Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Καλα τα λογια αλλα δεν φτανουν. |
|
28-08-07, 11:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Καλα τα λογια αλλα δεν φτανουν.
Ο τιτλος τα λεει ολα.
Ελπιζω ολοι οσοι εχετε γραψει κατι να συμμετασχετε.
Παρακαλω να ορισουμε ενα τοπο συναντησης και να συμμετεχουμε οσοι περισσοτεροι μπορουμε.
Ελπιζω να βρει περισσοτερη ανταποκριση απο οτι η προηγουμενη μου παρακινηση.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
28-08-07, 14:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Μέλη που έχουν διαβάσει το θέμα : 24
Απαντησεις : 0
Διοικητικό μέλος
|
28-08-07, 14:38
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
|
|
Τι να απαντήσουμε ρε Κυριάκο?? Αφού το λες!! Τα λόγια δεν φτάνουν! Εκεί θα είμαστε!!
Τώρα σε ποια πόλη δεν ξέρω! Ή Ηράκλειο ή Ρέθυμνο...
|
28-08-07, 14:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Να οργανωθουμε ρε Γιωργο.
Λοιπον εγω θα σας περιμενω στο σταθμο του μετρο ακροπολη αυριο στις 6:15 το απογευμα και 7 παρα θα ανεβουμε Συνταγμα.
Παρακαλω πολυ οσοι εχετε σκοπο να ερθετε να το δηλωσετε εδω ωστε να εχω μια εικονα ποσους θα περιμενω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και συγνωμη.
Διοικητικό μέλος
|
28-08-07, 15:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
xios
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ρε Κυριακο μου πιστευεις οτι θα βγει κατι με αυτα?
αφου στο τελος θα γινει αυτο που θελουν αυτοι οι μπασταρδοι
οσο το σκεφτομαι ξεσηκωνωμε ξερεις ποσα χρονια θα μας παει ολο αυτο το σκηνηκο πισω????
|
28-08-07, 16:16
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Το χειμωνα με τις πλυμυρες θα γινει της τρελης....οποιον πιανουν ας τον καινε η ιστορια εχει δειξει οτι στο δρομο για την δικαιοσυνη αδικα χαθηκαν πολλες ζωες ας χαθουν μερικες ακομα απο τους μπασταρδους που τις εβαλαν
28-08-07, 16:30
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Να οργανωθουμε ρε Γιωργο.
|
Ok!! Sorry!! Δεκτό!!
|
|
|
|
28-08-07, 18:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
καλή προσπάθεια ρε παιδιά και καλά θα κάνετε να πάτε όσοι μπορείτε αλλά έχω μια ερώτηση. Τι περιμένετε να βγει απο όλο αυτό? Δηλαδή αν δεν το κάναμε αυτό θα σήμαινε οτι δεν είμαστε αγανακτισμένοι? οτι δεν πενθούμε τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας? Νομίζετε οτι θα δώσουν παραπάνω σημασία στο περιστατικό απο ότι έχουν σχεδιάσει να δώσουν λόγο κυρίως εκλογών? Δεν λέω οτι δεν πρέπει να πάνε όσοι μπορούνε αλλά να ξέρουμε γιατί πάμε. Οτι έγινε δυστυχώς έγινε το θέμα είναι τι θα γίνει απο εδώ και πέρα. Δώστε τους να καταλάβουν οτι πέρασε η εποχή που ο Ελληνας ξεχνούσε εύκολα. Το δάσος πρέπει να γίνει δάσος χωρίς ούτε ένα μέτρο να παραχωρηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Τα σπίτια πρέπει να γίνουν σπίτια και οι άνθρωποι που έχασαν την μόνη πηγή εισόδων τους να την ξαναχτίσουν χωρίς ούτε ένας που δεν του αναλογεί να βάλει στην τσέπη του δραχμή. Ολοι αυτοί που ξεκίνησαν αυτό το κακό αλλά και όσοι "άρρωστοι" (για να μην πω τίποτε βαρύτερο) προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την προσπάθεια των αρχών (με φάρσες στα τηλεφωνικά κέντρα την ώρα της μεγάλης κινητοποίησης) να έχουν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ (έχουν τα μέσα και μπορούν αρκεί η δικαστική εξουσία να κάνει το σωστό και να δώσει το ελεύθερο να γίνει η έρευνα όπως απαιτεί η περίσταση και όχι όπως βολεύει τους ενόχους). Και κυρίως επειδή οι ψυχές έφυγαν και δεν γυρίζουν πίσω δεν θα ξαναανεχτούμε απο κανένα να μας δει σαν αναλώσιμους. ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ........... και κυρίως μην αφήσετε οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα αλλά και μερίδες "ηλιθίων" πολιτών να εκμεταλλευτούν την συγκέντρωση αυτή προς όφελός τους. Ολοι φταίνε και οι μικροί και οι μεγάλοι, και οι σημερινοί και οι χθεσινοί. Το θέμα είναι να μην φταίξουν και οι αυριανοί.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
|
28-08-07, 19:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G
καλή προσπάθεια ρε παιδιά και καλά θα κάνετε να πάτε όσοι μπορείτε αλλά έχω μια ερώτηση. Τι περιμένετε να βγει απο όλο αυτό? Δηλαδή αν δεν το κάναμε αυτό θα σήμαινε οτι δεν είμαστε αγανακτισμένοι? οτι δεν πενθούμε τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας? Νομίζετε οτι θα δώσουν παραπάνω σημασία στο περιστατικό απο ότι έχουν σχεδιάσει να δώσουν λόγο κυρίως εκλογών? Δεν λέω οτι δεν πρέπει να πάνε όσοι μπορούνε αλλά να ξέρουμε γιατί πάμε. Οτι έγινε δυστυχώς έγινε το θέμα είναι τι θα γίνει απο εδώ και πέρα. Δώστε τους να καταλάβουν οτι πέρασε η εποχή που ο Ελληνας ξεχνούσε εύκολα. Το δάσος πρέπει να γίνει δάσος χωρίς ούτε ένα μέτρο να παραχωρηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Τα σπίτια πρέπει να γίνουν σπίτια και οι άνθρωποι που έχασαν την μόνη πηγή εισόδων τους να την ξαναχτίσουν χωρίς ούτε ένας που δεν του αναλογεί να βάλει στην τσέπη του δραχμή. Ολοι αυτοί που ξεκίνησαν αυτό το κακό αλλά και όσοι "άρρωστοι" (για να μην πω τίποτε βαρύτερο) προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την προσπάθεια των αρχών (με φάρσες στα τηλεφωνικά κέντρα την ώρα της μεγάλης κινητοποίησης) να έχουν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ (έχουν τα μέσα και μπορούν αρκεί η δικαστική εξουσία να κάνει το σωστό και να δώσει το ελεύθερο να γίνει η έρευνα όπως απαιτεί η περίσταση και όχι όπως βολεύει τους ενόχους). Και κυρίως επειδή οι ψυχές έφυγαν και δεν γυρίζουν πίσω δεν θα ξαναανεχτούμε απο κανένα να μας δει σαν αναλώσιμους. ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ........... και κυρίως μην αφήσετε οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα αλλά και μερίδες "ηλιθίων" πολιτών να εκμεταλλευτούν την συγκέντρωση αυτή προς όφελός τους. Ολοι φταίνε και οι μικροί και οι μεγάλοι, και οι σημερινοί και οι χθεσινοί. Το θέμα είναι να μην φταίξουν και οι αυριανοί.
|
I couldn't agree more.Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά η κινητοποίηση γίνεται μπας και ιδρώσει το αφτάκι μερικών μερικών
|
|
|
28-08-07, 19:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Glanzaboy
Το χειμωνα με τις πλυμυρες θα γινει της τρελης....οποιον πιανουν ας τον καινε η ιστορια εχει δειξει οτι στο δρομο για την δικαιοσυνη αδικα χαθηκαν πολλες ζωες ας χαθουν μερικες ακομα απο τους μπασταρδους που τις εβαλαν
|
Αντωνακη δεν τα λες καλα!!Αυτους που πιανουν να βαζουν φωτιες να μην τους καινε!Να τους λουζουν με βανζινη και να τους λαμπαδιαζουν και στο καπακι σβησιμο με πυροσβεστηρα και μετα ξανα τα ιδια μεχρι να λιποθυμησει απο τον πονο!!Βρεξιμο με νερο να συνελθει και χαραγμα στο κουτελο με μεγαλα γραμμτα με σουγια ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ και μετα να τον αφησουν μεσα στα δαση που εκαψε για να τον λυντσαρουν οι ανθρωποι που εχασαν γονεις,γυναικες και παιδια!Αυτη ειναι η υπερτατη τιμωρια που τους αξιζει!!Αλλα βλεπεις τους αθωωνουν λογω ψυχολογικως προβληματων κανουν 2-3 χρονακια στο δαφνι και ξανα εξω με το γ@μημ@νο το συστημα που εχουμε!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18010592 seconds (83,28% PHP - 16,72% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|