Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
προσοχη στους δρομους |
|
12-10-08, 01:23
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
προσοχη στους δρομους
καλησπερα απο αγρινιο,ειμαι ο mio (θυμιος),μολις επεστρεψα απο κηδεια ενος αδερφικου φιλου,πρωτος ξαδερφος της γυναικας μου,το παλικαρι λεγοταν Λαμπρος βλαχος 29 χρονων κ σκοτωθηκε χτες το πρωι 9 η ωρα στην αττικη οδο με ενα HORNET 600 καθως πηγαινε προς μαρκοπουλο να παρει εναν φιλο του. Μια γυναικα οδηγος με αυτοκινητο αλλαξε τελευταια στιγμη πορεια κ του τραβηξε φωτια με το φτερο μπροστα,με αποτελεσμα να μετραει τουμπες κ να παει ακαριαια σπαζοντας τον σβερκο του φορωντας το κρανος που σωζει ζωες....ζητω συγνωμη αν σας προκαλω θλιψη γραφοντας αυτο το γεγονος αλλα λογο το οτι ολα τα μελη τα θεωρω φιλους πηρα το θαρρος να εκφρασω τον πονο μου μιας κ δεν εχει μεινει αλλο δακρυ να ριξω.....ας το παρουμε σαν ενα ακομα παραδειγμα κ να προσεχουμε στον δρομο οταν οδηγαμε με το αυτοκινητο μας,να εχουμε το νου μας μπροστα κ οσο μπορουμε να φυλαμε τις μηχανες που δυστυχως οσοι τις καβαλανε πανε γαμιωντας χωρις να υπολογιζουν την ζωη τους η το οτι μπορει να κλεισουν το σπιτι καποιου. Σας ευχαριστω κ παντα να οδηγατε με προσοχη
12-10-08, 01:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ουδεν σχολιο για το συμβαν, το μονο που θελω να πω ειναι τα θερμα μου συλληπυτηρια για το παληκαρι....
|
12-10-08, 01:52
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
κριμα κριμα κριμα κριμα...
12-10-08, 02:27
|
|
Administrator
|
|
|
|
Κριμα..τα λογια ειναι περιττα δυστυχως.. συλληπυτηρια και απο εμενα για τον φιλο σου.
Μακαρι να υπηρχε περισσοτερη προσοχη απο ολους τους οδηγους, τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα.
12-10-08, 02:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Οχι ρε γμτ....πραγματικα τετοιες στιγμες τα λογια ειναι περιττα....οσο δεν καβαλουσα μηχανη δεν καταλαβαινα πολλα κ δυστυχως το ιδιο συμβαινει με πολλους απτους οδηγους - φονιαδες στους δρομους....δεν υπολογιζουν τπτ αρκει να πανε εκει που θελουν κ γρηγορα εστω κ τελευταια στιγμη...
Τα θερμα μου συλλυπητηρια κ ας μην το ηξερα το παληκαρι...Ειναι πολυ θλιβερο το γεγονος νεοτατοι ανθρωποι υγειεστατοι να αφηνουν την τελευταια τους πνοη στο δρομο απο ενα λαθος ενος δευτερολεπτου
12-10-08, 13:41
|
|
Moderator
|
|
|
|
Λυπάμαι πολύ. Κρίμα και συλληπητήρια φίλε Θύμιο....
|
12-10-08, 13:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Tα θερμά μου συλλυπητήρια φίλε Θύμιο...
12-10-08, 21:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τα συλλυπητήρια μου για το φίλο σου...είναι κρίμα να χάνονται νεα παιδια, είναι κριμα να πληρώνει η Ελλάδα τέτοιο φόρο σε αίμα!
Τι να πείς, η κυκλοφορία είναι μια ζούγκλα και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα.
Μακάρι να μπορούσαμε τουλάχιστον εμείς σαν μέλη ενος club να είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα οδικης ασφάλειας. Έμεις που αγαπάμε το αυτοκίνητο και την αυτοκίνηση, θα πρέπει να είμαστε υπέρμαχοι της σωστής χρήσης του. Μέσα απο το forum ενημερωνόμαστε για τέτοια περιστατικά, ας είναι ερεθίσματα για να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί και όχι για να δώσουμε απλά τα συλλυπητηρια μας...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
13-10-08, 00:11
|
|
Moderator
|
|
|
|
Τα θερμά μου συλληπητήρια και από μενα Θύμιο.Οτι και να πουμε τα λόγια είναι περιττά.Τα έχω περασει με συγγενή και γνωρίζω ότι ο πόνος είναι μεγάλος.Τι να πεις και σε ποιον?
Τα μάτια μας δεκατέσσερα και μεγάλη προσοχή γιατί έξω υπάρχουν οδηγοί ασυνείδητοι.
13-10-08, 01:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
τα θερμα μου συλλυπητηρια.γιατι ρε γαμωτο ετσι αδικα να χανεται η ζωη ενος ανθρωπου?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16773391 seconds (83,04% PHP - 16,96% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|