Έχω κουραστεί να γράφω για αυτό το θέμα. κοιτάχτε τα τοπικ που έχουν ανοιχτει στο παρελθον, όπως αυτο...
http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=8850
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
ο προηγουμενος απο οτι μου ειπε του ειχε βαλει kayaba αν θυμαμαι καλα τα G6 edition(αν θυμαμαι καλα)και ελατηρια χαμηλωματος τα οποια δεν θυμαμαι.υπαρχουν αυτα τα αμορτισερ?αν οχι πια προτεινετε σαν καλη λυση ουτε βεβαια να κοπαναει το αμαξι αλλα ουτε και να παω βαρκα γυαλο?φυσικα δεν προκειται να δωσω 400+ ευρω για αμορτισερ.σας ευχαριστω
|
Δεν υπάρχουν αμορτισερ kayaba G6 edition (ο προηγούμενος σου έλεγε μπαρμπούτσαλα). Αμορτισερ με λιγοτερα απο 400 ευρω που να μην κοπανανε, να μην είναι βαρκα το αμαξι και να παιζουν με ελατήριο χαμηλώματος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Μπορεις να πας παλι σε Kayaba AGX που ειναι σκληρα.Μπορεις επισης να βαλεις ΚΟΝΙ κοκκινα η κιτρινα.Τα κιτρινα ειναι τα τερμα σκληρα και ειναι και ρυθμιζομενα απο πανω.Τα κοκκινα ειναι επισης σκληρα αλλα δεν ειναι ρυθμιζομενα.Ενδεικτικες τιμες.Για τα κοκκινα 100 ευρω το ενα και για τα κιτρινα 170 το ενα.Εγω αυτα φοραω.ΚΟΝΙ κοκκινα.Και εχεις και την αβαντα οτι παιρνουν επισκευη.Δε χρειαζεται να τα αλλαξεις οταν ''πεσουν''...
|
Ναι αλλα τα ΚΟΝΙ τα κόκκινα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ (και αυτό έχω βαρεθεί να το λέω). Αν τα βάλεις με ελατήριο χαμηλώματος θα περιορίσεις πολύ τη ζωή και την σωστή λειτουργία τους... Επίσης μπορείς να τα ρυθμίσεις μονο την ώρα που τα τοποθετείς, μετά δεν σου δίνουν τη δυνατοτητα ρυθμισης (όπως μπορεις να κάνεις στα κίτρινα)...
τεσπα, κοιτα φιλε τα διαφορα τοπικ που εχουν ανοιχτει για το θέμα και αν εχεις αποριες, εδώ ειμαστε...