Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Ερώτηση προς άγνωστο μέλος...?
Παλιά 01-10-07, 13:41
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Ερώτηση προς άγνωστο μέλος...?

Κάπου μέσα εδώ στο Ε12 είχα διαβάσει πως κάποιο μέλος είχε αλλάξει βαλβίδες σε ένα corolla 1.4 ή 1.6, με αιτία εργοστασιακό πρόβλημα.

Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, αυτό που θυμάμαι είναι πως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως πριν τις αλλάξει ακουγόταν "σαν πετρέλαιο".

Θα ήθελα να ακούσω λεπτομέρειες για το πρόβλημα που είχες, για αυτό μόλις το διαβάσεις μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις λεπτομέρειες για το τι είχες, πως το κατάλαβες και πόσο δύσκολα το αντιμετώπησες.

Ευχαριστώ....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-10-07, 15:59
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Μπορεί να ήμουν και εγώ!!!

Αν μιλάς για κανά μήνα πίσω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-10-07, 16:05
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Μπορεί, είχες κάποια τέτοια περιπέτεια? για πες μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-10-07, 16:06
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ναι...ωραία..για πες...τι παρουσίαζε? Μη μας αγχώνετε παιδιά....πείτε λεπτομέρειες....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-10-07, 17:38
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Exclamation

Το δικό μου ξεκίνησε μια συμπεριφορά κάτι σε ντιζελοκίνητο όπου μέσα σε διάστημα ενός μήνα και με αποκορύφωμα της 2 τελευταίες βδομάδες πριν το πάω για έλεγχο να κάνει χειρότερα και από taxi.

Ήταν ένας ήχος ειδικά σε στενάκια η εκεί που έκανε αντηχείο κάτι μετάξι ντίζελ κινητήρα και lada

Πηγαίνοντας το για έλεγχο μόλις το άκουσαν μου είπαν για βαλβίδες και ότι έπρεπε να μείνει εκεί για να το ανοίξουν και να έχουν καλύτερη άποψη.

Αφού πέρασαν μερικές μέρες μέχρι να το δουν τους παίρνω τηλ και μου λένε ότι θα αλλάξουν καπελοτα γιατί είχαν πρόβλημα από το εργοστάσιο και προληπτικά επίσης θα άλλαξαν όλες τις βαλβίδες και τα μέταλλα.(Όλα βέβαια μέσα στην εγγυηση)

Το αμάξι έμεινε μέσα περίπου 2 εργάσιμες εβδομάδες, από την μέρα που το πήρα μέχρι και σήμερα 1 μήνα μετά ακούγεται υγειές!!!
Και ελπίζω να μείνει έτσι.

Κάποιος άλλος πολύ καλός μηχανικός που το είχε ακούσει το αμάξι μου πριν το πάω μου είχε πει και αυτός για βαλβίδες.
Βέβαια μου είχε πει και επέμενε ότι αυτό συμβαίνει όταν κάνεις κάποιο κατέβασμα και μπει κόκκινα όπου εκεί οι βαλβίδες γλύφουν στο καπάκι είναι ζεστές και στραβώνουν.

Εγώ βέβαια μπορεί να το ανοίγω σε νορμάλ πλαίσια όχι σε καθημερινή βάση! Αλλά ποτέ έως καθόλου εγώ δεν έχω κάνει κατέβασμα που να μπήκε μάλιστα και στα κόκκινα.
Και το αυτοκίνητο ότι είχε κλείσει χρόνο!

Ποιος από εσάς έχει το πρόβλημα?(tsport192 ή dRiver7)η κάποιος φίλος?
Γιατί αν το ακούσω σίγουρα θα αναγνωρίσω αυτόν τον ήχο

Πάντως όποιος και να είναι να το πάει αμέσως συνεργείο γιατί αν το αφήσει μπορεί και να σπάσει! Έτσι τουλάχιστον μου είπαν!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-10-07, 17:51
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Από την ημέρα που το πήρα το αυτοκίνητο κάνει κάπως έτσι. Δεν ακούγεται ήρεμο σαν τους κινητήρες της ΤΟΥΟΤΑ που έχω συνηθήσει. (4Α-FE ως επί το πλείστον)

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή αν είναι φυσιολογικό. Το αμάξι πετάει στο δρόμο, δεν έχει πρόβλημα στις επιδόσεις του.
Δεν ξέρω που μένεις και αν είναι εύκολο να το ακούσεις αφού λες ότι θα το καταλάβεις.
Από την ημέρα που το διάβασα στο τόπικ σου, έχω χάσει τον ύπνο μου...
θέλω να πιστεύω πως είναι φυσιολογικό και όλα είναι ιδεά μου...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-10-07, 17:58
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Από την ημέρα που το πήρα το αυτοκίνητο κάνει κάπως έτσι. Δεν ακούγεται ήρεμο σαν τους κινητήρες της ΤΟΥΟΤΑ που έχω συνηθήσει. (4Α-FE ως επί το πλείστον)

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή αν είναι φυσιολογικό. Το αμάξι πετάει στο δρόμο, δεν έχει πρόβλημα στις επιδόσεις του.
Δεν ξέρω που μένεις και αν είναι εύκολο να το ακούσεις αφού λες ότι θα το καταλάβεις.
Από την ημέρα που το διάβασα στο τόπικ σου, έχω χάσει τον ύπνο μου...
θέλω να πιστεύω πως είναι φυσιολογικό και όλα είναι ιδεά μου...
Εμένα δόξα τω Θεώ δεν κάνει τίποτα....απλά αγχώθηκα γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Μήπως η "έλλειψη ηρεμίας" του μοτέρ που λες είναι στο χαμηλό ρελαντί (λίγο κάτω από 600 στροφές)? Γιατί όντως ακούγεται κάπως, αλλά είναι φυσιολογικό λόγω χαμηλών στροφών...
Ή και εν κινήσει κάνει έτσι όπως λες?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-10-07, 18:57
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αν όντως έχει πρόβλημα θα το καταλάβεις σίγουρα. Δεν έχει "μου φαίνεται" ή "νομίζω".
Αν το πρόβλημα υπάρχει, το ακούς. Χτυπάνε τα καπελώτα χαρακτηριστικά με ήχο κλικ κλικ κλικ και ακούγεται απο ρελαντί και όσο ανεβάζεις στροφές, τόσο ανεβαίνει και ο ήχος. Βασικά όμως δεν φταίνε τα καπελώτα αλλά οι οδηγοί των βαλβίδων που έχουν ψιλοστραβωσει. Στο τεστερ δεν θα φαίνεται τίποτα. Στις επιδόσεις δεν θα βλέπεις καμία διαφορά, στα καυσαέρια τίποτα. Το μόνο σημείο που βλέπεις κάτι είναι στην μέτρηση συμπίεσης. Πήγαινε σε μια ΤΟΥΟΤΑ και πες τους να κανουν μια μετρηση συμπίεσης. Αν σου βρούνε μειωμένη σε κάποιο κύλινδρο τότε κάτι τρέχει. Αν σου βρούνε όλους τους κυλίνδρους οκ, τότε μάλλον είναι η ιδέα σου και σε επηρέασε το ποστ του DD...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-10-07, 20:37
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Το ακούω μόνο στο ρελαντί, όταν ηρεμεί.
Δεν ακούγεται όταν ανεβαίνουν οι στροφές.
Σε 1000χλμ θα πάω για το service των 30.000χλμ και θα τους πω να το αφουγκραστούν και να το μετρήσουν αν χρειαστεί, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...

Έχει κάνει 28800χλμ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα για άλλα 1000χλμ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-10-07, 21:42
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τσεκαρε και τεντωτηρα...μπορει να σου ακουγεται και η καδενα ρε συ... Οσο για το θεμα σου το αλλο δεν σε ξεχασα απλα εφαγα ολο τον κοσμο...εχω βαλει μα το ψαξουν γιατι με αγχωσε και μενα...το αλλο οχι οι βαλβιδες!!!
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο μέλος με G6 ominus Ειμαι νεος 7 14-06-23 21:18
Νέο μέλος tasosch ΦΟΡΟΥΜ 5 07-02-20 17:09
Νέο μέλος alexapo Ειμαι νεος 15 17-04-12 12:25
Νέο μέλος nick_89 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 4 02-09-11 19:20
Ερώτηση προς τον Fanis morfeas_7 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 23-04-06 04:35

Page generated in 0,18635798 seconds (84,09% PHP - 15,91% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:42.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com