Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
εχω προβλημα με το abs |
|
19-03-09, 19:38
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εχω προβλημα με το abs
παιδια γεια σας, εχω προβλημα στο abs.Η ενδειξη παραμενει σταθερα ανοικτη ,στη toyοta μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξουμε το πισω δεξιο αισθητηρα ,αυτη τη βλαβη εβγαλε το μηχανημα.Οταν ρωτησα αν αυτο ειναι το προβλημα και μετα πλεον και το λαμπακι θα σβησει και το abs θα δουλεψει μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουροι γιατι μπορει μετα να βγαλει βλαβη το μοτερ απο το abs και να θελω μοτερ.Δηλαδη ρωταω ετσι πρεπει να κανουμε? μου λενε προχωραμε και κανουμε οτι λεει το διαγνωστικο.Εγω θελω να ρωτησω 152€ δεν ειναι πολλα για τον αισθητηρα και αν σταματησει η βλαβη? βοηθηστε ρε παιδια γιατι στεναχωρηθηκα πολυ και δεν εχω πολλες επιλογες εδω στην επαρχια ( κερκυρα),τι αλλο μπορω να κανω απο μονος μου? σας ευχαριστω
|
19-03-09, 19:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
βγαλε τον πολο της μπαταριας για κανα 10λεπτο .τον αρνητικο.
μετα με κατεβασμενο χειροφρενο βαλε πολο και αναψε την μηχανη του αυτοκινητου.
πες μας ακριβως αν δεν σβησει ποσες φορες αναβοσβηνει μεχρι να μεινει ανοιχτο το λαμπακι.
19-03-09, 21:33
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
βγαλε τον πολο της μπαταριας για κανα 10λεπτο .τον αρνητικο.
μετα με κατεβασμενο χειροφρενο βαλε πολο και αναψε την μηχανη του αυτοκινητου.
πες μας ακριβως αν δεν σβησει ποσες φορες αναβοσβηνει μεχρι να μεινει ανοιχτο το λαμπακι.
|
λοιπον!!! πριν απ'ολα να πω πως σημερα μου ρυθμισαν το χειροφρενο και πλεον εμεινε μονιμα ανοικτη η ενδειξη απο το abs.Εκανα αυτο που μου ειπες αγαπητε φιλε και σε ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα παραμενει το προβλημα.Το λαμπακι μονιμα ανοικτο χωρις να αναβοσβησει.Πριν τη ρυθμιση του χειροφρενου , ανοιγε τρεις ωρες και δυο μερες ηταν σβηστο ( οταν ηταν σβηστο δουλευε το abs ) .Aπο σημερα μονιμα αναμενο...τι λετε?
|
19-03-09, 22:40
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
????????? κανενα νεο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 20-03-09 στις 00:55.
|
20-03-09, 11:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Προφανως η ειναι κακορυθμισμενο κατι και ειναι μαλλον μπλοκαρισμενο κατι ή καποιος δεν κουμπωσε σωστα το φισακι του abs στο ακρο ή κατι πολυ συνηθισμενο για τα ξεφτερια που μας ακουμπανε τα αυτοκινητα μας σου εχουν σπασει το φισακι του abs.
αν ειναι το πισω δεξι εχω καπου ενα spare να στο δωσω
20-03-09, 13:38
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
Προφανως η ειναι κακορυθμισμενο κατι και ειναι μαλλον μπλοκαρισμενο κατι ή καποιος δεν κουμπωσε σωστα το φισακι του abs στο ακρο ή κατι πολυ συνηθισμενο για τα ξεφτερια που μας ακουμπανε τα αυτοκινητα μας σου εχουν σπασει το φισακι του abs.
αν ειναι το πισω δεξι εχω καπου ενα spare να στο δωσω
|
ευχαριστω πολυ αγαπητε Φανη, τι να κοιταξω μονος μου? που ειναι το φισακι αυτο και οτι αλλο σκεφτεις πες το και εγω θα ψαχω.τι ειναι το spare
|
20-03-09, 13:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οταν λεει spare, εννοει πως του περισσευει ενα.
|
21-03-09, 11:41
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Φανη μπορεις να μου πεις τι εχεις να μου δωσεις ? ενοεις το ματακι πισω? τουλαχιστον να ξερω οτι ειναι απο εκει και παιρνω ενα καινουριο.Μπορεις να μου δωσεςι email?
|
|
abs |
|
29-03-09, 13:05
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
abs
Παιδια επανερχομαι στο θεμα που εχω γραψει δηλαδη οτι δεν δουλευει το abs.Αλλαξα πισω αισθητηρα αλλα το προβλημα ειναι το ιοδιο,το αυτοκινητο ειναι ολο λυμενο στον ηλεκτρολογο εχεις στο κομπιουτερ την ηλεκτρολογικη του εγκατασταση,εγκεφαλο κτλ και το ψαχνει .Ελπιζω να λυθει το προβλημα θα ενημερωσω
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με P/S |
GiannisHerbalife |
ΦΟΡΟΥΜ |
6 |
29-11-15 04:38 |
προβλημα 2zz-ge???? |
nikos_adamo |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
30 |
27-08-10 23:24 |
προβλημα με ABS |
gi@nn@kis |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
27 |
09-07-08 13:12 |
Προβλημα |
Elefsinaaaara_CorollaPowe |
SUPPORT |
4 |
11-10-05 18:59 |
Προβλημα ? |
diafanh-psyxh |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
9 |
17-06-04 02:01 |
Page generated in 0,15534997 seconds (81,26% PHP - 18,74% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|