Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
φιλε κωστα η γνωμη μου ειναι να κρατασ λιγο τισ ταχυτητες σε ελαφροσ πσιλεσ στροφες μεχρι 4000 για να μην το πνιγεις με τιν αμεσοσ μεγαλητερη ταχυτητα γνωμη μου ειναι το γκαζι να το χαιδευεις για να μιν μπουκονεισς το τουτου σου με καυσιμο δοκιμασετο και θα δεις (ανεβαζε σταδιακα)
|
Ατό το γνωρίζω !!!
Τα αμερικανάκια είναι κατ' αρχήν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ σαν οδηγοί και δεύτερον δεν κάνουν ΠΟΤΕ σέρβις στα αμάξια τους !
Το πιστεύετε οτι το mustang αυτό που είναι μοντέλο 97 δεν έχει κάνει σέρβίς ποτέ !!! έχει επάνο μεχρι και το εργοστασιακό φίλτρο βενζήνης !!!!
Απαράδεκτο !!!!
εγώ απο την μεργιά μου έκανα τα εξής !!!
Αγόρασα και έβαλα μόνος μου επάνω καινούργιο θερμοστάτη γιατή δεν είχε καθόλου ! άλαξα μπουζί και λάδια άλλαξα τις κατεστραμένες σωλήνες που είχε , και άνοιξα και καθάρισα την πεταλούδα του γκαζιού.
Το θέαμα εντός της πεταλούδας ήταν φρήκη !!!! είχε πιάσει πίσα μηλάμε !!!!
τώρα θα πάρω να αλλάξω φίλτρο βενξήνης θα ανοίξω να καθαρίσω όλη την εισαγωγή ώς τα beck και θα το πάω για ένα καθαρισμό beck και ελπήζω να διορθωθεί κάπος και δέν νομήζω οτι μπορώ να κάνω και πολλά άλλα !
πάντος τρομέρη δύναμη το μοτέρ παρόλο που δέν έχει γήνει ποτέ σέρβις !