Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τζιμάκος
Ένα φιλαράκι μου θέλει να αποκτίσει μια κούκλα ΤΑ22 ( του κόλλησα το μικρόβιο )!
Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας πάνω στο θέμα. Πείτε μου αν συμφέρει σαν αγορά, αν ξέρετε καμιά καλή αγγελία, για φθορές που ενδεχωμένος θα παρουσιάζει και γενικά ό,τι
θα μας φανεί χρήσιμο στην αναζήτηση, την απόκτιση και την μετέπειτα χρήση.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
|
Φιλε Τζιμ χαιρομαι που υπαρχουν νεοι στην ηλικια σου που τους ενδιαφερουν τοσο παλαια οχηματα. Ομορφο το ΤΑ22, δυσευρετο ομως σε καλη κατασταση να βρεις και ακομα πιο δυσευρετα τα ανταλλακτικα. Φθορες: μιλαμε για ενα αυτοκινητο του 1970-78, τα παντα μπορει να εμφανιστουν. Χωρις να μιλαω για λαμαρινες (για τις οποιες δεν φημιζονταν να αντεχουν στην σκουρια, αλλα τοτε και πιο αντεχε) μπορει να θες κινητηρα, διαφορικο, ρουλεμαν, αμορτισερ, οτι μπορεις να φανταστεις. Εδω για να βρω να φανταστεις ενα μπροστινο φαναρι του και μαλιστα sealed beam εφαγα στην κυριολεξια τον κοσμο. Το να το βρεις σε κατασταση για ανακατασκευη θα σου κοστισει απο 500 - 2500 Ευρω. Για μια μεση ανακατασκευη να υπολογιζεις κανα 5000 Ευρω. Σε καλη κατασταση (λεμε τωρα) εχω δει αγγελιες γυρω στα 5000 - 7000 Ευρω. θελει ομως ψαξιμο πολυ. Στο
www.car.gr εχει καπου καπου αγγελιες και στη
www.xe.gr .
Να ξερεις μονο οτι το παλιο αυτοκινητο ειναι ακριβο σπορ, ειτε το εχεις παρταλι ειτε αψογο και θελει βαθιες τσεπες.
Καλη σου τυχη.