Το Grand Prix του Brno ήταν εξαιρετικό!! Πέρασα καταπληκτικά!! Η πίστα είναι τεράστια, πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις μέσα σε πυκνό δάσος! Υπήρχε παντού προσωπικό που σου έλεγε που θέλεις να πας, που να παρκάρεις το αμάξι και οτιδήποτε ζητούσες να μάθεις. Τώρα που πήγα σε τέτοια μεγάλη πίστα, μπορώ να πώ με σιγουριά πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοια πίστα στην Ελλάδα και να συντηρηθεί σωστά. Τέλος πάντων, αυτό είναι άλλο και μεγάλο θέμα.
Φτάσαμε Παρασκευή πρωί στα ελεύθερα δοκιμαστικά και ακουγόταν απίστευτα έξω από την πίστα οι ήχοι από τις μηχανές. Μετά από 15 ώρες στο αυτοκίνητο, με το που έφτασα και απόλαυσα τους ήχους, σαν να μου έφυγε η κούρασή!
Πήγαμε πήραμε τα εισητήρια και βούρ μέσα στην πίστα! Πήγαμε στις κερκίδες στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού, απέναντι στα paddock δίπλα από τα φορτηγά των ομάδων, τα αυτοκινούμενα κλπ.
Πανέμορφες υπάρξεις μας περιτριγύριζαν, πάρα πολύ κόσμος στην πίστα κλπ.
Το Σάββατο ο ουρανός ήταν γεμάτος σύννεφα και έριχνε ένα ψιλόβροχο. Είχαμε εφοδιαστεί βέβαια με ομπρέλες και αδιάβροχα και είμασταν ok. Ο ήχος πάντως απο τις μηχανές είναι αρκετά δυνατός και έχει διαφορά ο ήχος της Ducati (που ακούγεται τέλεια) σε σχέση με τις υπόλοιπες! Τους έβλεπες μέσα στη βροχή που βγήκαν για qualify να πηγαίνουν και να πλαγιάζουν και αναρωτιόσουν πότε θα πέσουν!!!
Πίσω στα paddock συναντήσαμε (μετά απο 30-40 λεπτά που περιμέναμε) τον Valentino Rossi όταν έβγαινε από τα pit στο τέλος των qualify. Τον Casey Stoner, τον Jorge Lorenzo και άλλους διάφορους που περνούσαν δίπλα μας με τα scooter τους.
http://nz.youtube.com/profile_videos?user=NikolasKK
Εδώ έχω αρκετά video που έχω τραβήξει κατα τη διάρκεια του 3ήμερου. Φωτογραφίες έχω πάνω απο χίλιες, θα ανεβάσω αρκετές αργότερα. Εχω τρομερές λήψεις τους οδηγούς να πλαγιάζουν στις στροφές και να τους πιάνω εκείνη την ώρα!!
Ο αγώνας ήταν ωραίος και θα ήταν ακόμη καλύτερος αν δεν έπεφτε ο Stoner! Πολύ ωραία ατμόσφαιρα από τον κόσμο την Κυριακή, να φωνάζουν συνέχεια για τον Rossi και για κανέναν άλλο!! Χαμός γενικά!
Τώρα στόχος είναι Formula 1 στο Nuerburgring του χρόνου!