Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Το δικό μου Ε11 1.6 facelift σε δυναμομέτρηση σε MAHA έβγαλε 112.4 άλογα(μαμά).Έχω ανοίξει με Auris 1.6 μαμά και ήμουν 1 κολόνα μπροστά...Σε αυτό το άνοιγμα πρέπει να ήταν και 2 άτομα από εδώ αν θυμάμαι καλά...
|
Κατσε ρε pilote χαλαρωσε λιγο. Δε θα παιξω τον ξερωλα αλλα θα μιλησω με στοιχεια. Οταν βαζουμε κοντρα με Auris εννοειτε πως το καημενο το αυτοκινητο ειναι και λιγο ανοιγμενο, εσυ εχεις καποια χιλιομετρα και αυτος πρεπει να χει πανω απο 20.000 για να πουμε οτι εχει ανοιξει κι αυτουνου λιγο η μηχανη. Οχι να ναι στα στρωσιματα...
Το αλλο ειναι οτι το δικο σου βαρος ειναι καπου στα 1180 με 1200 κιλα και το Auris το 1.6 λεει η μαμα Toyota οτι εχει 1305 κιλα. Ολα ομορφα και ωραια μεχρι εδω...σε δυναμομετρησεις στο ιντερνετ που βρηκα, το δικο σου βγαζει το πολυ 105 αλογα στον τροχο και του Auris η μοναδικη που βρηκα ειναι του autotriti που το εβγαλαν 130 αλογα.
Σιγουρα απο δυνανμομετρο σε δυναμομετρο υπαρχουν διαφορες...αλλα οποιες και αν ειναι οι τιμες αν κρινεις με τα δεδομενα που βγαζει η Toyota για το δικο σου και για το Auris, εισαι 10+ αλογα κατω.
Η διαφορα 10 ιππων κατα σου και η διαφορα 100 κιλων υπερ σου...αυτα ειναι τα στοιχεια.
Σε αμεση αντιπαραθεση πρεπει να πηγαινουν μαζι, ουτε εσυ εισαι μπροστα ουτε το Auris ριχνει 10 αμαξια οπως διαβασα καπου εδω μεσα. Η διαφορες ειναι μικρες και ειναι του δευτερολεπτου. Διαφορα δευτερολεπτου ειναι μισο καπο και αν...
Ας ειμαστε σοβαροι λοιπον σε αυτα που λεμε και λιγο αντικειμενικοι...
Δες λιγο και εδω μια δυναμομετρηση του δικου σου...
--->
http://www.rri.se/index.php?DN=29&List=S-T