Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
πρόβλημα...(στις αλλαγές) |
|
09-08-07, 16:40
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
πρόβλημα...(στις αλλαγές)
Καλησπέρα σε όλους!Εχω ένα corolla του 2002,από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Αυτό που μου παρουσιάζει τώρα τελευταία κα με έχει προβληματίσει είναι οτι στην αλλαγή από πρώτη σε δευτέρα ορισμένες φορές κολλάει και δε μπαίνει η δευτέρα!Το έχω πάει στην toyota τρεις φορές για το συγκεκριμένο θέμα και δε βρισκουν τίποτα!!!
Καμία πρόταση????
|
09-08-07, 16:58
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ. Θωμας Θηβων-Αιγαλεω
|
|
Μηπως δεν πατας αρκετα τον συμπλεχτη?Και γω το παθαινω καμια φορα,ξεχνιεμαι και το παταω λιγοτερο.Λεω εγω τωρα...
09-08-07, 17:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και εμενα το κανει καμια φορά από τότε που το πήρα (Ε12 2004). Ενα μικρό κολληματάκι ώρες ώρες το κάνει. Άλλες φορές κουμπώνει σε βούτυρο. Τί να πω.. Πιστευω δεν είναι τίποτα. Get used to it...
|
09-08-07, 18:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Αυτο στο κανει παντα? ειτε κανεις νορμαλ αλλαγες ειτε γρηγορες??
Εμενα μου το κανει πολλες φορες στις γρηγορες αλλαγες απο 1η σε 2α και αυτο γιατι αυτες τις φορες χρειαζεται μαλλον να καρατησω τον συμπλεκτη λιγη ωρα παραπανω πριν τον αφησω μεχρι να συγχρονισει το σασμαν και να μπει η 2α
το μέλλον όμως?
|
09-08-07, 18:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Μινα, αν είναι σίγουρη ότι το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό, τότε είναι στα ψιλοτελευταία του το πλατό σου (κομμάτι του συμπλέκτη).
Μήπως στα φανάρια περιμένουμε με την πρώτη μέσα και τον συμπλέκτη πατημένο;;;
Κόστος ανταλλακτικού ίσως και κάτω από 100 Ε, κόστος εργασίας από 100 μέχρι 250 ευρώ, ανάλογα το συνεργείο.
|
09-08-07, 18:51
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ. Θωμας Θηβων-Αιγαλεω
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO
Αυτο στο κανει παντα? ειτε κανεις νορμαλ αλλαγες ειτε γρηγορες??
Εμενα μου το κανει πολλες φορες στις γρηγορες αλλαγες απο 1η σε 2α και αυτο γιατι αυτες τις φορες χρειαζεται μαλλον να καρατησω τον συμπλεκτη λιγη ωρα παραπανω πριν τον αφησω μεχρι να συγχρονισει το σασμαν και να μπει η 2α
|
Και γω εκει το παθαινω κυριως...
09-08-07, 22:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παιδια εχει συζητηθει παλι το θεμα,απλα ετσι ειναι το σαζμαν μας.Εγω Ακη απο τοτε που το πηρα μου το κανει!Δεν εχει προβλημα ο συμπλεκτης αφου και με τερμα πατημενο μου το κανει και εχω μονο 50000χιλ.Γενικα οσες κορολλες εχω οδηγησει το κανουν αυτο με την 2α και ειδικα οι εξαταχυτες που εχουν πιο στενο χωρο στα γραναζια,ολες οι αλλες ταχυτητες ειναι μια χαρα.
Μινα μην ακους τα ρεμαλια μια χαρα ειναι το τουτου σου.Απλα οταν θα πας στο επομενο σερβις πες στους να ριξουν στις συνδεσεις του κιβωτιου λιγο σπρει γρασσου και θα μαλακωσει αρκετα και ο λεβιες σου.Το "προβλημα" θα παραμεινει απλα θα καλυτερεψει λιγακι.Στην ουσια δεν ειναι προβλημα αφου ολα το εχουν ετσι απο κατασκευαστικης πλευρας.
ΑΑΑ!!!Καλως ηρθες στο κλαμπ μας!!!
10-08-07, 05:02
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
6ταχυτη του 2000 1.4 κορολιτσα εχω...και εχω το ιδιο ψεγαδακι...2α-3η ψιλοσκαλωνουν που και που.....δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη ζημια...μου πε ενας μηχανικος της τογιοτα να αλλαξω βαλβολινες στο σαζμαν με κατι αμερικανικες....δεν θυμαμαι ακριβως...γυρω στα 40-50 ευρω κανουν...και δεν θα ξανασχοληθω με το σαζμαν.....δεν το χω κανει ακομα...περιμενω το μεγαλο σερβις....η ουσια ειναι..."αγορασε ακριβες καλες βαλβολινες για το σαζμαν...αλλαξε τις και ισως δεις μεγαλη διαφορα...."
|
10-08-07, 05:04
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
για να μην ειμαι αγενεστατος κι εγω...καλωσορισες στο club mina!!!!!
|
10-08-07, 12:34
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Καλημέρα σε όλους!Το σίγουρο είναι οτι το συμπλέκτη τον πατάω πολύ καλά.Και στα φανάρια βάζω νεκρά...κοινώς έχω δοκιμάσει τα πάντα..!Και επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε συνεργείο - της Honda όμως - μου είπαν δεν έχει τίποτα μηχανικά.Μου έκαναν και εξαέρωση στο συμπλέκτη και η αλήθεια είναι οτι είναι κάπως καλύτερα..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάντως..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19085193 seconds (83,70% PHP - 16,30% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|