Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stm2001gr
Γράψε μας τι αναφέρει η άδεια για κινητήρα! Η δική μου άδεια κυκλοφορίας γράφει 4Αβ7 για κινητήρα. από 4afe το έκανα 4age και πέρασα κρατικό κτεο χωρίς κανένα πρόβλημα. γνώμη μου είναι να βάλεις το 4agze. είναι ροπάτο που θέλεις, και κοντά στην τεχνολογία του mk1 σε σχέση με το 3sgte. θα σου ταιριάξουν και τα ημιαξόνια και το κιβώτιο χωρίς πατέντες. με το 3sgte δέν ξέρω πολλά αλλα πρέπει να παίζει imobilaizer στα κυκλώματα του και αν ισχύει μπορεί να χρειαστείς after market εγκέφαλο και γενικότερα είναι δυσκολότερη μετατροπή
|
εχω λιστα με ολα τα πραγματα που χρειαζομαι και για τισ δυο μετατροπες,
ο 3sgte θελει φτιαχτες βασης μηχανες, μιχ ιμιαξονια μισα απο 4agze(εξωτερικα) και τα εσωτερικα απο celica gt4 η mr2 mk2, οσο αναφορα τον εγκεφαλο δεν υπαρχει προβλημα, θελει μερικες μετρατοπες το ηλεκτρικο κυκλωμα του πλαισιου για να ταιριαξει με τον εγκεφαλο αλλα οταν φτιαχτει σωστα δουλευουν μεχρι και τα Toyota engine codes, δεν ειναι δυσκολο αλλα να σου πω την αληθεια, ποιον θα εμπιστευτω να φτιαξει τις βασεις με ανησυχει, εχω βιβλιογραφεια για την μετατροπη, απο οικο τις αγγλιας που πρωτος εκανε αυτην την μετρατοπη σε ΜΚ1
ο 4agze απο την αλλη εχει διαφορετικα ιμιαξονια απο τα δικα μου, το κιβωτιο του ειναι το Ε58(late) και Ε51(early) εναντι του c52 που εχω ηδη πανω
βιδωνει πανω στις βασης που ηδη εχει το αμαξι αλλα και εδω χρειαζεται πειραγμα το Wiring Harness για να ταιριαξει, ειναι σαφος πιο ευκολη μετατροπη απο τον 3sgte
με τον 3sgte με ανησυχει λιγο το τουρμπο lag αλλα ο κινητηρας ειναι φοβερος για περαιτερο αλογα, ευκολα φτανει 280-300, καθως αργοτερα, αν τελικα μπει αυτος ο κινητηρας, σκεφτομαι για twincharged setup με rotrex supercharger
ο 4agze ειναι οχι και τοσο δυνατος, αλλα με ροπη σε ολες τισ στροφες λειτουργιας, και υπαρχει η δυνατοτητα για twincharged setup με turbo και compressor, φτανοντας τα 300-350 αλογα χωρις εξωφρενικες αλλαγες στον κινητηρα, καθως ειναι ηδη εξοπλισμενος με forged pistons και ενισχυμενα εσωτερικα
και οι δυο κινητηρες ειναι αριστοι, σαφως καπου χανουν και καπου κερδιζουν, το θεμα μου ομωσ ειναι για το αν ο 3sgte επιτρεπεται ως μετατροπη, αν ναι αυτο αλλαζει το τι μπορω να κανω, και αφου θα τα δωσω τα λεφτα ας πανε καπου καλα
Εdit:
Aρ. Κινητηρα: 4Α και 6 νουμερα
κυλινδρισμος: 1587
Φορ. ισχυς: 11