο Corollaκι μου (ΕΕ111) έχει αλλάξει κανείς ; Ξέρει πόσο πάει ;
01-04-09, 15:50
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Doctor46
SOS Τά έπαιξε ο αισθητήρας ανάφλεξης στο Corollaκι μου (ΕΕ111) έχει αλλάξει κανείς ; Ξέρει πόσο πάει ;
|
εγω εχω προβλημα με abs εχω αλλαξει δυο αισθητηρες και το παλευω .Η μαμα ηθελε 300 τους βρηκα με 40 .πατσαλος μοτορ στη πατρα ειναι αλλα ειναι πολυ εξυπηρετικος2610 452471
|
01-04-09, 18:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
το παιδί είναι Αθήνα! κάνε τον κόπο και δες εδώ την λίστα με τα μαγαζιά και ρώτα για καμια τιμή http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=8832
σίγουρα έχει ο Αντωνόπουλος και ίσως και ο Stroked-up αυτό που θες. Ρώτα και την toyota πόσο κάνει καινούριο πρώτα και αν είναι πολλά τα χρήματα πας σε μεταχειρισμένο. Αν μπορείς να βγάλεις φωτο το ανταλλακτικό να δω ποιό είναι, όταν πάω εξοχικό να δω αν το έχω στον 4Ε-FE και αν δεν μου χρειάζεται θα σου πω.
|
02-04-09, 01:49
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
|
nikifore γεια σαυ, το ξερω οτι το παιδι ειναι Αθηνα,εγω ειμαι Κερκυρα και οφειλω να πω οτι εξυπηρετηθηκα με το παραπανω απο τον κυριο στη Πατρα που μου εστειλε το μεταχειρισμενο ανταλακτικο,ισως αν δε βρεις κατι Αθηνα να παρεις κ εκει ενα τηλ .Το θεμα ειναι να λυθει το προβλημα σου ,ευχομαι το συντομοτερο.
|
04-04-09, 23:07
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Agia Paraskeyh
|
|
Θα τρελαθώ πήγα στην Toyota και μου είπαν πως το εε111 δεν έχει αισθητήρα ανάφλεξης...απ την άλλη το πριζώσαμε και δείχνει οτι το πρόβλημα είναι στον αισθητήρα ανάφλεξης...αλλα μου λένε πως το πρόβλημα δεν είναι στον αισθητήρα ανάφλεξης αλλα είναι στην προανάφλεξη...και ανοιγοκλείνει το αβάνς άκυρα...έχει αλλάξει κανέις αισθητήρα ανάφλεξης η αισθητήρα ρελαντι??
Υπαρχει αισθητήρας ανάφλεξης στο συγκεκριμένο μοντέλο...γιατί καλά καλά ούτε στην Toyota δεν ξέρουν...
05-04-09, 00:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
τι πρόβλημα σου παρουσιάζει το αυτοκίνητο?
|
05-04-09, 02:34
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Agia Paraskeyh
|
|
Ανεβοκατεβαίνει το ρελαντι απο τις 700 - 2000 στροφές και ανάβει το Check light...
05-04-09, 02:35
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Agia Paraskeyh
|
|
Καί δεν το κάνει πάντα, το κανει όποτε του την βαρέσει...και το Check light δεν ανάβει πάντα... ανάβει μένει για κάποια ΄ςρα αναμένο και μετά σβήνει...
05-04-09, 03:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
το παιξιμο των στροφών σε εμένα ήταν από αυτό(εκει που δείχνει το κόκκινο βελάκι.το έβγαλα και το καθαρισα στο μηχανικό μου.τωρα το κάνει πολύ λιγότερο αλλά εμένα δεν μου έπαιζε τοσο πολύ.περίπου στις 200-400 στροφές έπαιζε και check engine δεν αναψε ποτέ.το Ε101 έχω εγώ.δεν ξέρω αν έχει μεγάλη διαφορά στην Ε11
|
05-04-09, 03:17
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Agia Paraskeyh
|
|
Θα το κοιτάξω και σε ευχαριστώ πολυ.. απλα η πλάκα είναι οτι ο εγκέφαλος διαβάζει βλάβη στην ανάφλεξη...απλά για μένα το πιό πιθανό ειναι να ξεριθμυζεται το αβάνς αλλα και άλι γιατι το κάνει μόνο στο ρελαντί? Μηπως είναι αισθητήρας του ρελαντί? Εχει το εε111 τετοιο αισθητήρα...Τώρα θα μου πείς δεν ξερουν στην Toyota τι έχει θα ξέρω γω...Τέσπα...ελπίζω να ναι αυτο που μου πες..θα το κοιτάξω αύριο...σε ευχαριστώ πολυ πάντως...
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16653299 seconds (81,62% PHP - 18,38% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|