Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
Αυτοκολλητο καλοριφερ Linea Terra |
|
18-01-08, 10:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αυτοκολλητο καλοριφερ Linea Terra
Εχω την Ε12 profacelift του '03 και έκδοση Linea Terra και φυσικα ειναι και αγγλικο(πιο αχρηστοι για να φτιαξουνε αυτοκινητα απο τους Αγγλους δεν πρεπει να υπαρχουν).Προσπαθησα να αλλαξω τον φωτισμο στο καλοριφερ-a/c και να τον κανω κοκκινο αλλα βρηκα μπροστα μου την βλακεια των Αγγλων.Οι ανθρωποι μιλαμε δεν παιζονται.Στο σημειο που γραφει τις ενδειξεις ειναι ενα αυτοκολλητο.Εκει που στο γιαπωνεζικο σενταν το αυτοκολλητο δεν ξεκολλαει και εχει εσωτερικα ασπρο χρωμα και πρασινα ledakia οι βρωμοgayδες το κανανε με πρασινο χρωμα και λευκα leds.Ξερει κανεις που μπορω να βρω ή να φτιαξω ενα τετοιο αυτοκολλητο?Η toyota πάντως εχει μονο το αγγλικο αφου το japan δεν πωλειται σκέτο το αυτοκολλητο αλλα ολη η κονσολα που και παλι η κονσολα japan δεν κουμπωνει στο αγγλικο.
|
|
|
|
18-01-08, 11:47
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Εχω την Ε12 profacelift του '03 και έκδοση Linea Terra και φυσικα ειναι και αγγλικο(πιο αχρηστοι για να φτιαξουνε αυτοκινητα απο τους Αγγλους δεν πρεπει να υπαρχουν).Προσπαθησα να αλλαξω τον φωτισμο στο καλοριφερ-a/c και να τον κανω κοκκινο αλλα βρηκα μπροστα μου την βλακεια των Αγγλων.Οι ανθρωποι μιλαμε δεν παιζονται.Στο σημειο που γραφει τις ενδειξεις ειναι ενα αυτοκολλητο.Εκει που στο γιαπωνεζικο σενταν το αυτοκολλητο δεν ξεκολλαει και εχει εσωτερικα ασπρο χρωμα και πρασινα ledakia οι βρωμοgayδες το κανανε με πρασινο χρωμα και λευκα leds.Ξερει κανεις που μπορω να βρω ή να φτιαξω ενα τετοιο αυτοκολλητο?Η toyota πάντως εχει μονο το αγγλικο αφου το japan δεν πωλειται σκέτο το αυτοκολλητο αλλα ολη η κονσολα που και παλι η κονσολα japan δεν κουμπωνει στο αγγλικο.
|
πολυ μπερδεμα ρε αδερφακι μου...σε κανα μαντρα απο κανα σακατεμενο μπας και σου δωσει ολη την κονσολα απο κανενα αλλο αγγλικο και μετα μπορεις εσυ να πειραματιστεις σπιτι πανω της...αν πετυχει πετυχε...αλλιως θα αφησεις την δικη σου επανω...
18-01-08, 12:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Ασε πειραματιστικα στο δικο μου.Τα εκανα πουτ@ν@ ,ειδα κι αποειδα εκαψα και το ραδιο CD κι ησυχασα.Αμα δεν βρεις αυτοκολλητο δεν υπαρχει σωτηρια.Αν ξερει καποιος ποιος μπορει να φτιαχνει ή πουλαει ας μου πει(αν και δεν νομιζω οτι υπαρχει).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 18-01-08 στις 13:41.
|
18-01-08, 12:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Ασε πειραματιστικα στο δικο μου.Τα εκανα πουτανα ,ειδα κι αποειδα εκαψα και το ραδιο CD κι ησυχασα.Αμα δεν βρεις αυτοκολλητο δεν υπαρχει σωτηρια.Αν ξερει καποιος ποιος μπορει να φτιαχνει ή πουλαει ας μου πει(αν και δεν νομιζω οτι υπαρχει).
|
ρε παιδια γιατι δεν κουμπωνετε απο το γιαπωνεζικο μονο τις ενδειξεις???
18-01-08, 12:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Πιστεψε με το εκανα κι αυτο αλλα πρωτον στο γιαπωνεζικο ειναι κολλημενο με ισχυρη κολλα οποτε αν το βγαλεις χαλαει(το εκανα) και δευτερον δεν ταιριαζει(το εκανα κι αυτο).
|
18-01-08, 13:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Πήγαινε σε ένα "βιβλιοπολείο" (π.χ. πλαίσιο) κα ιζητα χρωματιστά φιλμ.
|
18-01-08, 13:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Κι αυτο πως θα πετυχει?Αφου το αυτοκολλητο ειναι πρασινο.Αμα βαλω αλλο χρωμα πανω απο το πρασινο θα σκουρινει και θα βγει οτι να ναι.
|
18-01-08, 13:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Κόψε το παλιο και βάλε το καινούργιο.
|
18-01-08, 13:38
|
|
Administrator
|
|
|
|
..και μαλιστα βαλε κατι απο πισω (πχ.αλουμινοχαρτο), ωστε να κανει και αντανακλαση.. Ετσι, μπορεις και να μην ξεκολλησεις καθολου το πρασινο.
18-01-08, 13:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Αν και δεν νομιζω να πετυχει θα το προσπαθησω κι αυτο.Τοσα εχω κανει αλλο ενα δεν ειναι προβλημα.Thanks for the tip.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16152096 seconds (81,68% PHP - 18,32% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|