Ας ξεκινησω λοιπον μιας και ανοιξα το topic.Σκεφτομαι εδω και αρκετο καιρο να αλλαξω τον εσωτερικο φωτισμο του αυτοκινητου αλλα οχι σε κοκκινο οπως κανουν οι πιο πολλοι αλλα σε μπλε.Ενω ολα τα λαμπακια μπορω να τα βρω σε μπλε χρωμα και επισης να βρω και μπλε LED για το μαμα κασσετοφωνο εκει που κολλαω ειναι στο κοντερ.
Το κοντερ εχει κοκκινα γραμματα και ετσι αν απλα αλλαξω τις λαμπες με μπλε δεν ξερω και εγω τι χρωμα θα βλεπω. question Σκεφτικα λοιπον
οτι η μονη λυση ειναι να αλλαξω την πλακετα με τους αριθμους του κοντερ.Υπαρχουν ετοιμες λυσεις σε πολλα μαγαζια που τους λες το μοντελο του αυτοκινητου που εχεις και σου δειχνουν μερικα σχεδια για την πλακετα του κοντερ και διαλεγεις αυτη που σου αρεσει.Εμενα ομω δεν μου αρεσε η τιμη.Θεωρω οτι 100
ειναι πολλα για κατι τοσο απλο.
Ετσι λοιπον σκεφτικα πως μπορω να φτιαξω και εγω κατι παρομοιο.Πως?Λεω να βγαλω το κοντερ του αυτοκινητου και να βγαλω απο αυτο τις τεσσερις πλακετες με τους αριθμους(Χιλιομετρα-στροφομετρο-βενζινη-θερμοκρασια).Να περασω με σκανερ τα σχεδια τους στον υπολογιστη και μετα να τα διαμορφωσω οπως εγω θελω.Μπορω να βαλω και λογοτυπο του club.Το προβλημα μου ειναι οτι μετα πρεπει να εκτυπωθουν σε διαφανεια και δεν ξερω αν ειναι εφικτο αυτο.Αν γινεται μετα τα κοβεις με ενα ψαλλιδι και ειναι ετοιμα για τοποθετηση.
Τι πιστευετε θα πετυχει?Οποιος ξερει για τη διαφανεια που θελω και για οτι αλλο πιστευει πως μπορει ας βοηθησει.Επισης αν εχει καποιος αλλη ιδεα ας την πει. uthere uthere