Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
Η αμαξαρα μου!!!!!
Να το αμαξακι μου που το αγαπαω παρα πολυ!!!...και αυτο και ολα τα ΤΟΥΟΤΑ ειδικα τα κορολακια και τα supra (που δε προκειτε να παρω ποτε λογο κοστoυς και πολλων αλλο λογων)!!!!
Eιναι 1600 vvti με ζαντες 16', εξατμιση(τελικο μονο) προς το παρων...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vassilis_vvti : 30-03-08 στις 14:07.
Δύναμη Σεβασμού: 390
Σας ευχαριστω ολους πολυ μου ανεβασατε την διαθεση.Ευχομαι και στα αμαξακια σας τα καλυτερα και θελω να ερθω σε καμια συναντηση να τα πουμε.Θα ανεβασω και ελλες φωτογραφιες συντομα αλλα κατι επαθε το card reader.
Δύναμη Σεβασμού: 458
Ωραιος φιλε μου να το χαιρεσαι το εργαλειο σου.Πολυ καλο μπραβο!!!!