Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Λάστιχα μπροστινών φαναριών |
|
22-11-08, 12:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λάστιχα μπροστινών φαναριών
Εμένα από όταν πήρα το αμάξι τα λάστιχα αυτά έλειπαν! τα πήρα από toyota 30 ευρώ, ξέρει κανείς πως τα τοποθετώ? τα φώτα πρέπει να τα βγάλω? καμιά κοντινή φωτο θα βοηθούσε.
|
22-11-08, 12:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Εμένα από όταν πήρα το αμάξι τα λάστιχα αυτά έλειπαν! τα πήρα από toyota 30 ευρώ, ξέρει κανείς πως τα τοποθετώ? τα φώτα πρέπει να τα βγάλω? καμιά κοντινή φωτο θα βοηθούσε.
|
φιλε καλημερα λοιπον το καλυτερο ειναι να τα βγαλεις κ να τα κολλησεις με κολλα τυπου logo στιγμης μιας κ στν ουσια αυτα ετσι κ αλλιως ξεκολλανε μετα απο λιγο καιρο ειναι ενα ελατωματακι αυτο σε ολες τς στρογγυλοφαναρες
|
22-11-08, 12:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εννοείς ότι φεύγουν και τα χάνεις στον δρόμο? σιλικόνη δεν κάνει για αυτό που λες? τα λάστιχα γιατί έχουν κάτι σαν αυτάκια? ο λόγος που υπάρχουν ποιος είναι? εγώ τα ήθελα επειδή τα φώτα μου στο ρελαντί μου τρέμουν λίγο. Επίσης στο δεξί φανάρι μου έχει σπάσει η βάση που ενώνεται με το φλας και την κόλλησα με φλατζόκολλα. Μόλις μπορέσω θα βάλω και φωτο από τα λάστιχα.
|
22-11-08, 14:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Νικηφορε δεν φευγουν, απλα βγαινουν απο την θεση τους. Ειναι οπως ειπε και ο φιλος trd.si ενα ελλατωμα που εχουν οι στρογγυλοφαναρες. Αν θελεις παντως μπορεις να μιλησεις με τον jaso, γιατι σε καποιο σημειο του forum ειδα να λεει οτι εχει βρει καποιο κολπο και δεν εχει ξανασχοληθει με αυτο το θεμα απο τοτε.
|
22-11-08, 19:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
22-11-08, 19:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Βγαλε τα φαναρια
Αυτα θηλυκωνουν γυρω γυρω απτο φαναρι
Ριξε κολλα η σιλικονη σε διαφορα σημεια δε χρειαζεται σε ολη τη διαμετρο αφου τα θηλυκωσεις για να μην ξεχυλησει
κρατα μετα μεχρι να στεγνωσει στα σημεια οπου κολλησες
κουμπωσε τα φαναρια κ εισαι ετοιμος
ολα μα ολα τα στρογγυλοφαναρα το ειχαν αυτο το προβλημα μαζι κ το δικο μου κ αυτη ειναι η λυση
αν κολλησει σε 2-3σημεια δε φευγει μετα ξανα απτη θεση του
22-11-08, 19:24
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Πολύ ωραίο μαξιλάρι
btw, αυτά τα λάστιχα δεν κάθονται φρόνιμα αν δεν τα στηρίξεις με κάποιον τρόπο. Στο δικό μου έχουν 2-3 ελάσματα το καθένα που τα συγκρατούν λίγο στη θέση τους, αλλά στα σημεία που δεν έχει ελάσματα, εξακολουθούν να βγαινουν έξω.
Μπορείς να τα κολλήσεις με κάποια ειδική κόλλα (που να μην ξεκολάει με την μεταβολή της θερμοκρασίας) πάνω στα φανάρια.
|
22-11-08, 19:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
παιδιά επειδή δεν ξέρω, να φανταστώ ότι τα φανάρια βγαίνουν εύκολα?
|
22-11-08, 20:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
ειναι 2 10αρες βιδες στις βασεις κ μια μικρουλα με στραβοκατσαβιδο που κραταει το φλας αφου τις ξεβιδωσεις το φλας εχει ενα κλιψακι το πατας βγαζεις το φλας κ τραβας το φαναρι εξω....αν ξερεις ειναι 15δευτερολεπτα,αν οχι 30δευτερολεπτα δουλειτσα
22-11-08, 20:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ωραία μόλις κάποια Κυριακή πάω εξοχικό, γιατί εδώ στην γειτονιά δεν κάνω δουλειές στο αμάξι, θα τα βάλω. Και λέτε να σταματήσουν τα φώτα να τρέμουν στο ρελαντί αμα μπούν τα λάστιχα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16003895 seconds (82,50% PHP - 17,50% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|