Πρόβλημα Με Την Δήλωση Του Νέου Μοτέρ. Σας Παρακαλώ Βοηθήστε
Πριν από 5 μήνες άλλαξα το μοτέρ στο corollaκι μου. Θέλησα λοιπόν να δηλώσω αυτή τη αλλαγή για να μην έχω τίποτα τρεξίματα να πέσω σε καμιά κακοτοπιά. Το θέμα που προέκυψε είναι το εξής. Ο τύπος του μοτέρ που έβαλα είναι 4Ε ενώ αυτός που είχα ήταν 2Ε. Δεν το ήξερα αυτό και γενικά σας λέω και το παραδέχομαι πως είμαι άσχετος με μηχανολογικά θέματα.Πήγα λοιπόν στο Υπουργείο με όλα τα χαρτιά και μου είπαν πως επειδή άλλαξα τύπο μοτέρ πρέπει να πάω στο ΚΤΕΟ Ελληνικού να βρω κάποιον κύριο εκεί στο εργαστήριο ανάλυσης καυσαερίων και να τον ρωτήσω αν υπάρχει πιστοποιητικό καυσαερίων για αλλαγή κινητήρα σε COROLLA από τύπο 2Ε σε 4Ε. Αν υπάρχει έχει καλώς παίρνω ΄να αντίγραφο και όλα καλά. Αν δεν υπαρχει την κάτσαμε!! Θα πρέπει να αλλάξω μοτέρ και να βάλω τύπου 2Ε. Εκ των υστέρων ο μηχανικός που μου έκανε την αλλαγή τμου είπε πως το ηξερε αυτό για τους διαφορετικούς τύπους.
Δεν ξέρω τι να κάνω έχω αγχωθεί παιδιά και θέλω την βοήθειά σας. Όποιον ρώτησα μου είπε να μην το δηλώσω και να το αφήσω έτσι και άμα κάτσει η στραβή βλέπουμε.
Σας παρακαλώ οποιαδήποτε πληροφορία κρίνεται ανεκτίμητη.
Σας ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geo! : 30-11-08 στις 23:13.
|