Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Οράματα κράνους/ζώνης
Παλιά 14-12-07, 15:07
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οράματα κράνους/ζώνης

Οράματα κράνους/ζώνης

--------------------------------------------------------------------------------

μεταφέρεται όπως το διάβασα απο αλλο φορουμ μοτοσυκλετων

Εικόνα 1η
Είμαι με την νέα μου μοτοσικλέτα και κινούμαι στην Αθήνα. Είμαι όλο καμάρι για το νέο μου απόκτημα και βλέπω τις ματιές του κόσμου να πέφτουν πάνω μου εντυπωσιασμένο ι από την μοτοσικλέτα μου και βέβαια πώς να φορέσω κράνος αφού είμαι όλο καμάρι και μου έχουν φούσκωση τα μυαλά και κάθε σκέψη ότι βάζοντας το κράνος δεν θα βλέπουν ποιος είμαι απορρίπτω την χρήση του κατηγορηματικά .
Κινούμαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα και μόλις βγαίνω στον ανοικτό δρόμο αρχίζω να επιταχύνω. Δεν βλέπω την ώρα να φτάσω στη γνωστή κοσμοπολίτικη παραλία για να συναντήσω τους φίλους μου. Ο αέρας που μπαίνει μέσα από τα μπατζάκια του σορτς και τα μανίκια της κοντομάνικης που φορώ με δροσίζει από τον καυτό ήλιο και ευλογώ την ώρα που σκέφτηκα να ντυθώ ελαφρά με παντοφλιτσα και όχι με μπότες που θα κάνανε τα πόδια μου να βράσουν.
Καθώς κινούμαι με αρκετά υψηλή ταχύτητα μέσα από τα επώνυμα γυαλιά ήλιου που φοράω, βλέπω από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας κάτι άμοιρους... Ένα ζευγάρι γύρω στα 35-40 χρόνων με 2 μικρά παιδιά στο πίσω καθίσματα δεμένα σαν να είναι φυλακισμένα σε κάτι παιδικά καθίσματα να ιδρώνουν καθώς και τους ιδίους ζωσμένους με τις ζώνες ασφαλείας λες και τους πάνε στο τρελάδικο, να κινούνται στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας τους αργά. «Άντε κορόιδα και να δούμε ποτέ θα φτάσετε όπως πάτε», σκέφτηκα.
Τις σκέψης μου τις διέκοψε απότομα ένας πολύ δυνατός πόνος στο μάτι μου. Ήταν τόσο ισχυρός που ένιωσα το μυαλό μου να μουδιάζει. Άφησα το τιμόνι και έπιασα το μάτι μου να το καλύψω μήπως διώξω τον πόνο. Αμέσως ένιωσα τη μηχανή μου να φεύγει κάτω από τα πόδια μου και το σώμα μου να τρίβεται επάνω στην καυτή άσφαλτο. Ξαφνικά στάθηκα σαν κάπου να βρήκα και μετά τίποτα....
Απόλυτη ησυχία...
Δεν αισθανόμουν πια κανένα πόνο και το σώμα μου ήταν ανάλαφρο. Σηκώθηκα και κοίταξα τριγύρω μου.
Πάγωσα….
Το σώμα μου ήταν κάτω από το αυτοκίνητο του ζευγαριού διαλυμένο γιατί η πορεία μου με έφερε κάτω από τις ρόδες του. Η πανέμορφη μοτοσικλέτα μου ήταν κομματιασμένη και είχε χωθεί μέσα στον θάλαμο των επιβατών, μην αφήνοντας χώρο για τους επιβαίνοντες να υπάρχουν μέσα σε αυτόν, έχοντας αφαίρεση τη ζωή τους... Του ζευγαριού και των δύο αγγελουδιών που είχαν μέσα. Τότε τους είδα να βγαίνουν από μέσα. Χωρίς τα σώματά τους να με κοιτάζουν αυτά τα αγγελούδια με αυτά τα πανέμορφα μάτια άλλο απορία .
Γιατί;;;;;;;;
Εγώ δεν είχα απάντηση... Άλλωστε ήταν αργά για να απολογηθώ. Αργά για όλους...

Εικόνα 2η
Ίδιο σκηνικό... Είμαι με τη μοτοσικλέτα μου μέσα στην Αθήνα. Κινούμαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα και μόλις βγαίνω στον ανοικτό δρόμο αρχίζω να επιταχύνω. Δεν βλέπω την ώρα να φτάσω στη γνωστή κοσμοπολίτικη παραλία για να συναντήσω τους φίλους μου. Ο αέρας με δροσίζει μπαίνοντας από τους αεραγωγούς της φόρμας μου που φορώ, με δροσίζει από τον καυτό ήλιο και ευλογώ την ώρα που σκέφτηκα να ντυθώ σωστά, έστω και αν ζεσταίνομαι τώρα, γιατί η άσφαλτος από τη ζέστη έχει αρχίσει να γλιστρά επικίνδυνα.
Καθώς κινούμαι με ταχύτητα μέσα από τη φιμέ ζελατίνα του κράνους που φορώ, βλέπω από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας ένα ζευγάρι γύρω στα 35-40 χρόνων με 2 μικρά παιδιά στο πίσω καθίσματα δεμένα σε κάτι παιδικά καθίσματα, καθώς και τους ιδίους ζωσμένους με τις ζώνες ασφαλείας να κινούνται στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας τους, αργά.
Όπως το αυτοκίνητο με πλησιάζει βλέπω τη μητέρα των παιδιών να με δείχνει στα παιδιά της και εγώ καμαρώνω που θαυμάζουν την ολοκαίνουρια μηχανή μου.
Ξαφνικά αισθάνομαι ένα δυνατό χτύπημα στη ζελατίνα του κράνους. Έχει πέσει ένα μεγάλο έντομο και έχει διαλυθεί γεμίζοντας τη ζελατίνα μου με κομμάτια από το άψυχο, πια, κορμί του. Με μια γρήγορη κίνηση με το πίσω μέρος στης αριστερής μου παλάμης σκουπίζω τη ζελατίνα για να μπορώ να βλέπω και σκέπτομαι ότι πρέπει να σταματήσω στο πρώτο ασφαλές σημείο για να την καθαρίσω.
Από το πλάι μου περνά το αυτοκίνητο και 2 χαριτωμένες φατσούλες έχουν σηκώσει τα μικρά χεράκια τους και με χαιρετάνε. Ανταποδίδω τον χαιρετισμό και σκέπτομαι όταν ήταν και τα δικά μου παιδιά τόσο μικρά, το πόσο χαριτωμένα και ναζιάρικα ήταν...

Σκέφτομαι τώρα την διαφορά μεταξύ των εικόνων …….
Είναι τόσο, μα τόσο απλό……….
Με τη σωστή ενδυμασία ήταν απλά ένα σκούπισμα στη ζελατίνα….

Εικόνα 3η
Είμαι στην Αθήνα με το σούπερ ολοκαίνουριο αυτοκίνητό μου. Έχω το αριστερό χέρι μου επάνω στο ανοικτό παράθυρο και το πανίσχυρο στερεοφωνικό μου στη διαπασών για να ακούει ο κόσμος από μακριά και να γυρίσουν να με θαυμάσουν για την αμαξάρα μου.
Πλησιάζω σε ένα φανάρι και το ρημάδι αποφασίζει να γίνει κόκκινο. Απέχω μόλις λίγα μέτρα, όποτε πιέζω το πεντάλ του γκαζιού μου στο τέρμα για να περάσω και η τεράστια ιπποδύναμη του μοτέρ μου το κάνει να εκτοξευτεί μπροστά, κάνοντας τα λάστιχα να αφήσουν τη γόμα τους σαν ένα φίδι στην άσφαλτο. Ξαφνικά ένα άσπρο πράγμα πετάγεται μπροστά μου, πατώ φρένο για να μην το χτυπήσω και χαλάσω την αμαξάρα μου... Τα χέρια μου δεν μπορούν να κρατήσουν το βάρος του σώματός μου και το πρόσωπό μου έρχεται σε επαφή με το τιμόνι.
Αισθάνομαι έναν πόνο στο πρόσωπο και κάτι ζεστό να κυλάει, προσπαθώ να στρίψω το τιμόνι αλλά το σώμα μου το πιέζει τόσο που δεν μπορώ να το γυρίσω. Το αυτοκίνητο πέφτει επάνω σε αυτό το άσπρο πράγμα και αμέσως αισθάνομαι μια κλωτσιά στο σώμα από τον αερόσακο που ανοίγει ο οποίος με πετάει πίσω και αισθάνομαι τον σβέρκο μου να κάνει ένα έντονο κρακ.

Μετά, ησυχία...
Είμαι ανάλαφρος και δεν πονώ πια. Βγαίνω από τα διαλυμένο αμάξι μου και κοιτάζω τί ήταν αυτό το άσπρο πράγμα που πετάχτηκε μπροστά μου. Είναι κάτι σαν φορτηγάκι. Στο πλάι του έχει... έναν σταυρό… «Θεέ μου!» Σκέφτομαι... «Χτύπησα ένα ασθενοφόρο. Ο οδηγός προσπαθούσε να σώσει μια ζωή και εγώ αφαίρεσα περισσότερες». Κοιτάζω μέσα και βλέπω τον τραυματία. Είναι νεκρός πια, αλλά... τον ξέρω... είναι ο φίλος μου, ο Κώστας. Κρύβω το πρόσωπό μου μέσα στις παλάμες μου και κλαίω με λυγμούς…
αλλά είναι αργά για πολλούς. … και για εμένα…

Εικόνα 4η
Είμαι στην Αθήνα με το σούπερ ολοκαίνουριο αυτοκίνητό μου. Έχω τα χέρια μου επάνω στο τιμόνι χαϊδεύοντάς το, τη ζώνη ασφαλείας να με κρατά σταθερά στα δερμάτινα καθίσματά του και το στερεοφωνικό μου να παίζει απαλή μελωδία που κάνει την ψυχή μου να γαληνεύει.
Πλησιάζω σε ένα φανάρι, είναι πράσινο. Απέχω μόλις λίγα μέτρα όποτε πιέζω το πετάλι του φρένου μου απαλά. Ξαφνικά ακούω σειρήνες και αμέσως κοιτάζω στους καθρέπτες μου, «μήπως είναι ασθενοφόρο;;» αναρωτιέμαι, «να του ανοίξω δρόμο».
Ένα άσπρο πράγμα πετάγεται μπροστά μου στη διασταύρωση και με αναμμένους τους φάρους και τη σειρήνα να σκεπάζει με τον ήχο της την μουσική του στερεοφωνικού μου. Το πόδι μου πατά το πεντάλ του φρένου όσο μπορεί, το σώμα μου προσπαθεί να φύγει μπροστά και να έρθει σε στενή επαφή με το τιμόνι, αλλά η ζώνη ασφάλειας που φορώ με κρατά σφικτά στο κάθισμα. Με τα χέρια μου να μην χρειάζεται να κρατήσουν το βάρος μου, στρίβω το τιμόνι δεξιά -που με την άκρη του ματιού μου έχω δει ότι είναι άδειος ο δρόμος- και με τον ελιγμό αυτόν αποφεύγω τη σύγκρουση. «Ασθενοφόρο», σκέπτομαι. Τα βάζω για μια στιγμή με τον εαυτό μου που δεν το αντιλήφθηκα αμέσως. «Ας προλάβουν τον άνθρωπο να τον πάνε γρήγορα να γίνει καλά. Μπορεί να είναι και κάποιος γνωστός ποτέ δεν ξέρεις», είπα βλέποντάς το να απομακρύνεται…
...

Οράματα που με προβληματίζουν για το εάν οδηγώ σωστά και με ασφάλεια από μόνος μου. Θα πρέπει να έχω την αστυνομία και τους νόμους για να με προβληματίζουν και να σκέφτομαι;;

Παλιά 14-12-07, 15:46
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μπορει το κειμενο να ειναι αρκετα ψυχοπλακωτικο αλλα δυστυχως ετσι ειναι η αληθεια. Στον βωμο της μουρης και του εφε θυσιαζουμε τον τομεα "ασφαλης οδηγηση", αλλα το χειροτερο ειναι η απωτερη συνεπεια: η θυσια της ανθρωπινης ζωης, και πιο πολυ της ξενης. Γιατι αντε καλα εγω μπορει να ειμαι ξεροκεφαλος και θελω να κανω το δικο μου, οι υπολοιποι τι μου φταινε? Και θελοντας να κανω την αυτοκριτικη μου ειναι παρα πολλες φορες που κανω ακριβως τα ιδια.

Φιλε μου Γιαννη αυτο που λες στο τελος ναι μεν ειναι σωστο, αλλα ειναι θεμα παιδειας. Αν γινοταν -που γινεται αλλα βαριομαστε- να εφαρμοστει εδω η εκμαθηση της κυκλοφοριακης αγωγης απο την παιδικη ηλικια τα πραγματα θα ταν καλυτερα. Ειναι καλυτερα να ακολουθεις τους νομους επειδη θα σαι μαθημενος ετσι, κι οχι υποχρεωμενος οπως τωρα προκειμενου να αποφυγεις τα προστιμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-12-07, 16:14
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οχημα μια λεξη με 2 ενοιες (μεσο μεταφορας) και (οπλο) οπλο που κινητε διχος την σιμασια τισ λεξης μεσο μεταφορας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-12-07, 17:40
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
οχημα μια λεξη με 2 ενοιες (μεσο μεταφορας) και (οπλο) οπλο που κινητε διχος την σιμασια τισ λεξης μεσο μεταφορας.
Το αυτοκίνητο όπως και κάθε είδους μηχανοκινητο είναι ένα όπλο γεμάτο.Μια λάθος κίνησει μπορεί να σκοτώσει...Παρεπιπτόντως πολύ ωραίο και διαφωτιστικό το κείμενο...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-12-07, 15:33
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Δύναμη Σεβασμού: 303
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πολλύ καλό το κείμενο παιδια ακομα και που ειναι απο αλλο club ειναι ψιχοπλακοτικό αλλα ειναι απόλθτα σωστό το χερι κρεμασμένο απο το παράθυρο μονίμος κρεμασμένο,το καλοκαιρι χωρισ κράνος και με σορτσάκι τα αυτοκίνητα στη διαπασόν και χωρίς ζώνη ασφαλείας(μουρι ,μοστρα ,φυγούρα δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να δειξουν μερικούς πραγματικα τους αρέσει το γυφτιλέ ολέ) .Δεν μπορώ να τους καταλάβω κατι τετοιους πραγματικά.
Αυτά τα χριστούγεννα ας γυρίσουμε ολοι σπίτια μας με ασφάλεια και σύνεση.Ας προσέχουμε καθε φορά που οδηγούμε σε αυτούς τους αφιλόξενους δρόμους τισ χώρας μας και ας προσπαθίσουμε εμεις οι ιδιοι να τους αλλαξουμε και να αλλάξουμε ιδιοτροποία.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,12724996 seconds (79,34% PHP - 20,66% MySQL) with 30 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com