--ΟΟΟπς Κυριολεκτικα μαργαριταρι!!! Βασικα μανιταρι ηθελα να πω αλλα...
--Λοιπον, για το μανιταρι και afr μου το προτεινε ενας μηχανικος που εχει και την αντιπροσωπεια αφου πρωτα του ειπα οτι θελω να δωσω κατι παραπανω στο μοτερ. Ωστοσο κανενας μηχανικος δεν θελει να πειραξω το μοτερ λεγοντας μου οτι η μηχανη αυτη ειναι πολυ καλη για αυτο το σασι και επισης οτι δεν αξιζει να του πειραξω τα εντοσθια του, διοτι ειναι παλιο το μοτερ, π.χ φλαντζα, εκκεντροφορους.
--Με ποιο τροπο θα μπορουσα να του δωσω τουλαχιστον στις χαμηλες?
--Ακη, αν με 2.000 παιρνω και βαζω το 20ν, γιατι να μην το βαλω? Στο μοτερ μου μπορει να θελει reprofile και ο στροφαλος. Ωστοσο, υπαρχει καποιο προβλημα, το ποιος θα αναλαβει μια τετοια μετατροπη, οταν -υποθετω- δεν εχει γινει παρομοια σε αυτο το σασι.
--Εξατμιση φοραει την μαμα. Το μπροστα δεν εχει αλλαχθει καθολου. Το μεσαιο μια φορα. Το πισω 3 φορες. Οι δυο τελευταιες φορες με ενα ενα τελικο της WANKEL SPORT για ΑΕ82 (υποθετω για 4AGE). Οχι ανοξειδωτο. Δεν φοραει καταλυτη. Η καρτα καυσαεριων γραφει ΜΗ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ. Ποτε δεν εχω κανει επανελεγχο για τα καυσαερια.
--Την Κυριακη στο Κιατο, θα ηθελα καποιος ή καποιοι σχετικοι να κανουν βολτα το τουτου για να ακουσω γνωμες, αν παει καλα ή οχι. Δεν εχω μπει σε αλλο με 4age ή με κατι παρομοιο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 23-06-08 στις 11:22.
|