Παιδια καλημερα!!! Εχω σοβαρο χαζο-προβλημα!!!!
Σημερα το πρωι πριν παω για δουλεια , πηγα την κοπελα μου , στην δικη της. Πριν φτασουμε και ενω εχουμε σταματησει σε φαναρι , εκεινη εξυσε να βαλει μια καρτα στο κινητο της. Για να μην πεταξει στο πατακι τα υπολοιματα του ξυσιματος , εβγαλε την καρτα απο το μισανοιχτο παραθυρο και πηγε να τα αδειασει. Την ωρα εκεινη της φευγει η καρτα απο τα χερια της και πηγε και καθησε αναμεσα στο τζαμι και στο λαστιχο που εχει το κατω μερος του τζαμιου , απο την εξω μερια. Εκεινη την ωρα αναβει πρασινο και λεω θα κανω στην ακρη του δρομου να κατεβω να την παρω. Και με το που ξεκιναω , βλεπω την καρτα να βυθιζεται μεσα στην πορτα !!!!!!!!!!
. Το εγκεφαλικο ηρθε κατευθειαν και τα νευρα μου στο ζενιθ τους....
.
Δεν με νοιαζει για την καρτα , αλλα μην παθει ο μηχανισμος καμια ζημια...
Τι να κανω τωρα????? Μπορω μονος μου να βγαλω την επενδυση της πορτας ή πρεπει να παω σε καποιο συνεργειο??? Και αν την βγαλω , θα μπορω να βγαλω την καρτα απο εκει ή θα πρεπει να ξυλωσω και αλλα πραγματα???
ΥΓ:ψιλοασχετο , καπου ειδα οτι ο Αντώνης εχει κατι οδηγειες για το πως να βγαζουμε διαφορα πραγματα απο το αυτοκινητο μας , μηπως μπορει να μου δωσει καποιος το link?