Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Καλως ηρθες στο corolla club φιλε.Καλη διαμονη στο φορουμ και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε μη διστασεις!
Δύναμη Σεβασμού: 209
Γεια σου κι εσενα ειμαι κι εγω εδω να λυσω τις αποριες σου για βελτιωσεις και ο.τι αλλο θες. κοροιδευω οπως καταλαβες, διοτι ειμαι ασχετη!!!! καλως ηρθες παντως
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
να σε καλοσωρίσω και εγώ με τη σειρά μου στην παρέα μας και ελπίζω να σε δούμε και από κοντά σε κάποια από τις συναντήσεις ή τις εκδηλώσεις μας.αν θέλεις πες μας λιγα λόγια για το corollaki σου
Δύναμη Σεβασμού: 0
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι καινούργιος στο φορουμ και προσπαθώ να διαβάσω όσα γράφεται στα διάφορα θέματα αλλά δεν μπορώ. Μπορεί να μου πει κανείς γιατί. Είχα κάνει και λογαριασμό με ψευδώνυμο Βασίλης1@ και τώρα δεν μπορώ ούτε να συνδεθώ. Γιατί? Μήπως επειδή είμαι καινούργιο πρέπει να γράψω κάποιο αριθμό μνμ σε αυτό το θέμα?
Σας ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 07-03-08 στις 18:26.