Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Που ησουνα ρε συ τοσο καιρο? Μας ελειψες!! Αντε και εις ανωτερα, ωραια η πηγη. Αυτο με την εταζερα με ενδιαφερει, γιατι κι εγω εχω μερικους ριγμους. Κοιτα μην χαθεις για νανα τετραμηνο παλι!!
|
χεχεχε...για ενα διαστημα τα ειχα παρατησει οοοοοολα!!! Βασικα δεν ειχα τον χρονο..
οσον αφορα την εταζερα τωρα ειχε σπασει η ενωση του κλιπ απο την δεξια πλευρα και δεν κουμπωνε καλα..Εβγαλα λοιπον την εταζερα και εκανα νεα τρυπα και βιδωσε το κλιπ σωστα.
Ειχα ψαξει να κανω νεα εταζερα ξυλινη και να την ντυσω με υφασμα. Ομως ζητουσαν ολοι εξωφρενικα ποσα... Οταν ειχα ρωτησει στην αντιπροσωπεια μου χαν πει οτι δεν θα βρω..Οποτε αναγκαστικα το εκανα στη πατεντα..
Τουλαχιστον δεν τριζει τωρα και δεν καταχτυπαει στις λακουβες..χεχεχεχε..
Η πηγη απλα τα σπαει και την συνηστω σε ολους..10 χρωματα (διαφορετικα για οθονη και διαφορετικα για τα πληκτρα) τρελος ηχος καμια σχεση με πριν,ειδικα στις χαμηλες (μπασα)..Ζωντανεψαν τα clarion τα ηχεια που ειχα βαλει πριν καιρο...
Πολυ κομψη και γενικα πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη για οσους θελουν και πρασινο φωτισμο (japaaaan) ..
και ομορφαινει το ταμπλω του carina παρα μα παρα πολυ!!!!
To επομενο βημα ειναι η αντικατασταση της εξωτερικης κεραιας του αυτοκινητου με μια εσωτερικη ψηφιακη κεραια πολυ μικρη σε μεγεθος που τοποθετειται πισω απο τον κεντρικο καθρευτη.