Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Ανεπάρκεια σωστού φωτισμού...
Παλιά 09-09-07, 20:56
Το avatar του χρήστη Stratos V
Stratos V Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Stratos V είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ανεπάρκεια σωστού φωτισμού...

γειά χαρά σε όλους,,,
είμαι νέο μέλος του όμορφου corolla club και χαίρομε ιδιαίτερα γι΄αυτο, μιας και τυχαία το βρήκα ενώ αναρωτιόμουν κάθε φορά γιατί να μην υπάρχει κάτι ανάλογο εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον στο corolla απο αρκετό κόσμο..

θα ήθελα να καταθέσω ένα προσωπικό μου προβληματισμό σχετικά με το corolla μου.. έχω αγοράσει το αυτοκίνητό μου αρχές 2007 (είναι η σειρά που έκλεισε) Corolla Privilege hatchback 5θυρο,, είμαι αρκετά ευχαριστημένος απ΄όλα,, όμως επειδή κάνω αρκετα μεγαλα ταξίδια κατα τη διαρκεια της νύχτας, χρησιμοποιώ κι εχω ιδιαιτερη ανάγκη το φωτισμό του αυκινήτου μου... είναι λοιπόν και το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω, ότι δηλαδή δεν έχω επαρκή καθαρο και δυνατό φωτισμό.. .. να σημειωσω επισης οτι εχω και τα προβολακια ομίχλης επάνω, που όμως ειναι ανύπαρκτα,, για να δω αν ειναι ανοικτά ή όχι αναγκάζομε να κοιτάξω την ενδεικτική λυχνία στο διακόπτη, ενώ θυμάμε απο άλλα αυτοκίνητα πως εβλεπα πολυ καθαρα τις ακρες του δρομου με συνειδητή διαφορα..... αυτά ειχα να πω και θα παρακαλουσα αν γνωριζει κατι κάποιος σχετικα, να βοηθήσει..... ειναι και η πρωτη μου φορα σε μια τετοια διαδηκασια , εύχομε να μην εχω κανει καποιο λάθος στο χειρισμό μου...
ευχαριστω και πάλι για χαρά
Στράτος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 21:11
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 364
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε Στρατο! Ελπιζω τα θεματα που αναπτυσονται στις σελιδες αυτου του φορουμ να σου φανουν χρησιμα και βεβαια να σε δουμε και απο κοντα ωστε εκτος απο μελος του φορουμ να γινεις και μελος της παρεας μας!

Στο θεμα που αναφερεις τωρα. Εχω την ιδια corolla αλλα πριν το facelift. H αληθεια ειναι πως δεν ειμουν ποτε ξετρελαμενος με τα φωτα της. Μια φθηνη λυση ειναι να αλλαξεις τις λαμπες με τις ασπρες στυλ ξενον και η ακριβη να βαλεις κανονικα ξενον. Επισης τσεκαρε και τον διακοπτη αριστερα στο ταμπλο διπλα στον διακοπτη για τους καθρεφτες οτι ειναι στην θεση 0 και οχι πιο πανω γιατι ετσι κανει τη δεσμη να χτυπαει πιο χαμηλα.
Τωρα οσον αφορα τα προβολακια ειναι φωτα διασπορας και χωρις ομιχλη οντως δεν καταλαβαινεις την υπαρξη τους.Στην ομιχλη ομως κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους. Γενικα απεφευγε να τα χρησιμοποιεις γιατι εμποδιζουν πολυ στην οδηγηση και τους οδηγους απο το αντιθετο ρευμα.

Ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

Και παλι καλως ηρθες!

το μέλλον όμως?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 21:33
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε μου.θα συμφωνήσω με το Νyo(Χρήστο).τσέκαρε αυτό με το ανεβοκατέβασμα που γίνεται μεσω του διακόπτη.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 22:04
Το avatar του χρήστη laios
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12$03
Περιοχή: Bolos
Δύναμη Σεβασμού: 267
laios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και γω με τη σειρα μου θα συμφωνησω με τα παιδια με οσα λενε.οσον αφορα για τα προβολακια δε χρειαζεται να βαλεις τη δευτερη σκαλα για να καταλαβεις αν ειναι αναμενα,με τη δευτερη σκαλα αναβεις τα πισω φωτα ομιχλης.
δε ξερω επειδη στα πιο καινουρια corolla επειδη ειναι στρογυλα τα προβολακια δε φαινεται και τοσο το φως τους,εγω παντως οταν τα ανοιγω το καταλαβαινω,ανοιγει λιγο πιο αριστερα ο φωτισμος.
απεφευγε ομως να τα πολυ χρησιμοποιεις γιατι ενοχλεις τους απεναντι,οπως ειπαν και τα παιδια, αλλα και γιατι αν πεσεις κανα μπλοκο με μ!λ!κες μπατσους μπορει να σε γραψουν.

Απάντηση με παράθεση
αγαπητοί φίλοι
Παλιά 09-09-07, 22:18
Το avatar του χρήστη Stratos V
Stratos V Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
Stratos V είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αγαπητοί φίλοι

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε Στρατο! Ελπιζω τα θεματα που αναπτυσονται στις σελιδες αυτου του φορουμ να σου φανουν χρησιμα και βεβαια να σε δουμε και απο κοντα ωστε εκτος απο μελος του φορουμ να γινεις και μελος της παρεας μας!

Στο θεμα που αναφερεις τωρα. Εχω την ιδια corolla αλλα πριν το facelift. H αληθεια ειναι πως δεν ειμουν ποτε ξετρελαμενος με τα φωτα της. Μια φθηνη λυση ειναι να αλλαξεις τις λαμπες με τις ασπρες στυλ ξενον και η ακριβη να βαλεις κανονικα ξενον. Επισης τσεκαρε και τον διακοπτη αριστερα στο ταμπλο διπλα στον διακοπτη για τους καθρεφτες οτι ειναι στην θεση 0 και οχι πιο πανω γιατι ετσι κανει τη δεσμη να χτυπαει πιο χαμηλα.
Τωρα οσον αφορα τα προβολακια ειναι φωτα διασπορας και χωρις ομιχλη οντως δεν καταλαβαινεις την υπαρξη τους.Στην ομιχλη ομως κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους. Γενικα απεφευγε να τα χρησιμοποιεις γιατι εμποδιζουν πολυ στην οδηγηση και τους οδηγους απο το αντιθετο ρευμα.

Ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

Και παλι καλως ηρθες!

.................................................. ..................

καταρχην ειμαι άπειρος με τα φορουμ,, ειναι η πρωτη φορα, αν και κομπιουτερας δεν εχω ασχοληθει,,
δε ξερω πως δηλαδη μπορω να δινω απαντησεις στα σχολια σας,, νομιζω πως τωρα κανω το σωστο δηλαδη απαντηση αν μέλος...
καταρχην να σας ευχαριστησω οσους μου απαντησατε, ομως δεν βοηθησε κανεις,,,
οδηγω 23 χρονακια, ειμαι μουσικός, 38άρης πια,, ίσως ειναι παραξενιά μου αλλα ο φωτισμος μου ειναι ελειπης σε σχεση με αλλα φωτα,, ειστε ευγενικοι με την παροτρυση σας στο αναμμα των προβολεων ομως κι ετσι κανω,, θυμαμε ομως σε αλλα αυτοκινητα οταν τα ανοιγα εβλεπα πεντακαθαρα τις ακρες του δρομου, τωρα δεν ξεχωριζω τιποτε,, οσο για το μηχανικο διακοπτης ανυψωσης των φωτων ήταν και η πρωτη μου κινηση,,, μαλλον λοιπον θα καταφυγω στη λυση λαμπων με μεγαλητερη λαμπροτητα, εχω βρει με 100ευρω το ζευγος ιαπωνικες,, εγω απλα΄έκανα εδω το σχόλιό μου μηπως και ειναι η ιδέα μου, θεωρω τη τογιοτα αξιοπιστη μαρκα και μου κακοφανηκε το θεμα φωτισμου,,,
και παλι ευχαριστω
Στράτος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 22:31
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε καλος ήρθες ! πιστεύω οτι ενα κιτάκι ξένον είναι η τοπ λύση

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-09-07, 12:17
Το avatar του χρήστη NIKOSX
NIKOSX Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: xios
Δύναμη Σεβασμού: 255
NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
καλως ηλθες φιλε μου και εγω με την σειρα μου θα συμφωνησω με τα αλλα παιδια. Εφοσον δεν σου επαρκει ο ειδη υπαρχον φωτισμος, βαλε ενα κιτακι xenon με 300ευροπουλα πανω κατω, παρα να παρεις 2 λαμπες 100 ευρω. Θα δεις διαφορα μονο με πιο δυνατες λαμπες αλλα για λιγο καιρο μετα θα πεσει η αποδοση τους!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-09-07, 13:20
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 267
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και με 150 ευρω υπαρχουν xenon kit πολυ καλης ποιοτητας.
Μπες στο visionbulbs.com αν θυμαμε καλα και δες.Εμεις φοραμε τις H7.
Εχουμε και εκπτωση σαν club.......
Παλιά 10-09-07, 14:14
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Και με 150 ευρω υπαρχουν xenon kit πολυ καλης ποιοτητας.
Μπες στο visionbulbs.com αν θυμαμε καλα και δες.Εμεις φοραμε τις H7.
Εχουμε και εκπτωση σαν club.......

Φιλε Στρατο καλως ηρθες στο φορουμ μας.Εχω τοποθετησσει το εν λογω κιτακι ξενον στο δικο μου corolla και εχω μεινει υπερευχαριστημενος απο την αποδοση τους!Τοποθετησε τα και θα δεις τεραστια διαφορα σε σημειο που θα εκπλαγεις!!

Εγω σε ενα σερβις που εκανα στην αντιπροσωπεια ειπα στα παιδια να μου ανεβασουν λιγο τα φωτα της μεσαιας σκαλας και να εχω τον δεικτη στο 0 αλλα να φωτιζει αρκετα ψηλα και να βλεπω τελεια χωρις καν την μεγαλη σκαλα!!!Οταν ερχεται διερχομενο οχημα απλα κατεβαζω απο τον διακοπτη στην 2η σκαλα και πεφτει η δεσμη σε σημειο που να μην τυφλωνει τους αλλους αλλα να φωτιζει σαν την "μαμα" ρυθμιση φωτων.

Ειναι μια πολυ καλη λυση και δεν θα ξαναχρειαστει να αναψεις προβολακια μιας και φωτιζει το συστημα τοσο δυνατα που βλεπεις τα παντα δεξια και αριστερα πεντακαθαρα,ασε που με τις 8000Κ λαμπες που μπλεδιζουν πολυ ελαχιστα φωσφοριζουν οι γραμμες που εχει η ασφαλτος με αποτελεσμα να εισαι παντα μεσα στην πορεια σου.

Ελπιζω να βοηθησα.
Παλιά 10-09-07, 16:15
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Το κιτακι κανει για ολα τα αυτοκινητα?

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ροοστάτης φωτισμού καντράν corolla92 TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 24-04-17 00:16
Αλλαγή εσωτερικού φωτισμού panos_z ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 22-03-12 21:49
Αλλαγή χρώματος φωτισμού στην Ε12, 2002 μοντέλο JX-E12 TOYOTA COROLLA E 12 219 13-10-09 18:54

Page generated in 0,17568302 seconds (83,05% PHP - 16,95% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com