Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Διαφορετικεσ Τιμεσ
Παλιά 22-09-06, 23:22
pariah Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ATHENS
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 227
pariah είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Διαφορετικεσ Τιμεσ

καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να αναφερθω σε ενα φαινομενο που οπως φαινεται τεινει να γινεται συχνοτερο.πριν δυο μερες συγκεκριμενα χρειαστηκε να βαλω βενζινη στη Λαμια οπου βρεθηκα,πηγα λοιπον στο βενζιναδικο το οπιο μαλιστα μου ειχαν συστησει(οδος κυπρου 43- σα'ι'κλον).άφου εβαλα βενζινη και πληρωσα ανακαλυψα πως η τιμη της βενζινης ηταν διαφορετικη στην ταμπελα εξω και διαφορετικη πανω στην αντλια.οταν λοιπον ειπα στον υπαλληλο για αυτη τη διαφορα με κοιταζε με απαθεια και μου μιλουσε λες και ηταν κατι απολυτα φυσιολογικο πραγμα που με εξοργισε (νομιζω τον καθενα θα εξοργιζε) ακομα πιο πολυ.οταν του ειπα για αστυνομια μου λεει το αφεντικο λυπει εγω ειμαι απλος υπαλληλος κτλ. προσπαθησα 2 φορες να επικοινωνησω με το αστυνομικο τμημα Λαμιας αλλα ματαια, δεν το σηκωνε κανεις.μολις βγηκα εθνικη ευτυχως βρηκα ενα περοπολικο της τροχαιας,τους πληροφορησα και ειπαν οτι θα ενημερωσουν(δεν εχουν δικαιοδοσια μεσα στη λαμια) παντως ηταν ευγενεστατοι και μου προτειναν και καλο βενζιναδικο,να'ναι καλα..εγω ειμαι τυχερος γιατι η διαφορα ηταν μικρη, σε ενα φιλο η διφορα ηταν 6 ολοκληρα λεπτα (σε αλλο βενζιναδικο).θελω να αφυπνισω και να ενημερωσω τους φιλους του κλαμπ καθ'οτι ειναι ανεπιτρεπτο να μας κλεβουν τη στιγμη που ξερουμε τι παιχνιδι αισχροκερδειας παιζεται εις βαρος μας ετσι κι αλλιως.τωρα πλεον εχουμε να αντιμετωπισουμε εκτος της νοθευμενης βενζινης και των πειραγμενων αντλιων και τη διαφορα στις τιμες.πιστευω πως τετοια φαινομενα πρεπει να εξαλειφθουν και για να το καταφερουμε αυτο τουλαχιστον εμεις που αγαπαμε το αυτοκινητο και ασχολουμαστε αρκετα με αυτο θα πρεπει να ριχνουμε και μια ματια στην αντλια!!!! μια ενημερωση προς τα αλλα κλαμπ θα ηταν χρησιμη εξισου!!

Υ.Γ.τωρα την διορθωσε την τιμη
REQUIRE ONE BALL

RALLYING REQUIRES TWO!!
Απάντηση με παράθεση
Re: Διαφορετικεσ Τιμεσ
Παλιά 25-09-06, 18:34
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Φίλε, εγω παρόμοιο περιστατικό δεν εχω παρατηρήσει να και συνηθως κατι τετοια τα προσεχω.... Πάντως αυτου του ειδους οι κουτοπονηριες ειναι πιο συχνές στην επαρχια, αλλα και σε βενζινάδικα στην εθνική οδο, που στοχευουν σε ευκαιριακούς πελάτες.....
Τι να πω, προσοχή!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-06, 18:43
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μπράβο πάντως που το κυνήγησες και δεν είπες δε βαριέσαι να την πατήσει και ο επόμενος. Κι εγώ πάντα το chekarw αυτό στις αντλίες πάντως...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-06, 23:01
Rl

Παιδια εγω καλυτερα να μη γραψω γιατι θα σβηστει απλα να πω οτι υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ κλεφτες επιτηδιοι ασχετοι κ αλλα..Προσοχη οσο μπορουμε κ παντα να ελεγχουμε τις τιμες!!Εγω παντως το ψαχνω σε 4-5 μαγαζια κατι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-06, 10:47
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rl";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια εγω καλυτερα να μη γραψω γιατι θα σβηστει.................
Tι εννοείς;
Αν υπάρξει υβριστική δημοσίευση φυσικά και θα σβηστεί.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-06, 10:57
Rl

Φιλε νικο αυτο εννοουσα γιατι με αυτα που βλεπω δ μου βγαινει να μιλησω καλα..Τελος παντων ο νοων νοειτω...Απλα υπαρχει πολυυυυ εκμεταλευση γυρω μας κ τελικα κ μεις ετσι πρεπει να γινουμε..Τι να πω?Αμα τυχει κ βρεθουμε θα τα πουμε κ απο κοντα νικο κ να μου πεις αν εχω δικιο viking yell
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-06, 11:42
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rl";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε νικο αυτο εννοουσα γιατι με αυτα που βλεπω δ μου βγαινει να μιλησω καλα..Τελος παντων ο νοων νοειτω...Απλα υπαρχει πολυυυυ εκμεταλευση γυρω μας κ τελικα κ μεις ετσι πρεπει να γινουμε..Τι να πω?Αμα τυχει κ βρεθουμε θα τα πουμε κ απο κοντα νικο κ να μου πεις αν εχω δικιο viking yell
Ετσι όπως το θέτεις, είναι δεδομένο ότι θα έχεις δίκιο, γιατί πάνω κάτω, έχουμε δει όλοι μας ίδιο περιστάτικο.

Μου έτυχε και εμένα...... πήγα να βάλω racing, όταν ανεβαίνανε τρελλά, και σε ενα πρακοτρείο την βρήκα με 1,17, όταν είχε σκαρφαλώσει στα 1,27. Οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ. μπήκα. Ελα όμως που ο τύπος στην αντλία είχε την καινούργια τιμή!!!! Ητοι 1,25.5!!!! Τον βλέπω, έρχεται για τα λεφτά, και του λέω, "Υπολόγισέ τα τώρα με 1,17, και πές μου τι χρωστάω!!!" Με τα πολλά, δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς, και πλήρωσα ότι έλεγε έξω. Δεν ήτανε για τα λεφτά τις διαφοράς, αλλά για την κοροιδία!!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-06, 13:33
Rl

Αλλο παραδειγμα..! σωληνακι καινουριο απο ΤΟΥΟΤΑ εχει 8 κ επισης ιδια τιμη απο 1 μαντρα.Επειδη το χρειαζομουν επειγοντως το πηρα απ τον πρωτο που ρωτησα κ πληρωσα 15!!!Του τα πληρωσα αφου το χα παρει απλα δεν προκειται να ξαναπατησω σε αυτον κ θα τον δυσφημιζω παντου κ παντα!Αυτοι για μενα ειναι χαζοι ανθρωποι ωραια κερδισε τα τριπλα απο μενα αλλα μονο απ τους πελατες που θα χασει συν οτι απο μενα δεν ξαναπαιρνει λεφτα ο χαμενος ποιος ειναι??Τεσπα αυτο ειναι 1 απλο "μικρο" παραδειγμα.Ξερω αλλα....μεγαλα...να τον κηνυγας κ να μη βρισκεις το δικιο σου.Τεσπα.Αμα δεν υπηρχε κ αυτη η βρομια δ θα ασχολουμασταν κ τοσο πολυ εμεις.Εγω ας πουμε για να μη δωσω εστω κ 1 $ παραπανω σε καποιον που δε του το "χρωσταω" εχω μαθει πολλα πραγματα κ εχω κανει πολλα μονος μου!Βεβαια υπαρχουν κ οι καλοι της υποθεσης αλλα πουντοι??Δεν τους βλεπω γιατι τους εχουν καλυψει οι αλλοι fire diabolo fire
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τιμες LPG Fanis www.LpgPower.gr 7 22-01-14 14:15
Τιμες DaveMustaine13 TOYOTA AURIS 0 04-01-10 17:53
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ COROLLA, (€) (25 Οκτωβρίου 2009) LAKISdj TOYOTA COROLLA E15 0 25-10-09 11:59
Τιμες Toyota admin WEB LINKS 1 14-09-05 11:42

Page generated in 0,14695096 seconds (81,15% PHP - 18,85% MySQL) with 31 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com