Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Αμόλυβδη 100 οκτανίων "μικρών" πρατηρίων...
Παλιά 05-11-07, 11:50
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Αμόλυβδη 100 οκτανίων "μικρών" πρατηρίων...

Με την συνεχή άνοδο των τιμών με απασχολεί τελευταία το θέμα της βενζίνης για το corollaki μου. Και ερωτώ:

Τι είναι προτιμότερο να φουλάρουμε: Απλή αμόλυβδη γνωστών και μεγάλων εταιριών πετρελαιοειδών (Shell, BP) ή 100άρα αμόλυβδη μικρών πρατηρίων (Avin, Revoil, Silk Oil, Aegean κ.λ.π.); Εδώ στην Πάτρα τουλάχιστον, οι τιμές αυτών των δύο επιλογών βενζίνης είναι πολύ κοντά. Δηλαδή η απλή αμόλυβδη Shell – BP έχει φτάσει σε πολλές περιπτώσεις το 1,04 ευρώ όταν βρίσκεις 100άρα αμόλυβδη των άλλων εταιριών και με 1,09 το λίτρο. Το θέμα είναι πόσο καλές ποιοτικά είναι αυτές οι βενζίνες. Και φυσικά εάν είναι 100άρες… Για 100αρες των Shell – BP δεν το συζητάμε καν… Έχουν φτάσει το 1,35 ευρώ…

Ποια η άποψή σας στο θέμα αυτό;
Παλιά 05-11-07, 12:22
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η δική μου άποψη είναι οτι θέλουν όλοι ξύλο αλλύπητο! Το παράνομο κέρδος εις βάρος των καταναλωτών είναι σε δραματικές διαστάσεις. Η βενζίνη και το πετρέλαιο παίρνουν την ανιούσα πραγματικά όποτε τους γουστάρει. Για την ακρίβεια όταν ξέρουν οτι θα χρειαστεί ο κόσμος να πορευθεί αυτά τα 2 αγαθά. Είναι αίσχος τυχαία λοιπόν να αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου την στιγμή που μπαίνει ο χειμώνας στο μεγαλύτερο τμήμα πλανήτη. Όπως επίσης να αυξάνεται η τιμή της βενζίνης τον καιρό που ο κόσμος πηγαίνει διακοπές. Α ρε ανμινιστράτορα που μου έχεις απαγορέψει να χρησιμοποιώ εμπλουτισμένο λεξιλόγιο μέσα εδώ.
Στο θέμα μας τώρα και σαν άμεση συνέπεια και λογική θα έλεγα των παραπάνω, πραγματικά είναι καθαρά θέμα τύχης δικής σου και ηθικών αρχών του πρατηριούχου ή και του βυτιοφορέα τι τύπου βενζίνης ή νερού ή δεν ξέρω γω τι άλλο θα βάλεις στο αμάξι σου. Εδώ συνέχεια πέφτουν ανακοινώσεις για νέα πρόστιμα και τα κρούσματα νοθευμένων ολοένα και αυξάνονται. Βρίσκονται δηλαδή σε μια αντιστρόφως ανάλογη σχέση. Ήθελα να ξερα τα πληρώνουν τα πρόστιμα? Ή μήπως μεταξύ των πρατηριούχων υπάρχει ένας κώδικας επικοινωνίας του τύπου " Και να σε γράψουνε στα τέτοια σου"?
Παλιά 05-11-07, 13:24
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και το δολαριο την κατιουσα...
Αντρεα στα Γιαννενα εχει 1.34 εδω και κατι μηνες δεν ξαναβαλα...
Εδω σινδο βαζω Aegean 100αρα και δεν εχω δει κανενα προβλημα...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 13:27
Το avatar του χρήστη jethro tull
jethro tull Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 219
jethro tull είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
[quote=corollapatra;265639]Με την συνεχή άνοδο των τιμών με απασχολεί τελευταία το θέμα της βενζίνης για το corollaki μου. Και ερωτώ:

Τι είναι προτιμότερο να φουλάρουμε: Απλή αμόλυβδη γνωστών και μεγάλων εταιριών πετρελαιοειδών (Shell, BP) ή 100άρα αμόλυβδη μικρών πρατηρίων (Avin, Revoil, Silk Oil, Aegean κ.λ.π.);

H shell και η bp στα μερη μου ειναι
Η εκο εχει πολυ καλη 100αρα και η jetoil.
Επειδη τα χλμ που κανω ειναι standard με την εκο βγαζω 30 χλμ. παραπανω και παει καλυτερα το αυτοκινητο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 13:58
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Βρες ένα καλό πρατήριο, αξιόπιστο και σχετικά φτηνό (μετά από δοκιμή) και βάζε συνέχεια εκεί....Γνώμη μου είναι όχι συνέχεια κατοστάρα για τα μαμά μοτέρ...δεν έχουν ανάγκη από 100αρα...μια καλής ποιότητας 95αρα είναι οκ...και μια στα 5 γεμισματα περίπου βάζε 100αρα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 14:14
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ πάντως το γύρισα σε απλή αμόλυβδη, Shell, όμως! Προτιμώ την επώνυμη..... και ας μην βάζω 100άρα πλέον (γιατί 1,30-1,39 είναι πάρα πολλά!!!!)

Υ.Γ. Τι μπαρμπούτσαλα λέμε για αυτοκίνητα που θα πάρουμε και τα σχετικά..... εγώ ήδη εχω αρχίσει και αλλάζω σκεπτικό.... καλές οι επιδόσεις αλλά η Βενζίνη σε λίγο θα πάει σε δυσθεώρητα ύψη!!!! To Prius και το Honda Civic Hybrid (που μου αρέσει και περισσότερο σε εμφάνιση) είναι πλέον σε πολύ υψηλές θέσεις προτίμησης!)

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 15:22
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε συ Γιάννη αν και λίγο, ελάχιστα όμως off topic αυτό που θα πώ, νομίζω πως τα άτιμα παγκόσμια οικονομικά συμφέροντα δεν θα αφήσουν την υβριδική να ανθήσει. Χάνουν πολλά φράγκα φίλε μου.
Παλιά 05-11-07, 15:45
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρες ένα καλό πρατήριο, αξιόπιστο και σχετικά φτηνό (μετά από δοκιμή) και βάζε συνέχεια εκεί....Γνώμη μου είναι όχι συνέχεια κατοστάρα για τα μαμά μοτέρ...δεν έχουν ανάγκη από 100αρα...μια καλής ποιότητας 95αρα είναι οκ...και μια στα 5 γεμισματα περίπου βάζε 100αρα...
πολύ σωστός συμφωνώ!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 18:00
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω μεχρι τωρα παντως εχω κανει 2 γεμισματα ! Και τα 2 με απλες βενζινες ! Το ενα με bp και το αλλο me revoil ! Με bp το αμαξι το ενιωθα καλυτερα !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-07, 14:35
Το avatar του χρήστη zet
zet Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Toyota Corolla G6R
Δύναμη Σεβασμού: 0
zet είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα συμφωνήσω με τον dRiveR7. Βρες ένα-δυο καλά βενζινάδικα στη περιοχή σου κάνοντας δοκιμές για λίγο καιρό και μείνε εκεί. Εγώ στη περιοχή μου δεν έχω ούτε ένα αξιόπιστο και αναγκάζομαι και βάζω από άλλη περιοχή! Που και που βάζεις και μια κατοστάρα της Shell και είσαι κομπλέ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΜΠΟΥΝΙΑ" Η ΚΑΙ "ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΑ" MITSOS Videos 17 18-01-12 01:17
Ayrton Sena. "Έφυγε" πρωτομαγιά πριν απο 17 χρόνια... madvinegar OFF TOPIC 1 02-05-11 17:08
Έναρξη συνεργασίας με το περιοδικό "Αυτοκίνηση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης" agapiou Συνεργαζομενα καταστηματα Θεσσ/νικης 4 14-06-10 22:05
ΠΑΡΑΚΜΗ τι επινοησε ο ανθρωπος, για να πουλησει το "λεσβιακο" πισοκουνα αυτοκινητο? SavvasKE35 TOYOTA COROLLA KE30 17 09-06-07 19:45
Κατέρευσαν "Γιούβε" και "Fiat" akis308 OFF TOPIC 1 16-05-06 12:37

Page generated in 0,17434192 seconds (82,72% PHP - 17,28% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:21.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com