Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Αμαρτία ρε!!!
Παλιά 03-02-09, 07:54
Το avatar του χρήστη Zaha
Zaha Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla E111 1.3 H/B
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 216
Zaha είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Angry Αμαρτία ρε!!!

Εδώ και ένα 2μηνο μία opel σακαράκα παρκάρει απέναντι από την πυλωτή μου στη γωνία του πεζοδρομίου,και όταν λέω γωνία εννοώ ότι το αφήνουν πάνω στο δρόμο (μακάρι να είχα μια φώτο να σας δείξω για τι νταβατζιλίκι μιλάω)!!!!!
Ενοχλεί τόσο εμένα στο παρκάρισμα,όσο και όσους θέλουν να πάρουν τη συγκεκριμένη στροφή (έχω πετύχει 3 φορές όχημα να χτυπάει τη ζάντα στο απέναντι πεζοδρόμιο στη προσπάθεια τους οι άνθρωποι να πάρουν ανοιχτά τη στροφή για να μην βρουν την ΠΑΛΙΟΣΑΚΑΡΑΚΑ)!!
Μια μέρα το είχε ο τύπος τόσο έξω παρατημένο που στη προσπάθεια μου να το αποφύγω για να παρκάρω χτύπησα τη δεξιά πόρτα στην κολώνα της πυλωτής,ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!Καθώς πήγα να αφήσω ένα μνμ πάνω στο σαράβαλο σκάει μύτη μια μανταμίτσα και πάει να μπει μέσα.Ηρέμα και με άκρως ηλίθια ευγένεια της εξηγώ ότι έτσι που παρατάει το σαραβαλάκι της ενοχλεί τους πάντες,"ναι-ναι παιδί μου" μου λέει "έχεις δίκιο".Την επόμενη μέρα το παλιοσαράβαλο πάλι εκεί παρατημένο,την μεθεπόμενη ΠΑΛΙ εκεί παρατημένο ΠΑΝΩ στο δρόμο!!Πέρνω και 'γω τη αστυνομία και την τραβάει μια ωραιότατη κλήση,την να την κάνω να πεις ότι δεν της μίλησα της !!
Το σαράβαλο εξαφανίστηκε,αλλά εμφανίστηκε κάτι στην αριστερή μου πόρτα το επόμενο πρωί!Τι να πεις σε ένα τέτοιο άνθρωπο,ΤΙ!!Να τη βρω να την πω τι?Να τη δείρω,θα βρω εγώ τον μπελά μου (αν και το θέλω τόσοοο πολύ)!!Να πεις ότι δεν έφταιγε?Γιατί Θεέ μου να μην την πετύχω την στιγμή που μου το έκανε,ΓΙΑΤΙΙΙ????
Πραγματικά αυτή τη γυναίκα θέλω να της κάνω κάτι κακό!50 ετών τζάτζογρια και αντί να βάλει το μυαλό της μπρος,μου το παίζει τρέλα!!Αντί να ομορφαίνω το corollaki μου το βλέπω να καταστρέφεται!!ΑΜΑΡΤΙΑ ΡΕ ΑΜΑΡΤΙΑ!!!!!!!!!!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Photo-0029.jpg
Εμφανίσεις:  121
Μέγεθος:  223,6 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-09, 10:00
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Συγνωμη για να καταλαβω... Το αμαξι σου ειναι μπλε? Και σου εριξε κάτι επανω? (τι?). Επισης σου ξεκόλλησε και το προστατευτικο της πόρτας?

Πωπω... μιλαμε απαραδεκτη... Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η....

Και όπως λες... Τι να της κάνεις?

Αυτα τα ζώα που κυκλοφορούν ελευθερα μονο αν τα μαζεψει ο μπόγιας θα ησυχάσουμε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-09, 11:27
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 300
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μάλλον με το πόδι του ξήλωσε το διακοσμητικό στην πόρτα!
Κι εσύ βρε τρελέ δεν κράτησες πινακίδα; Έπρεπε να έχεις πινακίδα να βρεις μέσω του ασφαλιστή σου τα στοιχεία της και να πας να της κάνεις όλο το αμάξι πιο λαμπόγυαλο και από όσο ήταν...και με την έγκριση του νόμου κιόλας...δλδ τη δική μου!!!

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-09, 12:49
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Μιχάλη από ότι καταλαβαίνω μόνο το trim της πόρτας του ξεκόλλησε. Απλά το αυτοκίνητο πρέπει να είναι βρώμικο από τις βροχοπτώσεις των ημερών. Δεν νομίζω ότι του έριξε κάτι επάνω. Ας μας διαφωτίσει και το παλικάρι όμως.

Αυτό δεν είναι αμαρτία, ΑΛΗΤΙΑ είναι !!!

Υ.Γ Καλύτερα που δεν την πετυχες να το κάνει γιατί τώρα θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα για σένα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-09, 14:42
Το avatar του χρήστη Zaha
Zaha Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla E111 1.3 H/B
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 216
Zaha είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνωμη για να καταλαβω... Το αμαξι σου ειναι μπλε? Και σου εριξε κάτι επανω? (τι?).
Το αμάξι φίλε μου είναι μπλε,το επιπλέον καφετί-σκατουλί χρώμα είναι λάσπη από εκδρομή στη χαλκιδική!Πλέον εχει αποκατασταθεί με ένα καλό πλύσιμο,αλλά τι να το κάνεις η ζημία φαίνεται πιο έντονα,δε το άφηνα με τη λασπούρα καλύτερα!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλλον με το πόδι του ξήλωσε το διακοσμητικό στην πόρτα!
Κι εσύ βρε τρελέ δεν κράτησες πινακίδα;
Ποιός είπε ότι δεν τη κράτησα...αν το πετύχω το σαράβαλο θα το κάνω να είναι έτοιμο για ανακύκλωση!!!Μια μπατσούλα,μόνο μια μπατσούλα θέλω να της ρίξω,είναι κακό αυτό?!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-09, 15:53
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δυστυχώς φίλε μερικοί συμπεριφέρονται σαν ζώα με 2 πόδια...
Δεν τηρούν τους κανόνες. Γι' αυτούς η ευγένια είναι άγνωστη λέξη και αντί να συμμορφωθούν λένε από μέσα τους "θα σου δείξω εγώ".

Γι' αυτό πολλές φορές (όταν παρανομεί ο άλλος συνέχεια) θέλει αμέσως αστυνομία και άστους να χτυπιούνται ποιος την πήρε. Τι θα κάνουν; Θα καταστρέψουν όλα τα αμάξια της γειτονιάς;
Σιγά μην ασχολούμαστε με τον κάθε παράνομο. Ας ασχοληθεί η αστυνομία.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-09, 16:27
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σιγά μην ασχολούμαστε με τον κάθε παράνομο. Ας ασχοληθεί η αστυνομία.
εχει διαφορα να περασει καποιος κοκκινο και ν αμην ενοχλησει και εχει διαφορα να σε κλεινουν.εγω εχω γκαραζ στην πολυκατοικια μου και συνεχεια το κλεινουν ειτε κλεινουν την εξοδο με αποτελεσμα να βγαινω αναποδα...αλλα τι να κανεις...υπομονη εχει τα ορια της ωσπου μια μερα θα πας κα ιθα του κανεις μια αφιερωση με κατσαβιδι.Απλα αν ο αλλος εχει σαραβαλο και τον εκδικηθεις και εσυ εχεις καλο αμαξι...δεν σε συμφερει!
Παλιά 03-02-09, 20:44
Το avatar του χρήστη johnboy
johnboy Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla E11, avensis T22
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 276
johnboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απλα την πιανεις και της λες σε ειδαν οταν το εκανες εχω μαρτυρες και θα σου κανω μηνυση, οποτε η το φτιαχνεις και τελειωνει η μπλεκεις χειροτερα.
εγω εκανα κατι παρομοιο σε αντιστοιχη περιπτωση κι με επαιρνε αυτος που μου κανε την ζημια και μου ελεγε τι εκανα, και του ελεγα θα σε καλεσουν συντομα στο τμημα. τουλαχιστον σε μενα επιασε!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,15474010 seconds (81,24% PHP - 18,76% MySQL) with 37 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com