Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
k-sprort σε 111
Παλιά 24-11-07, 21:18
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
k-sprort σε 111

αρχιζω απο τα ασχημα:
εχω πολλους θορυβους σε σχεση με πριν

κ
εχουμε κ λεμε απο κει που χα πανω τα αγαπημενα μου parada εβγαλα κ εβαλα τα pilot exalto 2 καθως το 205-45 εβρισκε πανω στο αμορτισερ κ ειχε αποτελεσμα να μου βαλει αρνητικο καμπερ 0.3 για να μην γινετε αυτο...ετσι εβαλα τα 195-45 για να χαθει αυτο αλλα χαθηκε κ πολυ κρατημα...πλεον εχω γλυστριματα οχι τπτ ιδιαιτερο λιγο στην εισοδο παλι φετες μπαινει αλλα εχασα λιγο
καποιος θα πει ειναι σκληρο με 5-4 χαμηλωμα στα 4/6 μπωστα σκληρο κ 3.5/6 πισω οκ την παλευει στις μικρες ανωμαλιες δεν καταλαβαινεις τπτ...

OTAN ομως περνας απο τα λιμανακια αρχιζει το παρτυ...το αμαξι ειναι καρφι το τιμονι δεν εχει καμια σχεση ακομα κ οταν πας παραπανω απ οτι παει ειναι εκει το τιμονι ουτε μποσικα ουτε τπτ..αν κ για μενα θελει πιο σκληρο ακομα :P
απλα περνεις φορα στριβεις το τιμονι κ αυτο ηταν τοσο απλα...εχεις χασει ολη την χαρα να μπαινεις με φρενα κτλ γιατι αν το κανεις αυτο θα δεις απλα οτι εχεις μπει πολυ πιο αργα απ οτι μπαινει το αμαξι

μεγαλη προσοχη θελει κ στο εσωτερικο τις στροφης κρασπεδα κτλ μεχρι να το μαθεις γιατι απλα ποιανει κατευθιαν ακουει κ μπαινει

το κακο ειναι οτι θες αλογα....
ακομα τα parada με τετοια αναρτηση δουλευουν πολυ καλυτερα απο τα pilot κ ας ηταν ετος 2005 χωρις πελμα κ 2007 με πελμα πολυ τα pilot
κριμα...

προσπαθησα να το ξεκολησω σε γνωστη αλανα...απαλα χειροφρενακια κ τιμονακια φρενακια δεν κανουν τπτ ενα αποτομο χειροφρενο με φερε μια σβουρα χωρις να χω χρονο να γυρισω να μαζεψω τπτ...οποτε το μην. το πηρα αμα φυγει εφυγε.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-07, 21:32
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ειναι γνωστο οτι η αναρτηση ειναι λιγο θορυβωδης. δλδ λογω κατασκευης του ελατηριου μεταφερει περισσοτερο θορυβο στην καμπινα σε σαγρε ασφαλτο.
εγω την εχω σχεδον 9 μηνες και ειμαι υπερ ευχαριστημενος αν εξαιρεσεις τις περιπτωσεις φραπε σε μικρες ανωμαλες αποτομες ομως επιφανειες. αλλα δεν φταιει η αναρτηση και παλι. η αναρτηση ειναι για αγωνιστικη χρηση πραγμα που σημαινει τελειο κρατημα στα πολλα. επισης σημαινει μπες σε πιστα και στριψε χωρις να κοψεις. γενικα συνηθεια ειναι. τ αμαξι γινεται καρτ.βελτιωνεσαι σαν οδηγος ελεγχεις τ αμαξι και στριβεις με τα οσα. ε να ειναι και τελειως αθορυβη δε γινεται!!!!ειδικα για την τιμη της.
εχεις μπει σε αγωνιστικο αμαξι να ακουσεις θορυβους κτλ? πετρα ειναι....
στην περιπτωση που τ αμαξι σου ειναι ψοφιμι ΝΑΙ θες μερικα αλογα ακομα να την ακουει τ αμαξι γιατι δεν γινεται παντα να στριβεις με την φορα που εχεις και οχι με γκαζια ειδικα στη εξοδο...

δεν ειναι οι αναρτηση αυτη για να κουβαλας παιδια και οικογενεια!!!
πηγαινε με 180 και φρεναρισε... να δουμε ψαρευει τ αμαξι? με τιποτα. το χω κανει με 220. καρφι ηταν.
και πηγαινε με 180 και φρεναρισε με την αναρτηση που χες πριν να δεις την διαφορα ποιοτητας που εχει

θα συνηθισεις......

εγω για αυτους τους λογους εβαζα μεσα κοσμο στις συναντησεις και τους εκανα βολτα στα S ακια στο καραισκακη με τα ολα αλλα δεν ξαναμπαινουν μεσα
απλα να δουν την αναρτηση...
ας ερχοσουν σε καμια συναντηση....

αμα φυγει εφυγε? αυτο ισχυει για ολα τα μπροστοκινητα γενικως.

δεν ειπες ομως τα καλα....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 24-11-07 στις 21:40.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-07, 21:40
pwpwpali Offline:
banned

εγω δεν ειπα οτι με χαλαει
ισα ισα το θελω πιο σκληρο :P
απλα ειπα τι κανει για να ξερει καποιος που μπορει να τρελενεται αν κανει καποιο θορυβο
φραπε δεν γινεσαι παντως
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-07, 23:24
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εσυ σκληρο το θες...να ποναει ο κωλος σου μετα την βολτα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-07, 09:41
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Θα το ξαναπω κ ας γινομαι γραφικος.Οτι πληρωνεις παιρνεις. Η ΤΕΙΝ εχει 1700 αισιως πια γιατι απλα ΔΕΝ κοπαναει(δευτερο μικρο ελατηριο) κ ειναι μετρια σφιχτη στην 1η σκαλα.Διαβαζει τον δρομο χωρις να κουραζει κ αποροφαει τις ανωμαλιες-λακουβες χωρις γκαπ-γκουπ!Υποψιν οτι φοραγα κ τα τοπ-μαουντ.Αν την κουρδισεις στην 25η τοτε γινεται ΤΡΑΠΕΖΙ! Απλα πραματα κ για να λεμε τα πραματα με το ονομα τους οι Κ-sport δεν ειναι αγωνιστικες.Αναρτηση 1000ε δεν λογιζετε "αγωνιστικη"!Ουτε η ΤΕΙΝ. Θα πεσει κανα ταβανι να μας πλακωσει! Για track-day ναι αλλα μεχρι εκει!
Παλιά 25-11-07, 13:12
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σύμφωνοι, οι ΤΕΙΝ και οι KW(θα προσθέσω εγώ) είναι πιο εκλεπτυσμένες αναρτήσεις...αφήνουν και ένα περιθώριο άνεσης...αλλά κοστίζουν 1μιση+ φορές την K-sport.
Όμως, ο pwpwpali εννοεί ένα θόρυβο (κάτι σαν τακ τακ) από τη μπροστά δεξιά ανάρτηση...κάτι σαν να βρίσκει το ελατήριο...όχι θόρυβο κύλησης που είναι φυσικό να έχει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-07, 13:38
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαννη οι ΤΕΙΝ χωριζονται σε 3 μοντελα εσυ ποια ειχες?
Δλδ επειδη 1000Ε δεν θεωρειται απο τις καλες αναρτησεις?
Μα ειναι ιδια ρε συ με την D2 που εχει και αυτη τοσα φραγκα...
Ασχετο αλλα οι τιμες τις ΤΕΙΝ πεσανε κατακοφυφα οποτε πλεον κοντα στο 1200 παιζουν...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-07, 13:39
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
η αναρτηση ειναι αγωνιστικη θελουμε δεν θελουμε.αφου το λεει και το manual της.σχεδον ολα αυτην φορανε τα αγωνιστικα στο εξωτερικο.εδω στην ελλαδα καποια μεγαθηρια evo και impreza την προτιμανε απο την ΤΕΙΝ. ετσι εχω διαβασει σε φορουμ τους.
απο κει και περα η τιμη της ειναι δελεαστικη.ποιος ειπε οτι κοπαναει η k-sport?
ενας θορυβος που εκανε το ελατηριο ειναι μεχρι να στρωσει η επαφη αλατηριου με ροδελα. και μενα το κανε και σταματησε σε 8 μερες.η αναρτηση ειναι κορυφη...
τωρα τι λετε εσεις....

δεν γινεται να τα εχουμε ολα μαζι. δλδ να ειναι πολυ φτηνη να μην κανει θορυβο να μην θελει συντηρηση να μην χαλαει να μην ειναι βαρια και να εχει και το υπερ τελειο κρατημα. θα επρεπε τοτε να κανει 4000 ευρω
Παλιά 25-11-07, 16:38
pwpwpali Offline:
banned

οπα οπα το ξεφτυλισαμε με την τιμη γιατι αν πας ετσι κ την παρεις σκετη θα δωσεις 1250 αλλο που την βρισκεις αρκετα πιο κατω επειδη κατι αλλο παιζει με την d2 που μονο χρωμα αλλαζει θελουν 1450 μονο αγορα
ετσι μπορεις να βρεις ολες τις αναρτησεις...κοινος μας ποιανουν τον κο....στις τιμες...να δωσω για ενα helper 500-600ευρω να μην τριζει λιγο το ελατηριο ουτε καν το σκεφτομαι

κοπαναει η αναρτηση ναι οταν πας να περασεις γραμμες τρενουν σαμαρακια με λιγη φορα κ τετοιου ιδους λακουβες...μηπως η tein h kw δεν το κανει?κ ακομα δεν το χω βαλει στο τερμα μαλακο σαν σκαλα ειμαι καπου στην 20-22 κ εχω κ ακομα 10

αυτο που πε ο driver ειναι ενα αλλο θεμα οταν βρω τι παιζει θα το πω ισως να μην ειναι καν η αναρτηση κ κατι να χει χαλαρωση κ τωρα που εδεσε να ακουγετε

δειτε λιγο τα μοντελα σε αυτο το site
WWW.K-SPORTRACING.COM
υπαρχη κ αλλη k-sport για 111-101 που παει καπου 1500 ευρω με ρυθμιση σκληροτητας απο κατω πιο ελαφρια κ την ονομαζει drift
κ μια αλλη πιο τρελη με ξεχοριστα δοχεια κτλ

η αναρτηση δεν ειναι καθολου απλη αλλα πολυ ειδικη...
τα pilot με απογοητευσαν παντως
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-07, 20:23
Το avatar του χρήστη MPORMPOKIS111
MPORMPOKIS111 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Χαλκιδικη
Δύναμη Σεβασμού: 219
MPORMPOKIS111 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πραγματι ειναι του κ...λου λαστιχα.. τα φοράω εγω εδώ και 30000 χιλ, χιλιομετρα τώρα (205/40/17) και ας ειναι καλα η αναρτηση και οι ζηγαριες ΤΤΕ που εξαναγκαζουν και το αλλο λαστιχο να παταει και υπαρχει καπως προσφρυση ειδικα αν τα ζεστανεις κιολας καλυτερα κατσε δεξια να ξανα κρυώσουν! όσο για ανάρτηση και εγώ ψαχνομαι δώστε μια σωστη λυση. Καλά όλα αυτά που προαναφέρονται αλλα ΤΕΙΝ Ή ΚW? Ο θορυβος δεν σημαινει μοναχα αναρτηση, αλλα και λάστιχο.. και οχι μονο μπορεις ακομα να εχεις μουγριτα και απο αλλο Φ σωλήνα εξάτμισης το εχω πάθει και αυτο γι' αυτό το λεω!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16860700 seconds (82,99% PHP - 17,01% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com