Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Με πήγαν βόλτα με TS
Παλιά 03-05-08, 20:30
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Με πήγαν βόλτα με TS

Ταπεινός κάτοχος μιας E-12 facelift 1.600cc μου είχαν μπει εδώ και καιρό φυτιλιές για το δυνατότερο μοντέλο της γκάμας (και τη δυνατότερη corolla παραγωγής ever!). Ο φίλος Gorilaz κάποτε μου είχε πεί:
-Gorilaz: έχεις μπεί τοτέ σε TS
-ranger: όχι
-Gorilaz: μην μπείς, θα αρρωστήσεις

έχοντας βαθιά στην καρδία μου ριζομένα τα λόγια του Νικου απέφευγα βόλτες με TS, μέχρι σήμερα.... (ααα ρε DJ KEY τι μου έκανες; Αφού σου έλεγα να μην μπω!!!)
θα μπορούσα να ονομάσω αυτό το τοπικ και: Το αρνάκι που γίνεται στρίγκλα!!!
Δεν έχω όρεξη να σας πω πράγματα που ξέρετε, αλλά το αυτοκίνητο φοράει δύο μοτέρ. ως τις 6200 στροφες ειναι ενα 1.800άρι με ενα πολύ καλό και ελαστικο κινητήρα ιδανικό τόσο για ταξίδια όσο και για κινηση στην πόλη. απο τις 6.200 και μετα έρχεται η απογείωση. Ο γιαπωνέζος βγάζει την κατάνα απο τη θήκη και κόβει ότι βρεί στο δρόμο του. Δυναμη και ευστροφία, σε ενα μοτέρ που ενω περιμένεις να αλλάξει ταχύτητα, αυτό ανοίγει κι άλλο.

Τώρα ξέρω γιατι η TOYOTA έβγαλε αυτό το μοτέρ:
Για να δείξει ότι μπορεί! Είναι κοινό μυστικό ότι δεν υπάρχει και όυτε θα υπάρξει διάδοχος. Δεν το εφτιαξε για να κινηγάει saxoralla. Δεν το έφτιαξε για φανάρι. το εφτιαξε για να σου δώσει ενα μοτέρ με υψηλο στροφάρισμα για νορμάλ οδήγηση στις χαμηλές και ξεφρενούς ρυθμούς ψηλά...

Και όπως ο Shakespeare στην στρίγκλα που έγινε αρνάκι, έτσι και η TOYOTA στο αρνάκι που γίνεται στρίγκλα δημιούργησαν ενα κομψοτεχνημα...!

υστερόγραφο: Κώστα, δε μπορω να οδηγήσω το δικό μου, οι 6.000 στροφές είναι πολύ λίγες...

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-08, 20:48
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Πραγματικά αρρωστια... Είχα ακούσει πολλά αλλά δεν περίμενα να ήταν και λίγα αυτα που ειχα ακούσει...
Όταν μπει στο lift πολυ απλά ΔΕΝ ΒΑΣΤΙΕΤΑΙ!
Thanks Κωστα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-08, 21:20
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Με τις υγειες σου Βαγγελακη!!!
Μιχαλη η ατμοσφαιρα για να βγαλει δυναμη θελει επιστημη !!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-08, 21:24
Το avatar του χρήστη Janakas
Janakas Offline:
Administrator

Περιοχή: Αθήνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Janakas έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αχ τυχερε Βαγγελη! Να δουμε ποτε θα ερθει η σειρα μας να κανουμε βολτα με TS. Ας μην ειμαι και αχαριστος ομως, με εχουν κανει βολτα με Celica ts, αααλη φαση!

..οταν μεγαλώσω θα γινω σαν το Ts του Corollapatra!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-08, 21:36
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η περιγραφή σου είναι ακριβέστατη! Ακρίβως όπως είπες το αμάξι είναι σαν να φοράει 2 μοτέρ. Πάντως μετα από συμβίωση 2μιση μηνών με την TS θεωρώ ότι είναι από τα πιο παρεξηγημένα αυτοκίνητα. Όλα όσα διάβαζα πριν το πάρω (όχι εδω μέσα φυσικά) ήταν ανακρίβειες. Μερικές από τις ανακρίβειες που τώρα μου προκαλούν γέλια:

1) το αμάξι μέχρι τις 6000 είναι ένα νορμάλ 1800αρι.
Πραγματικά δεν ξέρω πολλά νορμάλ 1800αρια που έχουν συμπίεση 11,5:1 και ρεπρίζ καλύτερες από (δεν το λέω σαν σύγκριση) σαξόραλο

2) Το αμάξι είναι σκοτώστρα για αυτό έχει ESP, το TypeR δεν έχει ESP και κρατάει καλύτερα
Εγώ ξέρω ότι έκανα ταξίδι με φθαρμένα λάστιχα και βροχή σε βουνό και ούτε στιγμή δεν ένιωσα οτι κινδυνεύω. Φίλος μου που ψάχνει να αγοράσει TypeR και το έχει οδηγήσει πολλές φορές μου λέει ότι σε κακό οδόστρωμα (σπάνιο για Ελλάδα ε?) το TypeR βγάζει τρελά μούτρα και πολύ θα ήθελε να έχει ESP. Το θέμα είναι ότι έχουν κατηγορήσει τόσο πόλυ την TS για το ESP που έφτασαν στο σημείο να λένε μην την πάρετε γιατί έχει ESP (βέβαια το ότι το καινούριο TypeR έχει ESP δεν λένε τίποτε...). Και κάτω άσχετο, από τότε που έβαλα λάστιχα το ESP εξαφανίστηκε

3) Σιγά το γρήγορο, το TypeR το περνάει από πάνω
Καταρχήν το TypeR είναι πιο γρήγορο, δεν το περνάει όμως από πάνω. Κατά 2ο είναι άδικο να συγκρίνουμε ένα μοτέρ 1800 κυβικά με ένα 2λιτρο.

Σόρυ για το μεγάλο ποστ, ξέρω ότι πολλοί δεν θα συμφωνείται με αυτά που γράφω, αλλά είχα αγανακτήσει και βρήκα ευκαιρία να τα πω. Για να καταλάβετε, σε ένα άλλο φορουμ ένας ρώταγε τί να πάρει, corolla TS ή huyndai coupe 2lt και όλοι έλεγαν πάρε huyndai γιατί η corolla δεν κρατάει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-08, 21:50
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιχαλη η ατμοσφαιρα για να βγαλει δυναμη θελει επιστημη !!
Μα αυτός είναι φίλε ο μεγαλύτερος θρίαμβος της ατμόσφαιρας!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-08, 22:57
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μπραβο ρε παυλοTS ωραια τα ειπες!εγω εχω ανοιχτει με type r κ μου εχει ριξει τρις καροτσες στο 1,5 χιλιομετρο κ εχω την εντυποση οτι οχι μονο δεν μου εφευγε κιαλλο αλλα τον μαζευα κιολας!αυτο που πραγματικα μου την εδεινε στα νευρα ηταν που μου ελεγαν καπιοι που ηταν μπροστα,γιατι εχασα?κ λεω ειναι απολιτος λογικο γιατι το type r εκτος του οτι ειναι 2λιτρο ειναι κ πιο πολλα αλογα!
Υ.Γ αχ αυτοι οι ανιδεοι μου την δινουν στα νευρα......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-08, 23:53
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Αναφορικά με αυτά που γράφεις Παύλο, ο καθένας παίρνει το αυτοκίνητο που του υπαγορεύουν τα κριτήριά του να αποκτήσει. Από εκεί και πέρα, το αν είναι καλύτερο ή χειρότερο από τα άλλα -ανταγωνιστικά ή μη- αυτό είναι θέμα καθαρά σχετικό και εξαρτώμενο από το μέγεθος των παρωπίδων που φοράει ο καθένας.
Έτσι, όταν κάποιος λέει ότι π.χ. το TypeR περνάει την TS από επάνω, η πληρωμένη απάντηση είναι πως και το Octavia RS ή το Impreza WRX περνάει από πάνω το TypeR! Ατυχής η σύγκριση, έτσι; Ομοίως και η προηγούμενη! (Δεν το λέω για εσένα, Παύλο, γενικά μιλάω).
Αναφορικά με το ESP, τώρα, οι αυτοκινητοβιομηχανίες επέλεξαν τη λύση της τοποθέτησης πολύπλοκων ηλεκτρονικών-ηλεκτρομηχανικών-ηλεκτροϋδραυλικών συστημάτων για τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς των αυτοκινήτων τους, έτσι;
Απορώ γιατί δεν τοποθέτησαν ένα μπλοκέ διαφορικό ώστε να αναβαθμίσουν απίστευτα αυτόν ακριβώς τον τομέα: την οδική τους συμπεριφορά! Ειδικά, μάλιστα, σε sport κατασκευές όπως -για την Toyota- η σειρά TS.
Τότε, θα βλέπατε πόσο σπανιότερα επεμβαίνει το ESP (VSC για εμάς).
Α! Και ένα διακοπτάκι απενεργοποίησης του VSC (αντίστοιχο με αυτό του Antispin) θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα, ώστε να ικανοποιούνται και οι περισσότερο ανήσυχοι (όχι πως δεν μπορούμε να το κάνουμε εκ των υστέρων)...
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-08, 00:07
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βασικά είπες με πιο ήπιο τόνο αυτά που ήθελα να πω. Το σημαντικότερο που είπες και ας το κρατήσουμε είναι ότι ο καθένας κρίνει ανάλογα με τις παρωπίδες που φοράει...

Θέλω να πω και κάτι ακόμη που είχα διαπιστώσει από παλιά, πολύ πριν πάρω την TS. Οι κάτοχοι των TS είναι από τους πιο μετριοπαθείς οδηγούς. Δεν έχουν καμιά έπαρση και είναι οι πρώτοι που θα πουν ότι τα αμάξια τους έχουν αδυναμίες. Σε αντιπαραβολή έχω άπειρα παραδείγματα από άλλες εταιρίες (ονόματα δε λέμε...) που νομίζουν ότι αγόρασαν supercar και περνάνε και φερράρι...

Αυτό το είχα παρατηρήσει από παλιά και πραγματικά μου αρέσει πολύ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-08, 01:46
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
.....
Α! Και ένα διακοπτάκι απενεργοποίησης του VSC (αντίστοιχο με αυτό του Antispin) θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα, ώστε να ικανοποιούνται και οι περισσότερο ανήσυχοι (όχι πως δεν μπορούμε να το κάνουμε εκ των υστέρων)...
Πάνος.

Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσιιιι......
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Aνεπίσημη Βόλτα Για Μπάνιο Nikos ΒΟΛΤΕΣ 15 20-08-06 16:20

Page generated in 0,17619491 seconds (83,33% PHP - 16,67% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com