Εδώ και ένα 2μηνο μία opel σακαράκα παρκάρει απέναντι από την πυλωτή μου στη γωνία του πεζοδρομίου,και όταν λέω γωνία εννοώ ότι το αφήνουν πάνω στο δρόμο (μακάρι να είχα μια φώτο να σας δείξω για τι νταβατζιλίκι μιλάω)!!!!!
Ενοχλεί τόσο εμένα στο παρκάρισμα,όσο και όσους θέλουν να πάρουν τη συγκεκριμένη στροφή (έχω πετύχει 3 φορές όχημα να χτυπάει τη ζάντα στο απέναντι πεζοδρόμιο στη προσπάθεια τους οι άνθρωποι να πάρουν ανοιχτά τη στροφή για να μην βρουν την ΠΑΛΙΟΣΑΚΑΡΑΚΑ)!!
Μια μέρα το είχε ο τύπος τόσο έξω παρατημένο που στη προσπάθεια μου να το αποφύγω για να παρκάρω χτύπησα τη δεξιά πόρτα στην κολώνα της πυλωτής,ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
!!Καθώς πήγα να αφήσω ένα μνμ πάνω στο σαράβαλο σκάει μύτη μια μανταμίτσα και πάει να μπει μέσα.Ηρέμα και με άκρως ηλίθια ευγένεια της εξηγώ ότι έτσι που παρατάει το σαραβαλάκι της ενοχλεί τους πάντες,"ναι-ναι παιδί μου" μου λέει "έχεις δίκιο".Την επόμενη μέρα το παλιοσαράβαλο πάλι εκεί παρατημένο,την μεθεπόμενη ΠΑΛΙ εκεί παρατημένο ΠΑΝΩ στο δρόμο!!Πέρνω και 'γω τη αστυνομία και την τραβάει μια ωραιότατη κλήση,την να την κάνω να πεις ότι δεν της μίλησα της
!!
Το σαράβαλο εξαφανίστηκε,αλλά εμφανίστηκε κάτι στην αριστερή μου πόρτα το επόμενο πρωί!Τι να πεις σε ένα τέτοιο άνθρωπο,ΤΙ!!Να τη βρω να την πω τι?Να τη δείρω,θα βρω εγώ τον μπελά μου (αν και το θέλω τόσοοο πολύ)!!Να πεις ότι δεν έφταιγε?Γιατί Θεέ μου να μην την πετύχω την στιγμή που μου το έκανε,ΓΙΑΤΙΙΙ????
Πραγματικά αυτή τη γυναίκα θέλω να της κάνω κάτι κακό!50 ετών τζάτζογρια και αντί να βάλει το μυαλό της μπρος,μου το παίζει τρέλα!!Αντί να ομορφαίνω το corollaki μου το βλέπω να καταστρέφεται!!ΑΜΑΡΤΙΑ ΡΕ ΑΜΑΡΤΙΑ!!!!!!!!!!