Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Με Βαλανε Εφορευτικη Επιτροπη, Πως Μπορω Να Μην Παω Νομιμα?
Παλιά 10-10-06, 11:30
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 354
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Με Βαλανε Εφορευτικη Επιτροπη, Πως Μπορω Να Μην Παω Νομιμα?

Παιδια αν καποιος ξερει καμια καλη λυση, εκτος απο εισαγωγη σε νοσοκομειο,ας το πει.

π.χ. αν μονο με μια γνωματευση ιδιωτικου γιατρου μπορουμε να την "πουλευσουμε".

οι λογοι ειναι οι εξης:

1. Exω κανονισει 4ημερο διακοπες με την οικογενεια μου.

2. Δεν ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΤΗ, βαρεθηκα, αφου το παιχνιδι αυτο ειναι πιος θα παρει τα επομενα χρονια τα λεφτα, γιατι να μπω εγω μεσαζοντας χωρις κερδος?

3. εχω 3 τεκνα, που θελω να αναβαθμισω σημαντικα την ποιοτητα ζωης τους, με βολτες και τσιπουρα.

4. Η ζωη μεχρι τωρα με διδαξε, εκτος απο την οικογενεια κ τους φιλους να μην χαραμιζω αδικα τον πολυτιμο μου χρονο.

Επισης δεχομαι και συμβουλες απο καλους σαμαριτες, του στυλ "να πας, θα νοιωσεις ομορφα οτι προσφερεις κατι!", "αμα καναν ολοι ετσι τι θα γινοταν?", ειναι δεκτα, και βοηθουν στο να γινω ακομα χειροτερος ανθρωπος.

Σας τονιζω, μην βγαζετε ευκολα συμπερασματα.
Παλιά 10-10-06, 11:40
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αν αφήσουμε στην άκρα το γεγονός ότι θα έπρεπε να πας γιατί θα νιώσεις ότι προσφέρεις κάτι και άμα κάναν έτσι όλοιτι θα γινόταν

Κάπου αλλού είχα διαβάσει πως με χαρτί από νοσοκομείο αράζεις σπιτάκι σου έρχονται τα όργανα τους το τρίβεις στη μούρη (χρειάζεσαι ξεκούραση ή ό,τι παρόμοια μπούρδα σκεφτείτε με το γιατρό (αυτός ξέρει καλύτερα).

Επίσης ξέρω πως μπορείς να μην είσαι σπίτι σου οπότε όταν έρθουν τα όργανα να σε πάρουν με το ζόρι (μπορούν!! )θα πάνε στον επόμενο και ουσιαστικές επιπτώσεις δεν έχεις....

Όποιος ξέρει κάτι περισσότερο ή αν δεν ισχύει κάτι από όσα έγραψα να το πει... πάντως να πας θα νοιωσεις ομορφα οτι προσφερεις κατι! αμα καναν ολοι ετσι τι θα γινοταν?

χμ... τώρα διάβασα το νόμιμα... άρα το δεύτερο δε παίζει.

Πάντως δε νομίζω πως με χαρτί απο ιδιωτικό γιατρό τη γλιτώνεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-06, 12:14
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πας στο τμήμα του Αγίου Νικολάου και πέρνεις μια βεβαίωση ότι
ήσουν εκεί την ημέρα των εκλογών.
Κρατάς το χαρτί και αν ποτέ σε ενοχλήσει κανείς του το κολλάς στη μούρη.
Η μάνα μου το κάνει χρόνια. Την βάζουν εφορευτική επιτροπή στην Αίγινα και αυτή πάει στα Μέθενα(απέναντι).
Να ξέρεις πως αν πας έστω και μία φόρα, θα σε καλούν συνέχεια μετά....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-06, 13:06
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
κατεβασα απο το ιντερνετ τα εξης:

Λένε ότι οι εκλογές είναι υποχρεωτικές. Αν δεν πάω να ψηφίσω τι θα πάθω;

Σύμφωνα με το νόμο, η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική. Οι διοικητικές κυρώσεις, όπως μη έκδοση διαβατηρίου, άδειας οδήγησης και επαγγέλματος έχουν καταργηθεί, ωστόσο τυπικά εξακολουθεί να ισχύει η ποινή φυλάκισης από ένα μήνα έως ένα χρόνο και στέρηση ορισμένων θέσεων και αξιωμάτων, για όσους δεν ψηφίσουν αδικαιολογήτως. Γεγονός είναι, πάντως, ότι η ποινή αυτή δεν έχει επιβληθεί ποτέ και σε κανέναν.

Εάν την ημέρα των εκλογών είμαι άρρωστος, δικαιολογούμαι να μην ψηφίσω;

Σοβαρή ασθένεια, ή απουσία στο εξωτερικό είναι οι μόνες αιτίες που προβλέπει ο νόμος -μετά και την κατάργηση της χιλιομετρικής απόστασης- για να μην ασκήσει κάποιος το εκλογικό δικαίωμά του, αρκεί να προσκομίσει, αμέσως μετά τις εκλογές, στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών του δήμου, στους εκλογικούς καταλόγους του οποίου είναι εγγεγραμμένος, σχετικό έγγραφο που θα επιβεβαιώνει τους λόγους μη άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Οι εκλογείς άνω των 70 ετών έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν εάν θα ψηφίσουν ή όχι.

Εάν με καλέσουν ως μέλος εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό τμήμα, πρέπει να πάω;

Τα τέσσερα μέλη της εφορευτικής επιτροπής κληρώνονται μαζί με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη, από το σύνολο των εκλογέων του δήμου ή της κοινότητας. Η κλήρωση γίνεται από το πρωτοδικείο, ή το ειρηνοδικείο, σε δημόσια συνεδρίαση, τουλάχιστον δέκα τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα των εκλογών. Όσοι κληρωθούν τακτικά και αναπληρωματικά μέλη πρέπει να ειδοποιηθούν από το δικαστήριο που ενήργησε την κλήρωση. Εφόσον υπάρχει κώλυμα, καλό είναι να ενημερώσετε σχετικά.
Παλιά 10-10-06, 13:27
Rl

Re: Με Βαλανε Εφορευτικη Επιτροπη, Πως Μπορω Να Μην Παω Νομι

Koιτα φιλε μου θα σου μιλησω απο σχεδον προσωπικη πειρα..Δυστυχως πρεπει να ψηφισουμε καποιον ξεφτιλα απο ολους..Αλλα μην αρχισω παλι γιατι μικρο παιδι ειμαι..μη μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι για καραγκιοζηδες..Λοιπον στο θεμα μας ισχυει οτι αμα σε καλεσουν σε ξανακαλουν μιας κ ξερουν ποσο συναρπαστικα περασες κ φροντιζουν καθε εκλογες να σου δινουν αυτη τη χαρα Με χαρτι γιατρου..δεν..Πρεπει να πας σε δημοσιο νοσοκομειο κ να εχεις ασθενεια προστυχη ωστε να δικαιολογει το αραγμα σου σπιτι..Επισης αμα εχουν ..παυλες.. θα σου στειλουν γιατρο σπιτι..Ασε που οπως ειπες θα σου στειλουν κ 2 "οργανα" να σε παρουν..Βεβαια για οσους στα@@στες υπαρχουν κ αλλοι τροποι οχι κ τοσο νομιμοι.. Καλα κ εσυ ρε αλητηριε κοντοπαντελονα θες να τη σκαπουλαρεις?!?!Δ ντρεπεσαι!!Που θα βρεις χειροτερα????Δες το σαν 1 εμπειρια.Ασχημη εμπειρια
Κουραγιο φιλε με τους μλκες που μπλεξαμε..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-06, 13:39
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Tη μάνα μου την είχαν καλέσει το 1993 και πήγε.. και από τότε δεν την έχουν ξανακαλέσει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-06, 13:47
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Η άλλη πάλι λύση Σάββα είναι να βάλεις αντικαταστάτη. Ναι αμέ γίνεται. Για παράδειγμα τον φίλο σου τον GEORGIO_XYNO. Λέμε τώρα ρε παιδάκι μου! shoothim
Παλιά 10-10-06, 14:04
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

ευχαριστω φιλε spyros_45 !!!!

Δεν τον σκεφτηκα καθολου, και ο τυπος μιλαμε - ο χυνος- ολη μερα ειναι με τα καπακια απο το ουισκυ jack-daniels. Γιουπι!!!

Ξυνε ελα να σε κανω εξουσιοδοτηση!

κοιτα κατι απλες λυσεις που κανεις μας δεν σκεφτηκε. Μπραβο, που ασε , ειμαι και λιγο στεναχωρημενος, περιμενα να το σκεφτει απο μονος του ο χυνος και να με παρει στο τελεφωνο και να με πει : "σαββας, σε βλεπω πιεσμενο (απ τα τοστ), θα παω εγω την κυριακη, εσυ πανε την βολτα σου!" αλλα που να καταλαβει το β..υβαλακι.

ευχαριστω, με εσωσες
Παλιά 10-10-06, 15:45
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η λυση ειναι μονοδρομος σκεψου μια παρανομη λυση......
Παλιά 10-10-06, 15:46
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδιά εγώ θα πάω αλλά όχι επιτροπή, αλλά στην γραμματεία, ΑΑΑΑ και θα πληρωθώ λέμεεεεεεε ! χαχαχαχα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Που μπορω να βρω ελατηρια βαλβιδων trd για 2Ε μοτερ? Virus TOYOTA COROLLA E*90 4 22-03-13 00:14
ΛΑΜΠΑΚΙ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟΥ ΜΟΝΙΜΑ..ΓΙΑΤΙ...? anathema SUPPORT 11 17-12-10 16:54
πως μπορω να βελτιωσω το ηχοσυστημα στο corolla? alenis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 8 28-07-08 23:45
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ? carina pawer CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 6 21-04-08 17:16
Τι μοτερ μπορω να βαλω? thanassis TOYOTA COROLLA E*90 22 03-05-07 01:02

Page generated in 0,16134191 seconds (81,93% PHP - 18,07% MySQL) with 39 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com