πηγα σημερα στο υπουργειο για να δηλωσω το μοτερ μαζι με μια κολλα χαρτι απο το ιδιο το site του ΥΜΕ με αριθμουσ πρακτικου τυπο κιν. και τα σχετικα (ειχα ξαναβαλει αυτην την σελιδα μεσα να την δειτε και εσεισ) οπυ εχει διαφορα μοντελα τουοτα με αλλαγμενα μοτερ και καποια απο αυτα πανω απο το 25% που λεει ο νομος... ο τυποσ που ηταν εκει αρχησε να μου λεει οτι τα μοτερ δεν εχουν ολα τον ιδιο τυπο για πχ ενα αμαξι σαν το δικο μου δεν εχει τον ιδιο τυπο κιν. και μολισ το ακουσα αυτο επεσα απο τα συννεφα.. του λεω λοιπν οτι ολα τα ιδια μοτερ εχουν τον ιδιο τυπο αλλα αλλο αριθμο και κατι τετοια... και του λεω αυτο το ριμαδι το χαρτι ειναι απο ο site σας πως γινεται και εχουν δηλωμενα αυτοι τα μοτερ τους? και μου λεει corolla εβγαινε μεχρι και 2500cc και για αυτο... αλλα ο τυπος του αλλου κιν. ειναι του gt4 (3s-gte) το αποτελεσμα ηξταν να μου πει οτι δεν γινεται να με ποιασουν τα νευρα μου να του πω οτι πινει λιγμενα κα να φυγω.....
Απο οτι καταλαβα θα πρεπει να κατεβω κατω αθηνα οπου εκει τουλαχιστον θα βρω καποιο γραναζι που να θελει 10-40 ημισυνθετικο..... εσεις εχετε καμοι ιδεα? τι μπορω να κανω? οριστε και το σιτε για να το ξαναδειτε με τα ματια σας
http://www.yme.gr/index.php?tid=597&aid=