Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Τα Στεκια Των Γρηγορων
Παλιά 27-10-06, 00:56
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα Στεκια Των Γρηγορων

σημερα δυ στουκες στο γνωστο παρκινκ δεξιοτεχνια...που εχει γινει αγορα κρασπεδων κολονας μπαριερας παρκαρισμενων διερχομενων ακομα κ πεζων....το ενα εκ των οποιον ηταν απο πισω μου...στο καλο εσεσακι μετα την ευθια...ενα crx ακουλουθουσε κ οπως εστριψα αυτο εφυγε ευθια...πηγεναμε ψιλο ταπα...οχι δεν ειμαι πιλοτος κ γω το βαλα κ αυτος οχι...πλακωθηκε στα φρενα ενω εκοψε το τιμονονι επειδη φοβηθηκε μαλλον κ εφυγε στην μπαρα με 100+χιλ λιγο ελειψε να μου χαιδεψη το κολαρακι της κορολας κ δεν ξερω κ γω που θα πηγενα υστερα...ενα αλλο μεσα στο παρκινκ οπως παμε για να βγουμε με αρκετα ευρω ζημια....λοιπον κυριοι σταματηστε την λεζαντα....αμα δεν ξερετε μην πατε να μαθετε πανω στους αλλους....μην το παιζετε πιλοτοι...οταν κανεις κατι για μοστρα συνιθος γυρναει πουμεραν αμεσως πισω....καντε μονο οτι μπορειτε οχι οτι ειδατε....κ οι χαζοι που μπαινουν πηγενοντας προς παραλιακη στο αντιθετο ρευμα εχει μπλε βελακι που παει δεξια μονο δεν θα βαλουν κ απογορευτικο αριστερα ενοειτε...ακομη μαθετε πως επιτρεπετε να μπαινετε κ να βγαινετε απο το παρκινκ...μην κανετε ευθια το εσακι βγαινοντας αντιθετο ρευμα...μην κανετε επιτοπου καπακια στην καγκελοπορτα μετα το εσακι....κ γενικα προσεχετε γιατι σε πολλους γυροφερνει το πουμεραν απο ασχετους που δεν φταινε σε τπτ....

καλος ηρθατε στο παρκιν αναπηρων
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-06, 11:35
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 368
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δε νομιζω οτι σε υποχρεωσε κανεις να το κανεις στεκι το συγκεκριμενο σημειο....Οπιος ανεγκεφαλος ή μη γουσταρει κ θελει πηγαινει....αν δε θελεις να κανεις μοστρα,να δεις κοσμο να περασεις καλα ή κ ασχημα,να αποφυγεις τυχον τρακαρισμα κλπ μη συχναζεις σε αυτα τα μερη...Εμεις παντως εχουμε παει απειρες φορες μετα απο συναντηση μεγαλη παρεα κ ουτε μας εχει τυχει ποτε κατα ουτε εχουμε παθει ποτε κατι κ σπανια εχουμε δει χοντρα σκηνικα....κ αυτο ακριβως γιατι αποφευγουμε τις "κακοτοπιες"...αλλα κ παλι δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος καν να περασει απο το παρκινγκ οποτε αφου τα βλεπεις απο αυτη την πλευρα μην πας.Τελος φιλε μου σε αυτη την κατηγορια που κατακρινεις ανηκεις κ εσυ αφου μονος σου το ειπες οτι πηγαινες ψιλοταπα στο εσακι(!!!!)αρα εμεσως πλην σαφως κατηγορεις κ τον εαυτο σου.
Παλιά 30-10-06, 15:11
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 594
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
pwpwpali εχει δικιο ο dinos αφου κι εσυ τα κανεις αυτα που κατηγορεις(κυνγιοσουν με το crx)αρα μην λες κυριοι και απευθυνεσαι στους αλλους αλλα και στον εαυτο σου....χωρις πλακα τωρα καταλβαινεις οτι κατηγορεις αυτα που κανεις κι εσυ ε?και μην πεις εγω ξερω...οταν εχει κοσμο και γενικα τετοιου ειδος κινηση κανεισ εκτος λιγων δεν μπορει να κουμανταρει τα πραγματα...εγω οποτε θελω νακανω χειροφρενα π.χ παω σε καποια αλανα..μονος μου...οχι στους δρομους...εκτος που δεν το λεω με καμαρι οταν κανω καποιες σφηνες...αλλαπαντα κοιταω να με παιρνει με τον δρομο....
Re: Τα Στεκια Των Γρηγορων
Παλιά 30-10-06, 15:29
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 921
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα

Ρου σου εσβυσα το διπλο μυνημα.

Και επι της ευκαιριας να πω και εγω οτι συμφωνω με εσενα και τον Ντινο.
Καλο ειναι να φυλαγόμαστε απλα δε μπορεις ενω ξερεις οτι εκει εχει αυξημενη πιθανοτητα να γινει μια στραβη να πηγαίνεις και μετα να κατηγορεις τους αλλους οτι δεν προσεχουν.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-06, 16:00
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 368
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="59159
Ρου σου εσβυσα το διπλο μυνημα.

Και επι της ευκαιριας να πω και εγω οτι συμφωνω με εσενα και τον Ντινο.
Καλο ειναι να φυλαγόμαστε απλα δε μπορεις ενω ξερεις οτι εκει εχει αυξημενη πιθανοτητα να γινει μια στραβη να πηγαίνεις και μετα να κατηγορεις τους αλλους οτι δεν προσεχουν.
Συνηθως ομως αυτο γινεται Κυριακο....ολοι κραζουμε τους αλλους αλλα δεν κοιταμε τι κανουμε εμεις....αν σταματουσαμε να κρινουμε τους αλλους κ να κοιτουσαμε μονο τα δικα μας λαθη θα ηταν πολυ διαφορετικα....αλλα......τι να κανουμε βγηκαμε ολοι Σουμαχερ απο την κοιλια της μανας μας κ καβαλησαμε τιμονι.....
Παλιά 30-10-06, 16:12
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οταν βλεπεις εναν που χει 15μετρα κενο στην ευθια κ οταν κοντευεις στην στροφη κ κοιτας κ ειναι προφυλακτηρα πως να μην μπω οπως ερχομε?τι φρενα να πατησω?μαλιστα πατησα κ γκαζι....για να μην με φιλιση ασχημα...σπανια στριβω γρηγορα σε αυτην την στροφη γιατι πολλοι την κανουν ευθια απο το αντιθετο ρευμα....οκ δεν γινετε καθε μερα....δεν ειχε κοσμο εκεινη την μερα...εναν ειχε κ εφτανε....ασχετα που εκεινη τι μερα απλα περνουσα απο κει γιατι ημουν γιατι καφε...κ εγω ποτε δεν μπηκα παραπανω απο οτι μπορω σε καμια στροφη.....για αυτο κ δεν εχω αγορασει κρασπεδο.....ποτε δεν εκανα τον show man οταν ειχε κοσμο.......παω ψιλο απογευματακι για καφριλες οπου κανενας δεν υπαρχη.....απλα πιο παλια ηταν αλλιως......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-06, 23:05
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 768
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p="59178
παω ψιλο απογευματακι για καφριλες οπου κανενας δεν υπαρχη......
μόνο οι καμερες υπάρχουν

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,20058703 seconds (78,88% PHP - 21,12% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com