Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
BASS ΗΧΟΣ ΣΤΟ COROLLA |
 |

06-03-09, 23:27
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
BASS ΗΧΟΣ ΣΤΟ COROLLA
Καλησπερα!!!!
Ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με κατι που δε μ αρεσει πολυ στη corella τελευταια. εχω corolla 1.4 E12 μηχανικα ειναι τελειος μαμα δεν του εχω αλλαξει τπτ...τελευταια δεν μ αρεσει κ πολυ ο ηχος που βγαζει θελω να ακουγεται πιο μπασος. σκεφτομαι για εξατμηση καζανακι οχι ολακληρο να αλλαξω. το εχω κανει κανει αλλαζει ο ηχος στο μαρσαρισμα????? αν ναι τι εξατμηση μου προτινεται???? φιλτροχωανη το σκεφτομαι ακομα να βαλω η οχι γιατι μονο με σκετη φιλτροχωανη που εχω δει δε μ αρεσει ο ηχος που βγαζει ουτε σε ψιλες ουτε σε χαμηλες στροφες.... θελω να ακουσω και τι αποψη σας τι μου προτεινεται???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

07-03-09, 00:25
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
Κατά την γνώμη μου πήγαινε να βάλεις μία sebring, αλλά το μαρκέ κομμάτι και όχι τα πολλαπλών.Βγάζει ένα ωραίο και διακριτικό μπασάκι,το οποίο δεν κουράζει στο ταξίδι.Η τιμή της είναι λίγο ακριβή κάπου στα 430€ αλλά αξίζει τον κόπο.

07-03-09, 01:48
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
μμμμμ κατι πιο φθηνο????? γυρο στα 100-200 ευρωπουλα. 430 ειναι πολλα για εξατμηση..... και το λεω αυτο διοτι θελω κατι προσωρινο καζανακι μονο για κανα 3 χρονια επειτα μπορει να αλλαξω σωλινα και χταποδι. απλα το θελω για προσωρινη λυση. τι θα μου προτεινες φιλε dim???

07-03-09, 02:35
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Μπορεις να πας και παλι σε Sebring τελικο καζανακι ανοξειδωτο το οποιο βγαζει και αυτο πολυ ωραιο μπασο ηχο και δεν κουραζει πολυ! Ακουγεται παντως στα ταξιδια! Η τιμη του ειναι γυρω στα 170 νομιζω!

07-03-09, 02:42
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
πηγαινε στον Παπαδοπουλο και με 270 θα αλαξεις μεσαιο και τελικο και θα εισαι κομπλε. εκει θα ακουσεις το ωραιο μπασακι.αν αλαξεις μονο τελικο απλα θα ακουγετε λιγο παραπανω.
|

07-03-09, 09:18
|
banned
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
πηγαινε στον Παπαδοπουλο και με 270 θα αλαξεις μεσαιο και τελικο και θα εισαι κομπλε. εκει θα ακουσεις το ωραιο μπασακι.αν αλαξεις μονο τελικο απλα θα ακουγετε λιγο παραπανω.
|
Πηγαινε παπαδοπουλο....ο ανθρωπος ειναι επιστημονας....προσωπικη μου γνωμη...αλλα και αλλων πολλων απ οτι βλεπω...θα σου κανει τελεια δουλεια...και τιμη καλη..!
|

08-03-09, 17:49
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
|
φιλε Roy οταν λες θα ακουγεται λιγο παραπανω αν βαλω τελικο δηλ θα εχω πιο μπασο ηχο με μονο τελικο απο οτι θα εχω αν αλλαξω μεσαιο+τελικο....τι θα που προτεινες?? (τελικο η μεσαιο+τελικο γτ σε μερικα χρονακια σκεφτομαι να αλλαξω και χταποδι)

08-03-09, 18:17
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Σε μερικά χρονάκια μπορεί να έχεις αλλάξει και αυτοκίνητο.Φτιάξε ότι μπορείς τώρα που να το γουστάρεις για να το χαρείς.Για τον ήχο που ρωτάς αν πας σε χειροποίητη εξάτμιση μπορείς να φτιάξεις τον ήχο όπως τον θες εσύ.

08-03-09, 19:51
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Φιλε,αυτο που λεει ο mad man ειναι το ποιο σωστο,αυτο εκανα και εγω στην κορολιτσα μου πριν 15 μερες περιπου πηγα στο exhact center και αλλαξα την εξατμιση απο τη μεση μεχρι πισω ολη...Δηλαδη μεσαιο καζανακι χειροποιητο,σωληνα ανοξειδωτη λιγο πιο μεγαλη,και ενα τελικο GROUP A χειροποιητο....
1ον)Το αμαξι συκωσε μεγαλητερη συμπιεση...
2ον)Δουλευε πιο στρωτα...
3ον)Ανοιγε πολυ καλητερα...
Την παρασκευη πηγα και εβαλα ενα φιλτρο της BMC μεσα στο φιλτροκουτι του αυτοκινητου δεν πηραξα τιποτα απολυτως εβγαλα το δικο του το φιλτρο και εβαλα αυτο που εγω το βλεπω πολυ πιο ελευθερο απο το δικο του και σε θορυβο πολυ καλο...Δεν ξερω mad man πως τα βλεπεις ολα αυτα ειναι σωστα η οχι?Για μενα αυτα πρεπει να κανει και ο φιλος συμφωνεις?
|

08-03-09, 20:17
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Μια χαρά το ξεκίνησες το εργαλείο σου φίλε μου.
Μπράβο και εις ανώτερα. 
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,24214792 seconds (82,11% PHP - 17,89% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|