Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 540
Δυσκολια εκκινησης κινητηρα
Επιτελους δημοσιευση!!! Μετα απο καιρο...
Εδω κ 5-6 χρονια που καθαριστηκαν τα μπεκ αντιμετωπιζω κατι το οποιο μου χει σπασει τα νευρα. Ο κινητηρας δεν "σκαει" με την πρωτη. Πρεπει να γυρισω το κλειδι μια φορα για κανα sec κ μετα αλλη μια για να παρει. Καποια στιγμη...
Κατα τα αλλα δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα οπως κοπιασματα ασταθεια στο ρελαντι η κατι αλλο που μπορει να σχετιζεται με προβλημα στα μπεκ. Τι μπορω να κανω για να απαλλαγω απο αυτο? Θα με σωσουν μπεκ η μπεκιερα απο αλλο TOYOTA? Ελπιζω σε συντομη κ διαφωτιστικη απαντηση.
Δύναμη Σεβασμού: 296
νομίζω ότι χρειάζεσαι διακόπτη. όταν τα παίζουν οι διακόπτες συνήθως δεν μπορούν να δώσουν ρεύμα στον κινητήρα την ώρα που γυρίζεις το κλειδί στη λειτουργία της μίζας. Οφείλεται σε φυσιολογική φθορά, φυσικά από την πολλή χρήση. Θα το καταλάβεις αν δεις να σβήνουν οι ενδείξεις του καντράν την ώρα που μιζάρεις. Μην το αφήσεις όμως έτσι γιατί η μίζα θα σου πει τα κάλαντα.
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
στο Ε101 όταν το αγοράσαμε παρουσιαζόταν παρόμοιο πρόβλημα.δηλαδή έπρεπε να επιμείνεις με τη μίζα για να πάρει αλλά πάντα έπερνε.το πήγε στην ΤΟΥΟΤΑ τότε ο πατέρας μου και κάτι του είχαν ρυθμίσει και από τότε πέρνει μπρος με μια μιζιά.
εσένα με παρατεταμένη προσπάθεια πέρνει?
Δύναμη Σεβασμού: 540
σας ευχαριστω για τις απαντησεις ολους. διαφανη ψυχη ναι αν επιμεινω με την μιζα παιρνει. μηπως θυμαται ο πατερας σου να σου πει τι ακριβως του ρυθμισανε κ το κοστος επισκευης? ακη θα δοκιμαζα τωρα αυτο που μου λες αλλα ειναι βραδυ κ με τον ψοφο που χει εξω θα σκασει με την πρωτη.