Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Συμπλεκτης |
|
12-09-08, 21:24
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Συμπλεκτης
Λοιπον παιδες εχω ενα ψιλοπροβλημα με τον συμπλεκτη.Καθε φορα που παταω συμπλεκτη ακουω εναν θορυβο λες και θελει κατι γρασαρισμα.Λες και τριβεις κατι με κατι αλλο.Δεν ξερω κατα ποσο μπορειται να καταλαβετε τι θελω να πω.Τι μπορει να ειναι αυτο?
my page
|
12-09-08, 21:39
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
th@nos καλησπέρα.
Εγώ λέω ότι θέλει λάδωμα εσωτερικά το σασμάν. Από μπροστά εκει που καταλήγει το πετάλ του συμπλέκτη έχει μια μικρή τριυπούλα εκεί βάζουν ένα σπρέυ δεν ξέρω τι ακριβώς είναι και σταματάει ο θόρυβος,
Εμένα στην TOYOTA μου το έχουνε κάνει 2 φορές, απλά το νού σου όχι λάδωμα στο λαστιχάκι αυτό, πρέπει το υγρό να εισχωρήσει μέσα στην τρύπα αυτή για να λαδωθεί..
Εκτός άν είναι ήχος άλλου θορύβου ...
Στο κάνει και σβηστό το αμάξι η μόνο όταν η μηχανή είναι αναμμένη?
|
12-09-08, 21:41
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Θα σε γελασω φιλε μου.Νομιζω μου το κανει και σβηστο.
my page
|
12-09-08, 21:53
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
Πήγαινε στην πλησιέστερη TOYOTA και πές τους να το δουν.
Είμαι 99,9% σίγουρος ότι είναι αυτό που σου λέω...
Αλλά το νου σου όταν θα του βάζει spray. Εάν το spray δεν εισχωρήσει μέσα στην τρύπα μές στην βδομάδα θα στο ξανακάνει.
Έτσι έπαθα κι εγώ.
Αλλά την τελευταία φορά που το έκαναν αυτό στο ΤΟΥΤΟΥ μου έχει περάσει 1,5 χρόνος και ολα είναι ΟΚ...
Μην ανησυχείς βασικά δεν είναι κάτι το τραγικό.
|
12-09-08, 21:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Γρασάρισμα εκεί μπροστά στο σασμάν όπως ανέφερε και ο φίλος και γρασάρισμα στο πεντάλ του συμπλέκτη στο πάνω πάνω μέρος του θέλει με γράσο σε σπρεη και τελειωσες! Το έκανε και σε έμενα αυτό που αναφέρεις το γράσαρα και τώρα δεν ακούγεται κιχ! Δεν είναι ούτε 5 λεπτά δουλεία και είναι πολύ απλό!
|
12-09-08, 21:56
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Οκ παιδες.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
my page
|
12-09-08, 21:59
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
Να σαι καλά...
Μην κλείσεις ραντεβού και τετοια σε ΤΟΥΟΤΑ απλά πηγαινε πές τους ακριβώς αυτο και θα στο κανουν μπαμ μπαμ δεν ειναι τιποτα...
|
12-09-08, 22:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
(@)WizZk1d(@) με το να βάζεις λάδι η γράσο αυτό δεν επιλύει το πρόβλημα απλά το μεταθετή χρονικά το πρόβλημα με αποτέλεσμα όταν το λάδι δεν θα δίνει λύση πλέον τότε ίσως να είσαι και εκτός εγγύησης.
Το ερώτημα είναι αν ξέρουμε το λόγο που προκαλείτε το συγκεκριμένο και τι εξάρτημα πρέπει να αλλαχτεί.
Άποψη μου πάντα...
12-09-08, 22:17
|
|
Moderator
|
|
|
|
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Μου ακουγόταν και σβηστό. Άλλες φορές μόλις τερμάτιζε και άλλες μόλις το πατούσα απο την αρχή. 4 φορές πήγα στην αντιπροσωπεία και η απάντηση είναι ότι κάπου βρίσκει κάτι σαν φλάτζα του συμπλέκτη. Στην αρχή ρίξαν σπρέϊ απο μέσα αλλα τίποτα. Μετά βάλαν γράσο αλλά πάλι τίποτα. Τελευταία φορά έβαλαν πάλι γράσο και τώρα δεν ακούγεται. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα το ξανακούσω....Την επόμενη φορά θα πέσουν μπινελίκια
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16500306 seconds (82,03% PHP - 17,97% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|