δεν ηξερες....δεν ρωταγες
παρακατω γραφω 3 πραγματα για το corollaki μου που δεν ηξερα οτι πρεπει να αποφυγω η να κανω αμεση προληψη,και στην συνεχεια η εγινε μονιμο προβλημα,η ψαχνωμουν να βρω τι φταιει και διημιουργηθηκε.δινω λοιπον παρακατω τις εξεις συμβουλες ωστε να μην την πατησετε και εσεις αν βρεθειτε στην ιδια κατασταση με εμενα.παρακαλω αν γνωριζετε κατι και εσεις και θελετε να δωσετε τις συμβουλες σας,γραψτε τις.
1. αν πεσει κουτσουλια απο περιστερια η διαφορα αλλα μεγαλα πουλια πανω στο αμαξι σας,το καθαριζετε αμεσως με νερο.δεν περιμενετε να το καθαρισετε οταν θα πλυνετε ολο το αμαξι.το αφησα ετσι 2 μερες.αποτελεσμα...εκοψε το χρωμα.οπος μου εξηγησαν μετα σε φανοποιιο,καποιες κουτσουλιες ειδικα απο μεγαλα πουλια εχουν οξεα ισχυρα με αποτελεσμα αν δεν τα καθαρισεις αμεσως να κοψει το χρωμα,οπος και εγινε στο δικο μου.αν ηταν μου ειπε ο φανοποιος κανα φιατακι,θα ειχε φυγει ολο το χρωμα εκει........
2. δεν παμε να βαλουμε βενζινη στο αμαξι μας απο βενζιναδικο στο οποιο μολις γεμισε απο βυτιο.ολα τα σκουπιδακια η κατακαθια τις δεξαμενης εχουν ανακατευτει με αποτελεσμα να εχουν ερθει μαζι με την βενζινη που βαλαμε και στο δικο μας αμαξι.ετσι το ποιο πιθανο ειναι η να σβυνη η μηχανη μας αργοτερα,η να κανει σαν τρακτερ,η να τρεμει ολοκληρο σαν να θελει να βαλεις μεγαλυτερη ταχυτητα μολις πιανεις τα 100χλμ.θεραπεια...βαζεις 15-20ε συνεχεια βενζινη μεχρι να διαλυθουν τα σκουπιδακια,και αλλαζεις αν υπαρχει μεγαλο προβλημα φιλτρο βενζινης.
3.αν το παμπριζ του αυτοκινητου μας το χτυπησει πετραδακι και κανει κανενα μικρο ραγισματακι η σημαδακι,το αλλαζουμε αμεσως.γιατι μπορει να το αφησουμε ετσι 1-2 μηνες αφου βλεπουμε οτι δεν υπαρχει προβλημα,και ξαφνικα σε μια μερα λογο πιεσης αερα θελεις,λογο θερμοκρασιας θελεις,λογο κραδασμων,να δεις ενα ραγισμα απο την μια μερια μεχρι την αλλη,αντε τωρα να πηγαινεις και κανα ταξιδι μακρια.
στα παραπανω ειμαι ο ιδιος παθων.παρακαλω γραψτε τα δικα σας.