πινακηδες κυκλοφοριας..αντικατασταση..
παιδια εδω και καιρο ψαχνω να κανω αλλαγη τις παλιες πινακιδες με τις καινουριες που γραφουν το GR και κανουν το αμαξι και πιο ομορφο...
ξεκιναω ενα πρωι παω σε ενα ΚΕΠ..λεω: φευγω ταξιδι σε ενα μηνα με το αμαξι για Ιταλια και πρεπει να βαλω πινακιδες με το GR γιατι αλλιως θα με ξεσκισουν στα προστιμα..μου λεει πηγαινε στην Αγιου Δημητριου στο υπουργειο...
παω στο υπουργειο μου λενε δεν βγαζουμε το ιδιο νουμερο..καταργουμε τις παλιες και σου δινουμε νεο νουμερο και πρεπει να αλλαξεις και αδεια κυκλοφοριας..που θελει καμποσο καιρο..λεω για ποιο λογο ? μου λεει αυτος..ΕΤΣΙ!
τεσπα μου λεει αν θες να πας εξωτερικο με το αμαξι να πας στην ελπα να παρεις την ειδικη σφραγιδα που δειχνει οτι ξερεις να οδηγας και οτι το αμαξι ειναι απο ελλαδα μελος της ΕΕ...του λεω το διπλωμα μου δεν ισχυει απο μονο του ? μου λεει οχι..του λεω μα καλα δεν ειμαστε στην ΕΕ? μου λεει και????
παιρνω τηλ στην ελπα μου λενε οτι η σφραγιδα κοστιζει καμποσα 30-40ευρω νομιζω..και τσαντιστηκα,τους εβρισα..και προς το παρων κραταω τις πινακιδες που χω...
ε με τους μ@λ@κες....
δηλαδη με το σημα κυκλοφοριας του 2008 που αναφερει τις πινακιδες κυκλοφοριας αμα αλλαξω πινακιδες αλλαζω και σημα? ειναι χαζοι οι ανθρωποι? αλυσιδωτα εξοδα??? τι να πω.....
ατιμο δημοσιο...που να τους απολυσουν ολους...και μετα λενε γιατι η ελλαδα δεν παει μπροστα..αφου κανουμε 1 βημα μπροστα και 3 πισω....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danik : 16-01-08 στις 13:08.
|